Jump to content

pto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pto

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

pto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, εγώπάντως με Πολωνικό 402 πριν από λίγο που ήρθε ενημέρωση κατέβασμα - εγκατασταση δεν έκανε πάνω από 15λεπτα.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ... μόλις το έβαλα σε Japan,Russia βρήκε της δουλειας.. λογικά και στο σπίτι θα είναι εντάξει...thnx a lot
  3. Καλησπέρα, έχω βάλει κι εγώ slim bean 4.3 από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος... έχω όμως ένα πρόβλημα... απο τοτε που την έχω βάλει δεν μπορώ να δω το wifi του σπιτιού μου και της δουλείας.. όσα scan και αν κάνω..ενώ άλλα wifi τα βλέπει.. έχει κανείς καμιά ιδέα..
  4. Μόλις πριν από λίγο παρέλαβα το Cube u9gt2.. από merimobiles.. ενώ αρχικά είχαν πει θα στέλνουν από 6/02 και μετά το έστειλα από τις 02/02 και σήμερα το παρέλαβα.. Βεβαία δεν παρέλαβα την memory card που είχα αγοράζει μαζί και τώρα είμαι σε επικοινωνία μαζί τους για διευθέτηση... Με την πρώτη ματιά φαίνεται πολύ καλό και στιβαρό...οθόνη πάρα πολύ καλή...το πρώτο που έκανα ήταν να του βάλω opera mobile για να σερφάρω....αλλά μου έκανε κάτι νερά ο opera (δεν έμπαινε πουθενά)... Θα το δω λίγο καλύτερα και εδώ είμαστε.... Πάνος..
  5. pto

    Google Nexus S

    Το δοκίμασα μόλις τώρα αλλά τίποτα.. ουτε με 2g... να δοκιμάσω να πάρω ξανά την cosmote..? απο cosmote όλα μια χαρά τα βλέπουν...!!!
  6. pto

    Google Nexus S

    Καλησπέρα, Εδώ και κάποιες ημέρες δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το ιντερνετ από 3g.. (το data enabled μέσα στο mobile network settings είναι τικαρισμένο) ενώ μου δείχνει επάνω το σήμα γράφωντας και 3g δίπλα όταν πάω να κάνω ότιδήποτε (market opera youtube) δεν δείχνει τίποτα... έχω πάροχο cosmote με internet on the go (νομίζω έτσι το λέει) έχω υπόλοιπο 52 mbs και ICS 4.0.3... έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει..? Παναγιώτης..
  7. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το M19 από http://www.merimobiles.com/Aoson_M19_9_7inch_IPS_Screen_1024_768_4_3_Android_p/meri3375.htm αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει το Logo στο πίσω μέρος όπως σε άλλα site που το πουλάνε...λέει παρακάτω σε σχετική ερώτηση ότι είναι το αυθεντικό αλλά προβληματίζομαι...έχετε κάποια σχετική εμπειρία από το συγκεκριμένο ή ακόμα καλύτερα μήπως έκανε κανείς αγορά από εκεί...??
  8. να σας ρωτήσω.. μετά από root πέρασμα 2.2 & v4.0 δεν βρήσκω τις επαφές που είχα στο αποθηκεύση στο τηλέφωνο παρά μόνο στην sim...είχα κάνει back up με titanium..απλά έχει πολλές εφαρμογρές και δεν ξέρω αν έχω επαναφέρει τις σωστές....ξέρει κανείς ποιά είναι για τις επαφές τηλεφώνου??? ευχαριστώ..
  9. OK...έχεις δικιο.. δεν είχα γυρίσει το τηλέφωνο στα ελληνικά παρά μονό ότι είχε να κάνει με μυνήματα και τέτοια..... thnx a lot.....
  10. την τελευταία ROM v4.0 RC2 Ultimate Edition...εχτές την έβαλα δεν νομίζω να βγήκε άλλη...
  11. Τελικά είμαι ΟΚ...είναι λες και έχω κινητό..πολυ πολυ πιο γρήγορα είναι η πρώτη εντύπωση.... μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος στις επαφές που έχει αγγλικό αλφαβητάριο στα δεξία να γίνει στα ελληνικά ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολη η αναζήτηση....???
  12. στο superstar έχει τρεις καρτέλες στην πρώτη εφαρμογές...δεν έχει τίποτα (καμια εφαρμογη στην λίστα)..στην δεύτερη αρχ. καταγραφή...πάλι τιποτα..και μετα έχει ρυθμίσεις... οπότε που να δω για το κυκλάκι??
  13. καλησπέρα...μόλις προσπάθησα να κάνω root με z4root και ενώ έδειχνε οκ...και στις εφαρμογες εμφανίστηκε το superuser οταν παω να τρέξω το titanium μου λεει ΣΦΑΛΜΑ δεν ειναι root και δεν εχει το busybox....ξερει κανείς τι να κάνω ή τι δεν έκανα καλά..??? sorry....νομίζω πως το βρήκα......τελικά μάλλον δεν έχω ιδέα...συνέχιζει να έχει το ιδιο σφάλμα... any ideas..
  14. ευχαριστώ, θα το κάνω root πρώτα για back up αλλά το είχα απορία.... από ότι κατάλαβα πάντως αξίζει να γίνει η ολή διαδικάσια...
  15. Καλησπέρα, Ερώτηση: τα βήματα για να φτάσει το κινητό rom ποιά είναι??? 1-root 2-froyo 3-rom ??? η μπορεί να γίνει froyo χωρις root και μετα rom
×
×
  • Create New...