Jump to content

nikseimen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikseimen

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nikseimen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έχω πάρει το κινητό αυτό και μετά από περίοπου 2 μήνες απλής χρήσης ένα μέρος της δεξιάς μεριάς της οθόνης έχει νεκρώσει όσον αφορά το touch. Δηλαδή κατακόρυφα περίπου 1 εκατοστό της δεξιάς μεριάς δεν λειτουργεί. Γνωρίζει κανείς τί μπορεί να φταίει και πώς διορθώνεται; Ευχαριστώ.
  2. Τέλεια. Χαίρομαι γιατί μόλις το παρήγγειλα κι εγώ. Πώς το πήρατε 30 ευρώ ρε παιδιά; Παρακολουθώ το geekbuying εδώ και αρκετό καιρό αλλά η τιμή ήταν η ίδια.
  3. Τί εννοείς σε έχει δυσκολέψει η απουσία proximity sensor?
  4. Σε ευχαριστώ και πάλι για τις πολύτιμες πληροφορίες σου!
  5. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Πιστεύω αξίζει την αγορά μετά και από τις δικές σου εντυπώσεις. Μένει μόνο να μου λυθεί και εμένα η απορία με την μπαταρία και επίσης έχω μια σκέψη για την ακτινοβολία, για τα κινητά γενικά που δεν είναι κάποιας γνωστής εταιρίας ενδέχεται να είναι επιβαρυντικά περισσότερο από άλλα γνωστά;
  6. Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να πάρω για δώρο το εν λόγω κινητό. Το έχει κάποιος να μας πεί γνώμες; Επίσης το βρήκα στο ebay αλλά ενώ ο πωλητής έχει 99.7% positive feedbacks παρατήρησα πολλά παράπονα σε αγορές κινητών όπου ποτέ δεν ελήφθη η παραγγελία. Το site που υπάρχει στην αρχή του θέματος "http://www.geekbuying.com/" είναι καλό; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...