Jump to content

kstavros1981

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kstavros1981

  • Ημ. Γέννησης 28/11/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

kstavros1981's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το προτεινεις δηλαδη να το βαλω αυτο? Απο οτι ειδα κανει αρκετα πραγματακια. Κατι ακομα που σκεφτηκα, ειναι καλο να μετακεινω τις εφαρμογες στην sd? Βοηθαω ετσι την εσωτερικη μνημη να ειναι πιο ελευθερη ωστε να μην τρωει ζορι η συσκευη? Συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα θελω επιτελους μια συσκευη να την κρατησω γιατι ολα τα αλλα στο 2μηνο σερνοτανε και τα αλλαζα.
  2. Ευχαριστω πολυ konstantinoslp. Το αφηνω δηλαδη χωρις τιποτα? Και τα σκουπιδια που με τον καιρο θα μενουν μεσα? Θα πρεπει να το κανω αραια και που καποια επαναφορα? Και τοσο καιρο εβαζα διαφορα μεσα, και απο οτι μου λετε μονο κακο εκανα!
  3. Και εγω αυτη την εντυπωση εχω, πως το τηλ ειναι πολυ δυνατοκαι πως δεν εχει σχεση με οτι αλλο παιζει στα χρηματα αυτα. Να μην βαλω μεσα ουτε cleaners ουτε τιποτα?? Antivirus ετσικαι αλλιως δεν βαζω αλλα να σβησω οτι αχρηστο και να το αφησω να ρολαρει μονο του? Αν δεν μου το ελεγες θα εβαζα αυτο cleaner Που βαζουν ολοι, να κλεινει εφαρμογες να πεταει σκουπιδια και τετοια!
  4. Φιλε Nikos_Mpl σε ευχαριστω για το λινκ και για τις συμβουλες Δε με χαλαει που ειναι λιγο πιο ακριβο, τουλαχιστον να κανει σωστη δουλεια. Αν ειναι να παρω αυτο με τα 5 και να εχω θεμα, καλυτερα ενα 10αρικο πανω και τουλαχιστον να ειναι αξιοπιστο. Θελω μαγνητικη φορτιση για να γλυτωσω το πορτακι απο τα ανοιξε κλεισε. Θα το παραλαβω αυριο και εαν εχω καποιες αποριες δεν θα δυστασω να ξαναρωτησω :) Η αληθεια ειναι οτι προερχομαι απο ios και αυτο θα ειναι η δευτερη συσκευη, οποτε δεν μπορω να πω πως ειμαι πολυ προχωρημενος στο android, απλα μεχρι τωρα ειχα συσκευες android των 100-200 ευρω σαν δευτερες και ομολογω πως μετα απο λιγη χρηση βαραινανε απιστευτα πολυ με αποτελεσμα να μην εχω την πολυτελεια να περιμενω να κανει επανεκκινηση η μεχρι να ξεκωλησει, το τηλ το χρησιμοποιω απσιτητικα λογο δουλειας, και ετσι αποφασισα να παρω μια πιο σοβαρη προταση πιστευωντας πως δεν θα εχω τα ιδια παρατραγουδα. Εννοειται πως κατα την γνωμη απο αποψη design τα xperia ειναι πολυ μπροστα καθως επισης ειναι και το πιο δυνατο compact που υπαρχει αυτη τη στιγμη (κατω των 5" δηλαδη) Τελευταια συσκευη Lg Spirit 4g. (Σκετη απελπισια)
  5. Καλησπερα και καλο μηνα. Θελω να ρωτησω δυο πραγματακια σε σχεση με το xperia z3 compact που μολις αγορασα απο ενα αξιολογο μελος απο εδω μεσα. Καταρχην θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο θεμα με τα μαγνητικα καλωδια φορτισης που πουλανε στο εμποριο. Σκεφτομαι να παρω ενα, το γνησιο dock station μου φανηκε αρκετα ακριβο για αυτο που προσφερει, οποτε κατεληξα σε ενα απο αυτα. Εαν υπαρχει καποιο θεμα με την μπαταρια η κατι αλλο θα ηθελα εαν καπιος γνωριζει να με ενημερωσει. Σαν δευτερο θα ηθελα να ρωτησω εαν πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενα μια και πρωτη φορα πεφτει στα χερια μου καποιο κινητο της σειρας Ζ, οποτε εαν εχετε κατι να με συμβουλεψετε θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  6. kstavros1981

    DooGee DG350

    Παιδια καλησπερα και απο εμενα, Το πηρα τελικα κανεις αλλος? Εγω το παρειγκειλα προχτες απο minideal και περιμενω, ελπιζω να μας βγει καλο!!
  7. τελικα ηταν πολυ πιο απλο απο οσο φανταζομουνα. Εστειλα την vcard με mail στο αλλο μου mail που συγχρονιζει με το κινητο. Μολις πηρα το mail με ρωτησε αν θελω να περασω τις επαφες στο κινητο. Τις περασε , εκανα back up στο συννεφο και ολα ΟΚ. Ευχαριστω παντως
  8. Καλησπερα παιδια, Προσοαθω να εισαγω μια vcard στο icloud και εδω και 2 ωρες κανει Import. Το δοκιμασα καλα μηπως κολλησε και παλι τα ιδια. Ειναι οι επαφες μου απο το gmail τις οποιες τις εχω σαν exchange αλλα θελω να τα εχω ολα στο icloud. Τι μπορω να κανω?
  9. Σιγουρα ειναι αυτο? Τοτε θα πρεπει να ειχα λαθος εντυπωση πως ειναι συνεχεια συνδεδεμενο!
×
×
  • Create New...