Jump to content

Bada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Bada

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Bada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και σε εμένα έλεγε ανεπαρκή μνήμη όταν το κατεβαζα μέσω wifi. Μέσω kies κατέβηκε κανονικά.
  2. Καί εμένα το ίδιο έκανε πήγε στην 1,2 και άντε τώρα να βρείς την jl2 νά την ξαναπερασεις μέσω multiloader για να μπορέσει το kies να αναβαθμίσει στήν 2.0 οοοοοοοοταν έρθει. Που θα την βρώ?
  3. Δοκίμασα να αναβαθμίσω σε Βada 2.0 αλάζοντας σε FOP αλλά πέρασε μέσα την S8500XXKF3 πού είναι η 1,2 και λέει οτί είναι η τελευταία έκδοση. Τώρα γυρισμένο στο ΕUR δεν μπόρει να αναβαθμιστεί μέσω kies. Πώς το επαναφέρω?
  4. Για δοκίμασε αύτο το προγράμμα και ενημέρωσε μας. http://www.processtext.com/abcnokia.html
  5. Και αυτό το κόλημα να τραβάει video 1280χ720 και όχι 1920χ1080 και την κάμερα πάλι 5mp δεν το καταλαβαίνω.
  6. Samsung Wave III http://techblog.gr/mobile/samsung-wave-3-bada-2-0-8871/
  7. Τις πλάκας είναι το πρόγραμμα. Δεν παίζουν τα Video ζητάει αναβάθμιση του flash player. Και κάνει και τα τρελά του. Γι αυτό και το έβαλε δωρεάν μαλλον. χαχαχαχα.
  8. 400 πλήρωσες και πήρες ότι καλυτερό υπήρχε σε αύτη την τιμή. Δεν πλήρωσες ούτε 500 ούτε 600 ούτε 800 για να έχεις και παράπονο για το όριο. Και μου παραπονίεσαι στην Samsung για το όριο του Bada που βρίσκετε μόλις στην έκδοση 1,2 και λίγους μήνες ζώης. Ποίο αλλό λειτουργικό ήταν τόσο καλό στην έκδοση 1,2; Και φύσικα το Ν95 8Gb δεν είχε μόνο 400 Euro όταν βγήκε αν θύμασε. Aμά δεν σου αρέσει το αλλάζεις και παίρνεις Νokia.
  9. Ρε τι αλλό θα ακούσω. Ακου θα γκρεμιζόταν το σύμπαν αν είχε όριο τα 1300 αρχεία. Πόσοι από εδώ μέσα εχόυν πάνω από 500 αρχέια και πόσοι έχουν πανώ από 500 sms στο κινητό και μου παραπονιούνται για το οριό; Λέτε η samsung να έβαλε το ορίο για να μας την σπασεί; Πάρτε καμοιά ταμπλέτα καλυτερά. Σα να έχουμε ξεφύγει.
  10. Δουλέυει και με prepaid κάρτες.
  11. Πώς έχετε αναβαθμίσει το FB? Εμένα δεν βγαζει μήνυμα αναβάθμισης.
  12. Κάνε την ξανά τότε αν εκανές λάθος την 1 φορά.
  13. Αμα δεν έχει ελληνικά τότε θα πρέπει να του βάλεις αν και από Γερμανό λογικά θα έχει.
  14. O oδήγος που αναφέρεις δέν αλλάζει το Product Code απλώς ξεγελάει το kies για να γίνει η αναβάθμιση και θα πρέπει να το κάνεις σε κάθε αναβάθμιση και πάντα με το 1.5.1. Αν θές μόνιμη αλλαγή ώστε να μπορείς να το αναβαθμίζεις και με νεώτερα Kies θα κάνεις την άλλη διαδικασία.
  15. Mέσω Kies 1.5.1 κανέ την αναβάθμιση όπως σου λεέι το αρχείο που επισυνάπτω. Με αύτη την διαδικασία και πάντα με Kies 1.5.1 θα μπορείς να κάνεις αναβάθμισή του κινητόυ στην τελευταία έκδοση. ( Για να δουλεύει το update με νέοτερη έκδοση Kies η να κάνεις unbrand το κίνητο θές άλλη διαδικασία).
×
×
  • Create New...