Jump to content

tzokos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzokos

  1. ευχαριστω πολυ ολους και ολες για τις συμβουλες. πηρα το βιβαζ σημερα. μεχρι στιγμης ολα καλα, ευχαριστημενος. το εχω και φορτιζει. θα επανελθω συντομα με ενα ριβιου. επισης συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε εδω μεσα. μια ολοκληρωμενη υποστηριξη θα χαρακτηριζα το φορουμ, μπραβο!!
  2. καλημερα. νεος χρηστης του φορουμ και σε διλλημα. βιβαζ η σατιο?? εχο επιδοτηση 340 ευρο στη γουιντ. μου δινουν δωρεαν ενα ασημενιο σατιο. για το μαυρο βιβαζ θα πληρωσω αλλα 30 ευρο. ποιο λετε να προτιμησω?? το σατιο εχει πολυ καλη καμερα αλλα ειναι λιγο μεγαλο. το βιβαζ ειναι πιο ντιζαινατο και εχει HD βιντεο. καμμια γνωμη??
  3. εισαι ον λαιν τωρα??
  4. γεια σου. εχω μια επιδοτηση 350 ευρο απο τη wind. εχω το Κ800i και θελω να παρω ενα καινουργιο κινητο μιας και το παλιο εχει αρχισει και τα παιζει. ειμαι μεταξυ satio kai vivaz. το satio μου το δινει τσαμπα η wind, ενα ασημενιο στο κουτι του και για το vivaz μου ζηταει αλλα 40 ευρο. πιο απο τα 2 λες να παρω? μια γνωμη ζηταω απο καποιον που τα ξερει λιγο καλυτερα απο μενα. εχω δει και τα 2 μου αρεσουν, κλινω προσ το σατιο αλλα το βιβαζ ειναι πιο μικρο και πιο ντιζαινατο. τι λες??? σε ευχαριστω πολυ.
  5. Γεια σου. ειμαι αναμεσα σε vivaz kai satio. ποιο να προτιμησω??
×
×
  • Create New...