Jump to content

biowoman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About biowoman

  • Ημ. Γέννησης 27/12/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

biowoman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καταρχήν ξαναγειά σας, σήμερα όπως έκλεισα το τηλ μετά από συνομιλία η οθόνη έγινε μαύρη και ότι και να πάτησα δεν άνοιγε. Επίσης με πήρε κάποιος εκείνη τη στιγμή και ενώ άκουγα την κλήση (κ την δόνηση) δεν εκανε τίποτα, ούτε έκλεινε. Έβγαλα την μπαταρία και τελικά οκ. Να ανησυχήσω? (Όχι δεν έφταιγε ο φωτισμός της οθόνης) :confused:
  2. Ναι, να είναι στάσιμο. Όσο για το ξυπνητήρι. χα χα χα!!! Στην αρχή νόμιζα ότι μιλάς για κάποια εφαρμογή που την αγοράζεις και την εγκαθιστείς στο κινητό (καμένη ξέρω). Πως θα σβήσω από τις επαφές μου τους fb φίλους μου ξέρει κανείς?
  3. Έχω 750mb. Αλλά θα ψάξω και αυτό. Ευχαριστώ :) (Επίσης μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις σχετικά με αυτό που ρώτησα λίγο πιο πάνω?) :O και κάτι τελευταίο (ελπίζω), πως γίνεται να μην πηγαίνει 'βόλτες' to wallpaper?
  4. Α οκ ευχαριστώ πολύ :O Κοίταζα λίγο το θεματάκι με το root και έχω χάσει την μπάλα. Διάβασα ότι υπάρχει και δεν υπάρχει κ βασικά δεν έχω καταλάβει τι κερδίζεις :wacko: (εκτός ότι κάνεις απεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές). Και υποτίθεται ότι είμαι ο hacker της οικογένειας. :ninja: P.S. Φυσικά και θα το δοκιμάσω και η SE μαζί μου...
  5. Σόρυ που μπαίνω σφήνα αλλά και εγώ όταν μπαίνω σε κάποιες εφαρμογές από κάτω 'πετάγονται' διάφορες διαφημίσεις. σημαίνει κάτι αυτο? ή είμαι παντελώς άσχετη?
  6. Καλημέρα, είμαι περήφανη (!) κάτοχος του x10 mini pro και η αλήθεια είναι ότι την 1η μέρα μου ήρθε να το πετάξω (πρώτο touch κινητό), τώρα όμως το έχω συνηθίσει και μου αρέσει πολύ. Έχω λοιπόν και εγώ σαν άνθρωπος 2 ερωτησούλες και ελπίζω να μην έχει ήδη απαντηθεί αν και το έψαξα λίγο το θέμα. 1. Έκανα συγχρονισμό χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι (ακόμα δεν έχω καταλάβει ακριβώς) και τώρα μπήκαν όλοι οι φίλοι μου από το fb στον τηλεφωνικό κατάλογο. Πως μπορώ να τους σβήσω? 2. διάβασα ότι πολλοί έχουν ένα θέμα με το ξυπνητήρι (με κατατρομάζει κάθε πρωί). Κατέβασα το quick settings και παρόλο που έχει ρύθμιση για την έντασή του δεν γίνεται τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή? Ευχαριστώ :D
  7. Για να πάρω το iphone 3g θα μου δώσουν υπερεπιδότηση (1 1/2 χρόνο συμβόλαιο) και vodafone unlimited 55 με απεριόριστο ιντερνετ. Μου είπε λoιπόν το παιδί εκεί ότι θα πληρώνω τσάμπα ιντερνετ αν κάνω το ίδιο για να πάρω bb γιατί το bb έχει δικό του ιντερνετ. κάτι τέτοιο. ελπίζω να καταλάβετε περίπου γιατί και εγώ λίγο μπερδεύομαι.:wacko:
  8. Μου είπαν ότι πρέπει να δώσω 120 ευρώ περίπου παραπάνω. Θα καταφέρω λές να τα πάρω με τον 'εκβιασμο'? Είχα καιρο να θελήσω ένα κινητό τόσο πόλυ γμτ... θα παλέψω μέχρι τέλους! να δούμε ποιος θα κερδίσει εγώ ή η πολυεθνική! :-)
  9. Τώρα που αποφάσισα για το 9700, με πήραν από βονταφον και δεν βγαίνει η επιδότησή μου αλλά βγαίνει για μηλο 3g. Αλλά τώρα εγώ έχω πορωθεί με το 9700!!! μάλλον θα κάνω την κλασσική εκβιαστική κίνηση 'αλλάζω πάροχο' και βλέπουμε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :)
  10. Έχω μπει σε 6458374 σελίδες και προσπαθώ να καταλάβω λίγο τη 'φιλοσοφία' blackberry. Και παρόλο που το μήλο ταιρίάζει νομίζω περισσότερο σε αυτά που θέλω/ψάχνω σε ένα κινητό, το μουρο μου αρέσει πάρα πολύ!!! Άλλα η vodafone δεν το έχει λευκό νομίζω γμτ! Άσε που μόλις ανακάλυψα και το torch! Θεϊκό τηλέφωνο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Anyway σήμερα θα αποφασίσω και θα βάλω και την ανάλογη φώτο στο προφίλ μου:D
  11. Βοήθησες πολυ!:) τωρά πάω να αποφασίσω αν μπορώ να απαρνηθώ τα applications μου για το bb. (mouble mouble mouble...)
  12. Καταρχήν γειάς σας, είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλα σίγουρα δεν θα είναι τελευταία αν πάρω ένα από τα 2 κινητά που αναφέρω στο θέμα. :) Έχω τη δυνατότητα μέσω της επιδότησης μου να πάρω το bb 9700 ή το iphone 4. Για κάποιους η απάντηση είναι εύκολη (iphone) αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα μου άρεσαν τα bb. Αυτό που με ενδιαφέρει (εκτός από το να παίρνω τηλ και να στέλνω μνμτα φυσικά) είναι το ιντερνετ και τα applications μου στο fb. φωτογραφίες και βιντεακια (αυτά τα λίγα). Άρά? ποιο μου προτείνετε?:O
×
×
  • Create New...