Jump to content

kantou20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kantou20

  1. Εχω προβλημα με την οθονη του αρενα που ανταπορινεται μονο μετα απο πολυ πιεση και οχι παντα. Εχω κανει flash στην V10_F εκδοση και παλι εχω τα ιδια προβληματα. Μου φαινεται οτι ειναι θεμα hardware. Επειδη ειναι εντος εγγυησης και θελω να το στειλω στο service πρέπει να το κανω flash σε καποια Cosmote εκδοση ωστε να μην εχω προβλημα? Αν ναι, εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν μπορω νατην βρω και το link απο το πρωτο post αυτου του thread δεν λειτουργει. Μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο? Παρεπιπτοντως έχω δοκιμάσει με το PC suite και μου βγαζει μυνημα οτι εχω την τελευταια εκδοση firmware οποτε δεν χρειαζετα update, και εχω ψαξει σχεδον παντου για την εκδοση της Cosmote αλλα οδηγουμαι εντελει στο ιδιο Link που δεν δουλευει. Ευχαριστω
  2. Ευχαριστώ πολυ, αλλά α.) έχω δοκιμάσει με το PC suite και μου βγαζει μυνημα οτι εχω την τελευταια εκδοση firmware οποτε δεν χρειαζετα update, και β.) εχω ψαξει σχεδον παντου για την εκδοση της Cosmote αλλα οδηγουμαι εντελει στο ιδιο Link που δεν δουλευει Καποια αλλη σκεψη η link στο firmware τησ Cosmote?
  3. Εχω προβλημα με την οθονη του αρενα που ανταπορινεται μονο μετα απο πολυ πιεση και οχι παντα. Εχω κανει flash στην V10_F εκδοση και παλι εχω τα ιδια προβληματα. Μου φαινεται οτι ειναι θεμα hardware. Επειδη ειναι εντος εγγυησης και θελω να το στειλω στο service θελω να το κανω flash σε καποια Cosmote εκδοση ωστε να μην εχω προβλημα. Εχω ψαξει αρκετα αλλα δεν μπορω νατην βρω και το link απο το πρωτο post αυτου του thread δεν λειτουργει. Μπορει καποιος να με βοηθησει σε αυτο?
×
×
  • Create New...