Jump to content

Sakis96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sakis96

  1. Εδώ καποια Apps για το N8: "Plug and Touch" (καλα αυτο δεν μπορει να θεωρειθει "App",πιο πολυ "χαρακτηριστικό" :cool:) "Foursquare" "SPB Mobile Shell 3.5" (ενα απο τα καλυτερα,και πιο πολυ γιαυτους που λενε πως το symbian 3 εχει χαλιο UI) Link 1: Link 2: EDIT: "SPB Mobile Shell 5.0" "Ergo’s MemInf" http://www.nokian8applications.com/ergo%E2%80%99s-meminfo-for-nokia-n8/ "Ovi Maps v3.06 Beta updated for Nokia N8" http://www.nokian8applications.com/ovi-maps-v3-06-beta-updated-for-nokia-n8/ "Gravity" (για τους Twitter Lover :D) http://www.nokian8applications.com/gravity-for-nokia-n8/ "Swype" http://www.nokian8applications.com/swype-for-nokia-n8/ "Fring" (ενα απο τα αγαπημενα μου,διαθεσιμο και για android&iOS) http://www.fring.com/fringout/ Puhhh.....καμποσα εγραψα :cool: :cool:
  2. ΜΠΡΑΒΟ! Επιτέλους είπε Κάποιος να το παρεί το κινητο(για σεπτεμβριο και οκτωμβριο) και να κάτσει και να γράψει εδώ κάτι καλό για το κινητό (και δεν εγραψες μονο λιγο :D ).....
  3. παιδιά τελείωσε μπείτε σε αυτό το link και θα καταλάβετε http://www.pestaola.gr/nokia-ditches-symbian3-symbian4-goes-for-symbian-straight/ όλες οι συσκευές οι οποίες έχουν symbian 3 θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε symbian 4! για την ακρίβεια η nokia ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχιστεί σε symbian 5,6,7 θα υπάρχει μόνο ένα symbian το οποίο θα έχει updates(σαν το ios,to andoroid 2.0,2.1,2.2 κτλ). Και φυσικά το n8 η επομένη μου συσκευή. εδω και καποιες εικονες απο το Symbian 4: http://assets.pestaola.gr/img5/symbian4-home-screen-concept.jpg http://assets.pestaola.gr/img5/symbian4-Direct-UI-Concept.jpg Εδω ενα Test για το Gorilla Glass του Nokia N8: http://www.pestaola.gr/nokia-n8-gorilla-glass-screen-test/
  4. παιδιά το n8 θα υποστηριζει divx/xvid? αν οχι θα υπαρχει κανενα player για το ν8 που να υποστηριζει divx/xvid? και αν δεν υπεαρζει και player ακουσα παντως πως θα παιζει .mkv files.γνωριζει κανενας πως γινετε να κανουμε attatch κανενα srt σε αφτα? παντως η καμερα πολυ μα'ρεσε καποια samples: http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-n8/gallery#device-content και αμα δειτε κατω αριστερα λεει πως αφτες οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν οταν το n8 ηταν ακομα σε αναπτυξη(δηλαδη το prototype)σκεφτειτε δηλαδη πως θα ειναι τωρα :)
  5. για τους iphone haters iphone=καλυτερο os,χαλιο hardware nokia n8= καλυτερο harware,χειροτερο software. αμα ψαχνετε κινητο το οποιο να υποστηριζει πολλα παιχνιδια και εφαρμογες και εχετε τα λεφτα παρτε iphone αμα ομος θελετε κινητο με:12mp camera,carl zeiss optics,video record 720p @ 25fps,hdmi out,dolby surround sound 5.1,usb-on-the-go(utg),amoled οθονη,gorilla glass<< (οτι καλυτερο υπαρχει για κινητο),bluetooth 3.0,δωρεαν gps+ ovi maps(downloadable),και καλα ηχεια (οχι σαν αφτα του iphone) τοτε παρτε nokia n8 (το επομενο μου κινητο).και για το θεμα με την μπαταρια..... γινετε να την βγαλεις απλος πρεπει να ξεβιδωσεις 2 βιδες ^^.και γιαφτους που λενε οτι η μπαταρια δεν αντεχει(κατι που υσχειει και για το iphone) πας αγοραζεις καινουργια μπαταρια και την αλλαζεις απλο ε?
×
×
  • Create New...