Jump to content

VAIOSMAN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VAIOSMAN

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

VAIOSMAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια!!!Φιλε ειχα και εγω αυτο το προβλημα με την αναζητηση αλλα ετρεξα το '' avg pc tune up '' και διορθωθηκε τωρα κανει κανονικα και παλι την αναζητηση!!!
  2. Γεια σας και παλι παιδια.ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Ωστοσο μετα απο πολλες ωρες φορτισης δεν μου βγαζει ειδοποιηση πληρης φορτισης αλλα συνεχιζει να φορτιζει. και αυτο φυσιολογικο ειναι?δεν ξερω...οσον αφορα τη συσκευασια και τα παρελκομενα εγω το αγορασα απο ενα καταστημα που ελεγε οτι θα ειχε μεσα και handsfree και καλωδιο usb τα οποια τελικα δεν ειχε και περιμενω απαντηση για αντικατασταση....υπαρχουν ωστοσο μαγαζια που δεν αναφερουν στις περιγραφες τους τα παραπανω εξαρτηματα.ΠΑΝΤΩΣ το κινητο ειναι τελειο και πιο πολυ μου αρεσει η ταχυτητα του στο internet καθως μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε 3g για να δω πως τρεχει....το youtube του ειναι τελειο και δεν κολλαει ημπαταρια μου πηγε 3 μερες με την πρωτη φορτιση με πολλες ωρες internet και ο ηχος του εμενα και απο το ηχειο και απο τα δικα μου ακουστικα 3.5 μου φανηκε μια χαρα....Αυτα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ.ΔΕ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ 'Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΕΤΤΩΜΑ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  4. εγω το ειχα το κινητο κ μεσα ειχα 4gb sony memory stick pro duo και δουλευε κανονικοτατα χωρισ να κολλαει!!!!!
  5. ΤΑ ΕΙΧΕ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΙΡΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ((((((((((((((( http://www.e-commerceservices.us/hamza/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1523&category_id=86&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=1 ))))))))))))))))))).ΕΣΕΝΑ ΤΟ RDS ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ RDS ΓΙΑΤΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?
  7. GEIA SOU!EXW KAI EGW PLEON LG KP500 KAI EMENA DEN MOU DEIXNEI TO RDS ESY TI EIXES KANEI TELIKA ?LITHIKE TO PROVLIMA SOU?
  8. GEIA SOU!EXW KAI EGW PLEON LG KP500 KAI EMENA DEN MOU DEIXNEI TO RDS ESY TI EIXES KANEI TELIKA ?LITHIKE TO PROVLIMA SOU?
×
×
  • Create New...