Jump to content

Agormosas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Agormosas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Agormosas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι το πιο πιθανο ειναι οι φωτο χαμηλης αναλυσης που αποθηκευει η Goggle. Συγχρονισμο εχω κανει απ τις ρυθμισεις. Το haxsync δε το εχω δουλεψει
  2. Καλησπερα, το θεμα με τις θολες φωτογραφιες στις επαφες το εχετε κ εσεις στην L5.0.1 κ αν ναι, υπαρχει λυση?
  3. Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση κ σωστη καθοδηγηση.:up::up::up::up::up::up::clap::clap::clap::clap::clap::clap::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
  4. Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα αν ξερετε να μαθω, πως μπορω να απενεργοποιησω μονιμα τα δεδομενα κινητης τηλεφωνιας (data mobile) σε Nexus 4 με 5.01. γιατι δεν χρησιμοποιω πακετα ελευθερα MB οποτε με χρεωνει συνεχεια. Δεν εννοω μεσα απ τις ρυθμισεις, αλλα αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος μεσω mod η απο xposed framework module η οτιδηποτε αλλο γνωριζετε. Ευχαριστω πολυ.
  5. Κοιτα σ αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.sidebar.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm1vaGFtbWFkLmFkaWIuc2lkZWJhci5saXRlIl0.
  6. Καλημερα. Προσπαθω να παρω backup με το Online Nandroid backup κ μου βγαζει συνεχεια μυνημα οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος. Έχω εγκαταστησει κ το script που ζηταει, εκανα apply patch αλλα τα ιδια. Προσπαθησα κ στην extcard που εχω κ στην sdcard. S2 Ισπανικη 4.1.2 κ τελευταια ενημερωση εγκαταστημενη. Καμια ιδεα? Ευχαριστω
  7. Καλημερα κ από μένα. Ξέρει κανεις να μου πει αν τα πλήκτρα του πληκτρολογιου μπορουν να γίνουν μεγαλυτερα οπως στην 4.0.4? Ευχαριστω.
  8. καλημέρα σε όλους σας. Πρώτη φορά γράφω οπότε ζητώ κ την κατανόηση σας:) Έχω το xperia mini από vodafone με το 1.6. Απ ότι διάβασα στη δημοσκόπηση που υπάρχει στο forum, κάποιοι έκαναν το πέρασμα στην 2.1 έκδοση του λειτουργικού. Πως έγινε αυτό κ εγώ δεν βλέπω ούτε μέσω της ενημέρωσης λογισμικού από το τηλ. ούτε από το companion κάποια ενημέρωση? Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.:wacko:
×
×
  • Create New...