Jump to content

xristi_nikolo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xristi_nikolo

  1. παιδιά εμένα όποτε δεν είμαι συνδεδεμένη μέσω wi-fi συνδέεται αυτόματα μέσω gprs..βγαίνει αυτό το G στην οθόνη, ακόμα και όταν είμαι σε κατάσταση αναμονής...χωρίς λόγο δηλαδή..μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τα βήματα για να το απενεργοποιήσω.. thx!
  2. Πάντως κι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη, από το κινητό..Δηλαδή αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την μπαταρία του, θα ήταν άψογο..Εμένα και το wi-fi λειτουργεί άψογα, και η οθόνη ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά, και γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα..
  3. Σχετικά με την μπαταρία του, και επειδή τελικά θα μου αντικαταστήσουν την συσκευή για αυτό το λόγο, θα ήθελα να ρωτήσω, μόλις ξεπακετάρω τη συσκευή, τι είναι καλύτερο για την μπαταρία??να φορτίσω το κινητό αμέσως, πριν το χρησιμοποιήσω ή να το χρησιμοποιήσω κανονικά την πρώτη φορά με όση μπαταρία έχει, και να το φορτίσω όταν τελειώσει?? απλά επειδή γνωρίζω ότι γενικότερα είναι προτιμότερο να γίνονται πλήρεις φορτίσεις και εκφορτίσεις των μπαταριών, αλλά από την άλλη στο manual λέει ότι για πρώτη φορά πρέπει να φορτιστεί πριν χρησιμοποιηθεί... και κυρίως εσείς πού λέτε ότι σας κρατάει 4, 5 και 6 μέρες, πότε κάνατε τη πρώτη φόρτιση?? ευχαριστώ πολύ!!!
  4. Καλησπέρα σε όλους!Αγόρασα το κινητό κι εγώ προχθές μόλις, και γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την απόδοσή του..έχω όμως 2 θέματα που με προβληματίζουν.. Πρώτον και κυριότερο, η διάρκεια της μπαταρίας...στην πρώτη του χρήση και ενώ το είχα ήδη φορτίσει όπως έλεγε στο manual, δεν κράτησε πάνω από 24 ώρες( του έκανα πολύ έντονη χρήση όμως αυτό το 24ωρο γιατί γενικά το έψαχνα κλπ..).. Δεύτερον ενώ εγκατέστησα και εγώ το MLS Destination, όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή μου βγάζει μνμ ότι δεν είμαι εξουσιοδοτημένη για την εφαρμογή.....(??) Κανένα σχόλιο??Ειδικά για την μπαταρία???
×
×
  • Create New...