Jump to content

syrvag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by syrvag

  1. Καλή χρονιά χρόνια πολλά και ότι επιθυμούμε όλοι στα χέρια μας να πέσει
  2. syrvag

    PC tracker

    Έχω gmail αλλά δεν μπορώ να βρώ ποιά είναι η διεύθυνση smtp για να τη χρησιμοποιήσω στο πρόγραμμα. Πω ς θα τη βρω?
  3. syrvag

    PC tracker

    Ωραία φίλε σε ευχαριστώ
  4. syrvag

    PC tracker

    Θέλοντας να προστατέχω το pc μου απο διάφορες απειλές και επειδή έχω και laptop και μπορεί να κλαπεί εύκολα αποφάσισα να κάνω install ένα pc tracker. Έτσι λοιπόν κατέληξα να κατεβάσω το pal pc tracker και να το κάνω install. Το συγκεκριμένο προγραμμα από όσο ξέρω αν κλαπεί το laptop σου σου δίνει στίγμα για το που βρίσκεται το laptop κάθε φορά που το laptop σου συνδέεται στο internet. Το θέμα είναι ότι για να το ενεργοποιήσω μου ζητάει smtp server details. Εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό και δεν ξέρω και πως θα βρω κάτι τέτοιο. Μήπως κάποιος μπορει να με βοηθήσει λύνοντας μου αυτή την απορία?
  5. Ρε παιδια ψαχνω μια ταινια με εναν τυπο ο οποιος οταν πηγαινε λυκειο η πανεπιστημιο ηταν υπερβαρος και στην απεξω σε γυναικες παρεες και τα γνωστα τελος παντων αυτης της περιοδου. Μετα ομως εχασε ολα τα κιλα του και εγινε πολυ ωραιος τυπος και στην συνεχεια τον ξανασυνατουσαν διαφοροι απο εκεινη την περιοδο και ειδικα οι γυναικες που τον κυνηγουσαν η μια μετα την αλλη. Μηπωςς ξερετε τον τιτλο? Η ταινια πρεπει να ειναι αμερικανικη Σορρυ για την ελλειψη τονων ειναι προβλημα του πληκτρολογιου.
  6. Ρε παιδια ξερετε ποιες ειναι οι προμηθειες της paypal σε καθε αποστολη χρηματων? Επισης απο οσο ξερω αντι για χρεωστικη μπορεις να συνδεσεις το paypal με λογαριασμο στην bank of america, ισχυει? Υπαρχει καποια προμηθεια για την bank of america η απλα τα καταθετω στην bank of america και η paypal κανει τις μεταφορες για μενα και κρατα την προμηθεια της?
  7. Καλημερα σας παιδια. Εχω μια απορια που ελπιζω να λυθει. Ειμαι αντρας 18 ετων. Με ενδιαφερει να μετρησω το ιδανικο μου βαρος. Αυτο ειναι κατι που μπορω να κανω τωρα η καλυτερα να περιμενω να τελειωσει η αναπτυξη μου και να μετρησω το ιδανικο μου βαρος καπου στα 21? Εσεις τι λετε? Συγγνωμη για την ελλειψη τονων. Προβλημα του πληκτρολογιου.
  8. Ρε παιδια τι ειναι αυτο το θεμα με την εξαγορα της θητειας γιατι προκειται? Παρεμπιπτωντος συγγνωμη για την ελλειψη τονων προβλημα του πληκτρολογιου
  9. Ρε παιδια μπορειτε να με βοηθησετε? Τι να κανω αν καπνιζω 3-4 πακετα τη μερα για την αναπνοη μου? Μονο τιποτα καραμελες halls και αλλα παρομοια προιοντα μεντας βοηθαν? Παρεμπιπτοντως συγγνωμη για την ελλειψη τονων. Προβλημα του πληκτρολογιου
×
×
  • Create New...