Jump to content

tsakaloscosy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsakaloscosy

  1. Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος και μόλις αγόρασα το Εlm και το handsfree hpm-82 (με καλώδιο). κι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω συνδέσει το handsfree στο ELM και μου δείχνει κανονικά το σηματάκι του handsfree στην οθόνη του κινητού, όταν παίρνω τηλέφωνο οποιονδήποτε , αποσυνδέεται το handsfree για μερικά δευτερόλεπτα κι έπειτα συνδέεται πάλι μόνο του. Έλεγξα και τα δύο και δεν υπάρχει πρόβλημα τεχνικό κάπου. Μήπως το συγκεκριμένο handsfree δεν ενδείκνυται για το Elm ??? Ας μου πει κάποιος την γνώμη του παρακαλώ γιατί χρειάζομαι οπωσδήποτε το handsfree για την δουλειά και δεν ξέρω τί αλλο να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος και μόλις αγόρασα το Εlm και το handsfree hpm-82 (με καλώδιο). κι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω συνδέσει το handsfree στο ELM και μου δείχνει κανονικά το σηματάκι του handsfree στην οθόνη του κινητού, όταν παίρνω τηλέφωνο οποιονδήποτε , αποσυνδέεται το handsfree για μερικά δευτερόλεπτα κι έπειτα συνδέεται πάλι μόνο του. Έλεγξα και τα δύο και δεν υπάρχει πρόβλημα τεχνικό κάπου. Μήπως το συγκεκριμένο handsfree δεν ενδείκνυται για το Elm ??? Ας μου πει κάποιος την γνώμη του παρακαλώ γιατί χρειάζομαι οπωσδήποτε το handsfree για την δουλειά και δεν ξέρω τί αλλο να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος και μόλις αγόρασα το Εlm και το handsfree hpm-82 (με καλώδιο). κι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω συνδέσει το handsfree στο ELM και μου δείχνει κανονικά το σηματάκι του handsfree στην οθόνη του κινητού, όταν παίρνω τηλέφωνο οποιονδήποτε , αποσυνδέεται το handsfree για μερικά δευτερόλεπτα κι έπειτα συνδέεται πάλι μόνο του. Έλεγξα και τα δύο και δεν υπάρχει πρόβλημα τεχνικό κάπου. Μήπως το συγκεκριμένο handsfree δεν ενδείκνυται για το Elm ??? Ας μου πει κάποιος την γνώμη του παρακαλώ γιατί χρειάζομαι οπωσδήποτε το handsfree για την δουλειά και δεν ξέρω τί αλλο να κάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...