Jump to content

Nick2323

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nick2323

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Nick2323's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Thx αν και ηδη με χρεωσε μεχρι να το παρω χαμπαρι και να βρω την λυση. :p Σχετικα με την οθονη κανενα reply απο αυτους που εχουν το κινητο? αντεχει κτλ? οπως ειπα την εχω ακομη με το καλυμμα που ειχε. :lol:
  2. Για να μην μπαινει μονο του στο internet,απενεργοποιω την επιλογη 'Δεδομενα Ενεργα' η οχι? χρειαζεται να κανω και τιποτα αλλο? μονο στο wifi θελω να συνδεεται κανονικα.
  3. Καλησπερα,μετα απο ερευνα αγορας περιπου ενος μηνα,απεκτησα τελικα το κινητο! :) Σιγουρα θα προκυψουν πολλες αποριες στις επομενες μερες...αλλα για τωρα ηθελα να ρωτησω,αν η οθονη ειναι ευαισθητη σε γρατζουνιες κτλ η οχι,ξερω οτι ειναι scratch resistance,αλλα αντεχει? Φυσικα για normal χρηση το προοριζω,απλα μεσα στην τσεπη κτλ,πολλα μπορουν να γινουν. :p Το εχω ακομη με το καλυμμα που ειχε για αυτο ρωταω...επισης υπαρχει αλλη λυση (καλυμμα κτλ) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο?
  4. Απλά στο site της Cosmote γραφει αυτό "Με ρυθμίσεις Internet η χρέωση είναι 0,0010€/ΚΒ ενώ με ρυθμίσεις WAP η χρέωση είναι 0,0121€/ΚΒ." για όσους δεν χρησιμ. το 60...δλδ στην 2η περίπτωση στο 1mb σε χρεώνει 12ε περίπου ενω στην πρώτη 1ε και κάτι. Για αυτό εχω μπερδευτεί. :)
  5. Καλημέρα,έχω whats up και θέλω να βάλω το "COSMOTE Internet On The Phone Starter"...θα μπαίνω με το ζόρι 3-4 φορές το μήνα για αυτό. :) Βασικά δεν έχω καταλάβει και πολύ τις διαφορές μεταξύ Wap και Gprs,αλλά με ενδιαφέρει η 2η που είναι και πιο οικονομική λύση...εξάλλου το μόνο που θέλω είναι να μπαίνω σε sites (www) και τπτ άλλο. Anyway,ξέρει κάνεις αν μπορώ να χρησιμ. μόνο Gprs για πρόσβαση και πως τελικά ενεργοποιείται η υπηρεσία? Το μνμ στο 1313 και γράφοντας 60 που γράφει στο site της Cosmote,νομίζω είναι μόνο για το άλλο πρόγραμμα (COSMOTE Internet On The Phone 60). Τhx!
×
×
  • Create New...