Jump to content

keneth_722

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About keneth_722

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

keneth_722's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατά προτίμηση...? :confused:
  2. Καλησπέρα, Κατά τη σύνδεση ενός εξωτερικού σκληρού σε macbook pro, έκανα διαμόρφωση εξωτερικού σκληρού, οπότε έχασα όλα τα αρχεία.. (πρώτη φορά macbook.. :wacko: ) Υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα για mac για την επαναφορά των αρχείων? Χωρίς περιορισμό δεδομένων φυσικά... έψαξα στο ίντερνετ και ακόμα αυτά που περιγράφονται ως δωρεάν, αφού σκανάρει για ώρα όλο τον σκληρό στο τέλος ζητάει κωδικό.... :cry: Ευχαριστώ..
  3. ναι σκεφτομαι να το πουλησω , η τιμη θα ειναι στα 250 ευρω
  4. Καλησπερα,

    Το ββ q10, πωλειται ακομα, και αν ναι, σε ποια τιμη....?

    Καλα Χριστουγεννα!!!

  5. Χαιρετε, Εχω ενα λαπτοπ Dell Inspiron και εχω προβλημα με το πληκτρολογιο.. Πριν καποιες μερες δεν μπορουσα να πληκτρολογησω αριθμους, παρα μονο τα συμβολα που ειναι στα ιδια πληκτρα με τους αριθμους, ειτε ηταν ενεργοποιημενο το lock caps ειτε οχι, ετε ηταν πατημενο το shift ειτεοχι.. Το προβλημα μου τωρα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στα Windows, γιατι εχω κωδικο στην εναρξη και δεν μπορει να πληκτρολογηθει σωστα... !! Συνεδεσα εξωτερικο πληκτρολογιο με usb, αλλα παλι δεν δεχεται τον κωδικο... Ενεργοποιησα το πληκτρολόγιο οθονης αλλα παλι δεν το δεχεται! Μου βγαζει ενα μνμ επισης για ασυγχρονα πληκτρα αλλα παλι τπτ οταν το ενεργοποιω... Βοηθεια κανεις..??:blink:
  6. Χαίρετε.. Συγνώμη για το άσχετο του θέματος, αλλά έκανα ερώτηση στην αντίστοιχη ενότητα για τις android συσκευές, δεν στάθηκα τυχερή και δεν πήρα απάντηση.. Είχα ένα ZTE Tureis από το οποίο απεγκαταστάθηκε το android μόνο του (2.3 Gingerbread) και χωρίς κανένα λόγο και έκτοτε δεν έχω καμία πρόσβαση στη συσκευή παρά μόνο κάνει επανεκκίνηση κάθε φορά που την ανοίγω και τπτ άλλο.. Ακολούθησα τις οδηγίες από το πρώτο post του site http://www.modaco.com/topi...or-zte-tureis/ χωρίς το βήμα 3 γιατί δεν έχω πρόσβαση στη συσκευή όπως είπα... Έκτοτε όταν το έκανα επανεκκίνηση πατώντας power button και volume down βλέπω στην οθόνη μου ένα τεράστιο FTM... Λίγη βοήθεια κανένας...?? :blink::blink::blink::cat:
  7. Xαίρετε.. Είχα ένα ZTE Tureis από το οποίο απεγκαταστάθηκε το android μόνο του (2.3 Gingerbread) και χωρίς κανένα λόγο και έκτοτε δεν έχω καμία πρόσβαση στη συσκευή παρά μόνο κάνει επανεκκίνηση κάθε φορά που την ανοίγω και τπτ άλλο.. Ακολούθησα τις οδηγίες από το πρώτο post του site http://www.modaco.com/topic/349357-root-root-for-zte-tureis/ χωρίς το βήμα 3 γιατί δεν έχω πρόσβαση στη συσκευή όπως είπα... Έκτοτε όταν το έκανα επανεκκίνηση πατώντας power button και volume down βλέπω στην οθόνη μου ένα τεράστιο FTM... Λίγη βοήθεια κανένας...?? :blink: :blink: :blink::!:
  8. Καλή επιτυχία! Ας κερδίσει ο πιο φανατικός!
  9. Υπάρχει χρέωση για τις υπηρεσίες ίντερνετ?
  10. Aπογοητεύτηκα.. Δηλαδή αν δεν θέλεις σύνδεση είναι απαγορευτικό! Αν είναι δυνατόν! :( Μήπως υπάρχει κανένα jailbreak για να λυθεί το θεματάκι...?? Είναι κρίμα...
  11. Διάβασα στο forum οτι το ββ δεν λειτουργεί ως καρτοκικητό, αλλά μόνο με σύνδεση... ισχυει κάτι τέτοιο..??
×
×
  • Create New...