Jump to content

nikolas_gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikolas_gr

  1. Καλησπέρα παιδιά!! Να κάνω μια πολύ απλή ερώτηση; Έχω αποθηκευμένο στο κινητό ένα μήνυμα το οποίο χρειάζομαι. Όμως δεν θέλω να φαίνεται εκεί, αλλά αν υπάρχει τρόπος να το μεταφέρω στην κάρτα SIM ή ακόμα καλύτερα στο PC.. Γνωρίζετε πώς μπορεί να γίνει; Ευχαριστώ! ;)
  2. Γεια σας παιδια, μολις εκανα αναβαθμιση σε 2.2 με kies και θελω να σιγουρευτω οτι οντως ηταν επιτυχης. Με το που ολοκληρωθηκε μου εβγαλε μηνυμα να αποσυνδεσω και να ξανασυνδεσω το καλωδιο usb, αλλα εκανε κανα 5λεπτο σαρωση πολυμεσων. πλεον με το samsung kies μου βγαζει στην οθονη του κινητου "εκτελειται σαρωση πολυμεσων", το αφηνω κανα 10λεπτο αλλα δεν συνδεεται. στα γενικα στοιχεια του τηλεφωνου μου βγαζει: "εκδοση firmware 2.2", "εκδοση βασικου φασματος Ι5800ΧΧJP4", "εκδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608#1", "αριθμος κατασκευης Froyo.XWJPI". μηπως ξερετε αν εχω κανει λαθος ή απλα θελει να ξαναεγκαταστησω το samsung kies?? :wacko:
  3. Γεια σας παίδες. έχω ένα θεματάκι. κανονικά είχα απενεργοποιημένο το internet από τον φορέα μου (cosmote) για να μην χρεώνομαι τζάμπα και έμπαινα internet μόνο μέσω wifi. επειδή έχω cosmote καρτοκινητή μου έδωσε με το reload it (δεν κάνω διαφήμιση, απλά πρέπει να τα πω όλα για να με βοηθήσετε) 60 mb δωρεάν internet για 7 μέρες. πήγα: Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και ... -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> "τικ" στην περιαγωγή Δεδομένων, μπήκα στον explorer αλλα μου ειπε οτι δεν εντοπίστηκε δίκτυο. Πήγα ξανά στο παραπάνω route και στους Φορείς παροχής υπηρεσιών επέλεξα αυτόματο, στη Λειτουργία δικτύου είναι επιλεγμένο το GSM/WCDMA(αυτόματο) και στα Ονόματα σημείων πρόσβασης "τικ" στο Ιντερνετ. όμως μπήκα μέσα στην επιλογή Ιντερνετ να δω τι λεει και μου εχει όνομα Cosmote Internet, ApN internet κια ολα τα αλλα σχεδον: δεν έχει ρυθμιστεί. ομοια και στα mms. οταν πηρα το κινητο δεν νομιζω να ενεργοποιησα το ιντερνετ και τα mms αλλα νομιζα οτι εγινε αυτοματα. Αυτό φταίει που δεν μπορώ να συνδεθώ??μπηκα στη σελιδα της cosmote αλλα στα μοντελα δεν αναφερει το δικο μας. Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως να εγκαταστησω τις ρυθμισεις για cosmote internet και mms?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:)
  4. Οχι, δεν ειναι κλειδωμενο, ελευθερο ειναι, απλα για να μπορεσεις να πλοηγηθεις σου βγαζει μια σελιδα του Πολυτεχνειου που σου ζητα να βαλεις τους κωδικους που εχεις παρει απο την Υπηρεσια, τους οποιους εχω. Αλλα για καποιο λογο, δεν μου εμφανιζει τη σελιδα αυτη, αλλα μου λεει "web page not available" οτι και αν πατησω. οι υπολοιποι κατοχοι smartphone μπαινουν κανονικα, τουςβγαζει αυτοματα στη σελιδα, βαζουν κωδικους και ετοιμοι.τι να φταιει?
  5. Γεια σας παιδια, ηδη εκλεισα 3 μηνες με το galaxy 3 και ειναι εκπληκτικο. εχω 2 ερωτησεις αν μπορειτε να βοηθησετε. 1) ποτε βγαινει η αναβαθμιση της android? 2) εχω ενα προβλημα με τη συνδεση στο δικτυο του Μετσοβιου Πολυτεχνειου στο Ζωγραφου. συμφοιτητης μου που εχει htc wildfire, μπαινει κανονικα στο internet, παταει σελιδα και του εμφανιζει σελιδα για να βαλει τουσ κωδικους του και να συνδεθει. και κανει τη δουλεια του κανονικα. εμενα μου εμφανιζει το δικτυο, μου λεει οτι συνδεθηκα, πηγαινω στον internet explorer, παταω τυχαια σελιδα αλλα δεν βγαζει τη σελιδα με τουσ κωδικους για να συνδεθω. μου λεει οτι "web page not available". εχει δοκιμασει κανεις αλλος να συνδεθει στο συγκεκριμενο δικτυο με το galaxy 3? πρεπει να ρυθμισω κατι? ευχαριστω πολυ.:)
  6. ευχαριστω πολυ kyrille.εκανα ο,τι μου ειπες και ολα συγχρονιστηκαν μια χαρα!!!:cool:
  7. Καλησπερα παιδες.μηπως ξερετε πως μπορω να "συνδεσω¨τα στοιχεια του facebook με τις επαφες και το ημερολογιο μου?δηλαδη, στο ημερολογιο να δειχνει ποτε εχει γενεθλια καποιος φιλος μου στο fb και στις επαφες να αντιστοιχησω τα προφιλ του facebook?θελει συγκεκριμενη εφαρμογη απο το android market?
