Jump to content

mariaxristina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mariaxristina

  1. νομίζω ομως οτι αν συνδεθεις ιντερνετ εντοπιζουν τα τσιπαρισμενα... :(
  2. ολο προβληματα ακουω με την αναβαθμιση... παιδια εγω ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ...!!!! δε νομιζω οτι θα δω και τεραστια διαφορα πια.... :(
  3. πρεπει να ξαναεγκαταστησουμε και τις εφαρμογες? κ σε εφαρμογες-παιχνιδια θα χασουμε την προοδο?
  4. μηπως καποιες επαφες τις ειχες περασμενες στην καρτα σου κ τις περασες και στη συσκευη σου? αν εχουν διπλοπεραστει αυτος ειναι ο λογος..
  5. παιδια μπορει το xbox kinect να παιξει τα αντιστοιχα kinect παιχνιδια οταν δεν ειναι αγορασμενα?
  6. α οκ!!!!! παλι καλά!!!! μονο το οτι θα πρεπει να ξανακατεβασω τις εφαρμογες με προβληματιζει..θα χασω κ την προοδο μου στα παιχνιδια online που εχω κατεβασει απο το μαρκετ??
  7. αξιζει τον κοπο?? γιατι θελει χρονο και που να τον βρω...!!!! και τις επαφες και τις εφαρμογες πρεπει να ξανακατεβασω ε?? :(
  8. καλη χρονια παιδια!!!! μια ερωτηση που λογικα εχει ξαναγινει αλλα δουλευω 12ωρα κ μπαινω απο τη δουλεια... :( ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,αν την κανω θα μου διαγραφουν τα δεδομενα μου? επαφες,μουσικη,εφαρμογες κλπ???????????? :!: :wacko:
  9. οταν γινει με το καλο η αναβαθμιση, διαγραφονται δεδομενα κ εφαρμογες που θα πρεπει μετα να ξαναεγκαταστησουμε??
  10. ευχαριστω!!! θα το δοκιμασω κι αυτο να δω πως ειναι!!! :) το better keyboard μπορεις να το κατεβασεις κ σ αυτο!
  11. εμενα δεν αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα, μονο σε περιπτωση που το σημα ειναι αδυναμο.... στου σπιτιου μου ειναι μονιμα συνδεδεμενο... ελπιζω να βοηθησα!! εσυ καμια ακρη με αλλαγη θεματων βρηκες? εγω κατεβασα το better keyboard και τα γραμματα ειναι ελαχιστα μεγαλυτερα μεν,αλλα με βολεψε!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΗΚΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ?? κατεβασα διαφορα προγραμματακια οπως το panda home ,αλλα μου αλλαζει ολη τη διαταξη των εικονιδιων και δε με βολευει καθολου.. :cry: ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!! :blink: :( Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.
  12. το εχει σαν επιλογη με το που συρεις προς τα πανω την οθονη!!! ειναι ξεχωριστω εικονιδιο! διαφορετικα κανε search στο νετ!!! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ!!!! :) ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ!!!! κατεβασα το launcher που μου ειπες ,αλλα δεν ειδα διαφορα και παλι δεν μπορω ν αλλαξω θεμα... :( πραγματικα αυτο το μπλς με κουραζει...!! :cry: εψαξα στο mini αλλα εχει 100+ σελιδες και δε βρισκω ακρη....!! ασε που ειμαι κ λιγο ασχετη... μα εφτιαξα μονη μου θεμα ειδικα για ericsson και δεν μπορω να το εγκατασστησω.. ασε που το περναω στο τηλ και δεν το βρισκω πουθενα!!!! :blink:
  13. 1.Πιστευω οτι αν η γραμματοσειρα εβγαινε τυπου πληκτρολογιου κινητου θα ηταν πολυ καλυτερο... οπως στο lg που εχω.. με δυσκολευει αρκετα το τυπου 'πληκτρολογιο υπολογιστη' και δεν μπορω κ να το αλλαξω, εκτος αν υπαρξει καποια εφαρμογη μελλοντικα δεν ξερω... Οσον αφορα τα θεματα, μπορουμε να τα αλλαξουμε? Αφηστε που προσπαθω να βαλω φοντο δικη μου φωτο κ δεν μπορω να την προσαρμοσω με τιποτα... :cry: δυσκολευεται κ αλλος σ αυτο??
  14. ναι κ εγω νομιζω οτι απεγκατασταση γινεται μονο στις εφαρμογες που προσθετεις ο ιδιος... τωρα το κοιταξα κ δεν εχει απιλογη απεγκαταστασης στις ηδη υπαρχουσες εφαρμογες.. πειτε μου αν μπορειτε **πως αλλαζεις θεμα** γιατι εφτιαξα ενα δικο μου κ δεν εχω ιδεα πως να το εγκαταστησω...
×
×
  • Create New...