Jump to content

Ctefania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ctefania

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Ctefania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχω ενα προβλημα με το msn του nokia C3 μου..Αν και εχω συνθεθει στο ιντερνετ μεσω wifi δεν μπαινει! Πως μπορω να μπω;
  2. Γεια σας και απο μενα!Εχω παρει αυτο το κινητο εδω και 1 εβδομαδα!συγκεκριμενα το πηρε ενας θειος μου ο οποιος δεν βολευτηκε γιατι δεν εβλεπε τα κουμπακια και μου το εδωσε!! Μπαινω μια χαρα στο internet και στο msn ! Συγκεκριμενα στο msn εμπαινα μεχρι προχθες! Μου εβγαλε ενα σηματακι πανω πανω στην οθονη μου με ενα G και οταν παω να μπω msn ( αφου εχω μπει στο ιντερνετ απο wifi) μου λεει πως δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ και να ελενξω τις ρυμθισεις του κινητου μου ! Γιατι το κανει αυτο ; και πως μπορω να σβησω το G και να μπαινω κανονικα στο msn ..? Ειμαι καιουργια στο site και δεν ξερω απο που να ανοιξω συζητηση και τα σχετικα για αυτο και γραφω εδω!
  3. Μη μου λες τετοια τωρα που αποφασισα.. αλλα για να επανελθουμε στο θεμα μας... αν το zylo ηταν τελειο σε φωτογραφιες... θα το επερνα με κλειστα ματια.. @Neckon... λυπαμαι αλλα δεν πορω να σε βοηθησω.. δεν ειμαι κατοχος αυτου του κινητου... εμ.. ισως στις εφαρμογες...( Το πιο λογικο ) Αν δεν ειναι εκει.. δεν ξερω... σορρυ... @Conception εσυ ξερεις που ειναι??
  4. εγω δεν εχω προβλημα με τα αφης.. μια χαρα γρηγορα γραφω.. μεχρι 170 ευρω το πολυ διαθετω.... εγω δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη με την καμερα... βγενουν καπως θωλα μερικες φορες.. αν μπορεσεις να μου βρεις και αλλα κινητα.. στειλε μου μηνυμα !!! ευχαριστω... Προτιμω κατι σε αφης... ;) Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση σου... εχουν καποιες φιλεσ μου το ΅995.. και τους βγηκε πολυ ελλατωματικο!
  5. Ενας απο του λογουσ που αλλαζω το κινητο μου.. το lg viewty ειναι και αυτος... εδω υπαρχει προβλημα...;)
  6. αφου ειναι μηνυματακηδες τοτε ειναι το ιδανικο για μενα... ποσο συχνα το χρησιμοποιω??? συνεχειααα!!!!!:shifty: αυτο με τις φωτογραφιες ειναι οντως ενα μεγαααλο προβλημα~!!!!~:wacko::wacko:
  7. Ευχαριστω παιδια... βεβεα εχω και ενα αλλο κινητο στο μυαλο μου.. 8α μπω στην αναλογη σελιδα στο myphone και θα δω ποια απο τα 2 θα παρω... Αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα το παρω...:!::!::!:
  8. Αυτο θα κανω...!!! Αλλα απο θεμα λειτουργειας πως τα παει??? Ειναι καλο..??
  9. Γεια σας... Δεν ειμαι κατοχοσ του συγκεκριμενου κινητου... αλλα σκοπευω να γινω... με ολα αυτα που διαβασα στισ προιγουμενες σελιδες μπορω να πω πως εχω πειστει ακομα πιο πολυ.... Αλλά έχω κυρίως δυο προβληματα με τα κινητα που περνω... 1ο.. το ποσο βολικα ειναι τ κουμπια στο μηνυμα... Που οπως διαβαζα ειναι αρκετα ευχρηστα... και ... 2ο..΄το πόσο εύκολα ή οχι θα το βαρεθώ ... δεν θελω να ειναι κατι το πολυ ευκολο ... Περιμενω την απαντηση σας... ευχαριστω...
  10. Ειτε εχει , ειτε δεν εχει gps εμενα το ιδιο μου κανει:p:p Ειμαι μολις 14 χρονων και δεν το χρειαζομαι... απλα... τα νοκια ειναι πολυ απλα κινητα... κ πολυ ευκολα... ειναι ετσι κ αυτο το νοκια 5230.. ?? δε θελω κατι το πολυ απλο για θα το βαρεθω την πρωτη εβδομαδα... θελω να ειναι κ καπως... περιπλοκο κ δυσκολο...:D:D:D.. Ελπιζω να με καταλαβενεις..
  11. γεια σας,.. σε λιγοτερο απο 2 εβδομαδες εχει επιδοτηση ο μπαμπας μου... και εχω καποια κινητα στο μυαλο μου και μεσα σε αυτα ειναι και το νοκια 5230 ... και θελω να μου πειτε αν ειναι καλη επιλογη ... διαβασμα παραπανω και για καποια μειονεκτηματα και... τελικα.. ποια υπερυσχιουν? Τα μειονεκτηματα η το πλεονεκτηματα?... ευχαριστω..!!!
  12. ευκολα με βολευει καποιο κινητο το touch του ...δεν εχω τετοιο προβλημα...
  13. εγω βρηκα ενα lg gw620 βασικα αλλος μου τ εδειξε αλλα δεν ξερω... Εσυ τι λες?
  14. Δεν εννοω υατο,λεω πως εδω εχω διαβασει πολλα... πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα κινητου.... Μηπως μπορεις να μου πεις καποιο pro κινητο? αλλα σε παρακαλω μεχρι 200 ευρω!
  15. Ααα....εγω σκοπευω να το παρω σε κανα μηνα...δηλαδη δεν ειναι καλη επιλογη? Εχεις να μου προτεινεις τοτε κατι αλλο...αλλα σε προ....σε παρακαλω...
×
×
  • Create New...