  8. Γεια σας παιδια, εκλεισα 1 μηνα με το samsung galaxy 3 I5800 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. το κινητο "φυσαει". θλω ομως να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι πρωταρης σε smartphone. απ'οτι καταλαβα βγηκε αναβαθμιση λογισμικου. πρεπει να την περασω για να εχω καλυτερη αποδοση. αν ναι, τα αρχεια που εχω ηδη θα σβηστουν??ρωταω γιατι ολες οι εφαρμογες μου ειναι αποθηκευμενες στο τηλεφωνο. τα βηματα για σωστη αναβαθμιση ειναι αυτα που γραφεις εσυ kyrille στην πρωτη σελιδα του θεματος? ευχαριστω!:D
  9. ευχαριστω πολυ kyrillos. και μια τελευταια ερωτηση. οταν εχω ανοιχτο το gps χρεωνομαι??
  10. να κανω μια ερωτηση? αφου φορτωσω τουσ χαρτες του mls destinator, μετα μπορω να βγαλω την καρτα μνημησ που τουσ περιειχε,ετσι?? οι χαρτεσ λειτουργουν χωρισ τη χρηση ιντερνετ?
  11. Ησουν μεγαλη βοηθεια φιλε. να σε ρωτησω ομως,πωσ εκανες την αλλαγη απο 3g σε 2g??thanks εφχαριστω πολυ χριστοφορε και treasure, θα το λαβω υποψη μου!! οντως ειναι το καλυτερο για τα λεφτα του.ποσες ωρες το φορτισες την πρωτη φορα?εμενα στις 2 ωρες γραφει 100% αλλα απο το γερμανο μου ειπαν να το αφησω 8 ωρες... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση http://images.myphone.gr/buttons3/multiquote_off.gif όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  12. Καλημερα παιδες, σημερα θα το εχω στα χερια μου απο το "γερμανο". το βασικο που με απασχολει ειναι καποιο καλο antivirus ωστε να μην υπαρχει θεμα ασφαλειας. ειδα σε προηγουμενα post οτι ενασ φιλος προτεινε το "lookout mobile security". οι υπολοιποι χρησιμοποιείτε το ιδιο??το κατεβαζω δωρεαν η με αγορα??? ευχαριστω πολυ.συνεχιστε την καλη δουλεια!http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/wink.gif
  13. ναι,καταλαβα τι εννοεις raver..δεν βρισκω πουθενα ομως καινουρια συσκευη 5530..μαλλον θα στραφω σε συσκευη με οθονη αφης,αφου μονο αυτες προσφερουν καλη πλοηγηση..ισως στο LG GT-540 ή το nokia c6..
  14. γεια σας παιδες!επειδη και γω ενδιαφερομαι για κινητο που να εχει καλη καμερα,καλη ποιοτητα ηχου,αλλα και καλο wifi για σχετικα συχνη χρηση,ανταποκρινεται σ'ολα αυτα το w995?με προβληματιζει λιγο το μεγεθος της οθονης για πλιοηγηση sto internet.εσεις που ειστε κατοχοι,βολευει η οθονη για συχνη χρηση wifi?να προτιμησω στην ιδια τιμη καποιο αφης?
  15. γεια σου φιλε,επειδη ειμαι καινουριος και δεν βρισκω στισ σελιδες του φορουμ για το sony ericsson w995,πως εγκαθιστω το mini operα;ειδα οτι σου απαντησε ενα παιδι αλλα δεν το δημοσιευσε..ευχαριστω!
  16. γεια σας παιδια!!σκεφτομαι να παρω και γω το συγκεκριμενο μοντελο της s.e. που φαινεται εντυπωσιακο... εσεις που το εχετε καιρο σας εχει παρουσιασει σοβαρα προβληματα??ρωταω γιατι ειχα το c902 που μου παρουσιασε μπολικα...ειδικα με ενδιαφερει το wifi και η ποιοτητα ομιλιας κατα τη διαρκεια κλησης...μου συστηνετε να το προτιμησω?
×
×
  • Create New...