Jump to content

anetost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anetost

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

anetost's Achievements

  1. anetost

    OnePlus 12

    τις φοβαμαι τις κολλες απο τις uv , ειχα δει μια καλη κριτικη στο σκρουτζ για την 3ΜΚ, λογικα αυτη θα παρω και οταν την δοκιμασω θα σας πω!!!
  2. anetost

    OnePlus 12

    Διαβασα ολο το thread, αλλα τελικα δεν εβγαλα ακρη! υπαρχει καποιο δοκιμασμενο αξιοπιστο tempered glass για το κινητο και προτιμοτερο χωρις κολλα και uv?? ευχαριστω!!
  3. ειχε πει καποιος πιο πριν οτι του εκανε κατι κολπα και ειπα να ρωτησω μηπως να μην βιαζομουν να την εκανα, ευχαριστω!!!
  4. anetost

    OnePlus 12

    https://www.skroutz.gr/s/50644037/3MK-Screen-Protector-OnePlus-12-GRZ7678.html#review μηπως εχει δοκιμασει καποιος αυτο που εχει μια καλη κριτικη στο σκρουτζ??? απο tempered glass εκτος απο το mocolo που εχει αναφερθει ως καλο, υπαρχει κατι αλλο αξιολογο???
  5. ειχε καποιος αλλος θεμα με την τελευταια ενημερωση???
  6. anetost

    OnePlus 12

    Επειδη θελω να το παρω απο κινα και δεν θα παιζει εγγυηση, για νορμαλ χρηση και φωτογραφιες ειναι οκ?? εκτος απο το lagarisma που εχει αναφερθει εχει βγαλει κατι αλλο σοβαρο?? ευχαριστω!!!
  7. εκανα το battery settingw που αναφερεται παραπανω στο micro g και δουλευει προς το παρον!!1000 ευχαριστω!!
  8. εκανα αυτα που ειπες, αλλα ολα τα βιντεο μετα απο 30 περιπου δευτερολεπτα κολλανε!! υπαρχει καποια λυση?? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  9. Εχω θεμα με τη φορτιση του κινητου απο την αρχη που το πηρα, πολλες φορες φορτιζε αργα , αντι για τη γρηγορη φορτιση, εμπαινα στο μενου επελεγα παλι τη γρηγορη φορτιση και εστρωνε !! το τελευταιο καιρο ουτε αυτο πιανει και αλλες φορες φορτιζει κανονικα και αλλες οχι, αναλογα με τις ορεξεις του!!! υπαρχει καποια λυση?? σε 2 μηνες τελειωνει η εγγυηση!!
  10. αν μπορει να βοηθησει καποιος με ενα θεμα που εχω!!! μπαινω σε μια ιστοσελιδα απο το google και οταν πηγαινω με το δαχτυλο προς τα κατω για να διαβασω τα γραμματα τρεμοπαιζουν!! καμια ιδεα γτ γινεται αυτο ?? σε εφαρμογες οπως το fb δεν γινεται αυτο!!
  11. επειδη δεν το πολυεχω με αυτα , καποιες οδηγιες πως αλλαζω ρομ και ποια να βαλω για να πηγαινει πιο γρηγορα το κινητο???ευχαριστω!!
  12. ειδατε καμια διαφορα μετα την αναβαθμιση ??
  13. εδω και 3 μερες η μπαταρια πεφτει αποτομα,απο το 85 % στο 35 μεσα σε 4 ωρες εχοντας το κινητο στην αναμονη,χωρις να το χρησιμοποιω,αρκετες φορες εχει κλεισει κιολας!! το μονο που εχω αλλαξει ειναι οτι εβαλα την εφαρμογη whatsapp,παιζει να τραβαει τοση μπαταρια η εφαρμογη χωρις να το χρησιμοποιω το κινητο ?
  14. εχω διαβασει ολες τισς σελιδες ,αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει,αξιζει να κανω αναβαθμιση στην εκδοση 5 η να αφησω το κιν στην 4,4,2 ??
  15. Έχω θέμα με τη κάρτα μνήμης του κινητού!είναι Samsung class 10 και τη διαβάζει κανονικά, αλλά με κάποιο τρόπο brickarei το κινητό! Όταν την βγάζω δουλεύει κανονικά! Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Είναι θέμα κάρτας ή της υποδοχής?
×
×
  • Create New...