Jump to content

stergio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stergio

  1. Καλησπέρα σε όλους .Η μοριοδότηση των μεταπτυχιακών στον ΑΣΕΠ καθορίζεται ή προσμετράτε μόνων όταν το μεταπτυχιακό κατα κύριο λόγο είναι του ίδιου γνωστικού αντικειμένου με τον Βασικό τίτλο .Οταν λοιπών κάποιος επιλέγει να κάνει μεταπτυχιακό τίτλο στο εξωτερικό πρώτα απο όλα θα πρέπει να δει εάν είναι του ίδιου γνωστικού αντικειμένου με τον τίτλο του Π.Χ της ημεδαπής .Αυτη είναι η βασικότερη παράμετρος για τον ΑΣΕΠ.Κατά δεύτερη παράμετρος προσμετράτε εάν είναι του ίδιου κλάδου και ούτο καθεξίς .Δεν γνωρίζω εάν προσμετράτε το μεταπτυχιακό π.χ φιλοσοφίας στο κλάδο της φιλολογίας ή το αντίθετο αλλά καλά είναι να είναι του ίδιου κλάδου με το βασικό πτυχίο.Όσων αφορά την αναγνώριση αυτό μπορείς να το πιστοποιήσης εαν η βασική σχολή αυτού του μεταπτυχιακού που θα επιλέξεις βρίσκετε στην λίστα των αναγνωρισμένων του Δοατάπ .Εαν ο Βασικός του τίτλος ή η σχολή του μεταπτυχιακού που θέλεις να κάνεις έξω αναγράφεται στην λίστα τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα .
  2. Καλημέρα σε όλους . Φίλε μου Νάσο ο ορισμός περιορισμένες αρμοδιότητες δεν σημαίνει υποβίβαση του επαγγελματός του Ψυχολόγου αλλά κατάταξη με βάση την σημερινή πραγματικότητα σε σύγκριση π.χ με τους Ψυχιάτρους.Το θέμα είναι Ιεραρχικό και όχι καταφρονιτικό όπως το βλέπεις εσύ. Δεν μίλησα για εξίσωση του κλάδου σας με ΙΕΚ .Αυτόν τον χαρακτηρισμό εσύ τον απέδοσες υποβιβάζοντας την σχολή σου. Δεν ανοίκω και δεν εντάσσομαι σε καμία ομάδα "καρεκλωκένταυρων" όπως προείπες ούτε έχω τέτοιες αντιλήψεις και πρόβλημα με τους φοιτητές του εξωτερικού διότι και εγώ ανοίκω σε αυτούς . Δεν εντάσσομε σε καμία πλευρά απο της δύο . Είμαι υπέρ της αναγνώρισης των πτυχίων του εξωτερικού αλλά κατά της ολικής ισοπέδωσης του ελεκτικού μηχανισμού του κράτους για χάρη των Ευρωπαϊκών Νόμων . Πιστεύω πως δεν πρέπει να ξεπερνάμε κάποια όρια κυρίως όσων αφορά επαγγέλματα υγείας όπως είναι η Ιατρική που παίζουν καθημερινά στην κυριολεξία με της ζωές μας και θα έπρεπε να υπάρχει κρατική παρέμβαση και άμεσος έλεγχος ακόμα και των δικών μας αν θές κατά την γνώμη μου επαγγελμάτων. Διαφορετικά αυτήν την απόλυτη ελευθερία έτσι όπως προκύπτει θα την πληρώσουμε στο μέλλον πολύ ακριβά .Ο ίδιος ακριβώς έλεγχος πρέπει να υπάρχει καθημερινά και στις αντίστοιχες σχολές τις ημεδαπής για να μην υπάρχει διαφοροποίηση .Πιστεύω να κατάλαβες τώρα τις αντιλήψις μου και να μην προτρέχεις . Υπερασπιζόμενος λοιπών τα επιχειρηματά σου πάντοτε με κύρια βάση τους νόμους της Ε.Ε δίνεις την εντύπωσης αυτών που βρίσκουν άλωθει και πάτημα με βάσης αυτούς τους Νόμους την αποφυγή των μαθημάτων και της άμεσης σύγκρισης με τους φοιτητές της ημεδαπής .Αυτός που είναι καλός στο τομέα του δεν έχει να φοβάται κανένα μάθημα και καμία σύγκριση .
  3. Με διαφώτισες πλήρος και είναι δέκτες η όποιες επικρίσεις σου .Όπως ανάφερες κάποτε σχολή με σχολή διαφέρει .Προφανώς πιστεύω πως αυτό γίνετε σε εσάς διότι ο κλάδος σας είναι περιορισμένος απο την φύση του χωρίς πολλές αρμοδιότητες και προφανώς και σε άλλους παρόμοιους κλάδους περιορισμένων αρμοδιοτήτων . Π.Χ Το βασικότερο μειωνέκτιμα απο ότι ξέρω και το γνωρίζεις και εσύ είναι οτί κανένας ψυχολόγος δεν μπορεί να κόψει παραπεμπτικά και δεν έχει σύμβαση με τα ασφαλιστικά ταμεία διότι η ψυχολογία ανήκει στην Φιλοσοφία και όχι στην Ιατρική με αποτέλεσμα ο ασθενής να μην μπορεί να πάρει τα χρηματά του πίσω απο την ασφάλεια του . Δεν μπορείς όμως να με πείσης οτί το ίδιο π.χ μπορεί να συμβαίνει και στην Ιατρική αν και μία γνωστή μου Ιατρός μου είπε ότι απευθύνθηκε στην Νομαρχία . Ερώτηση : Δίνοντας η νομαρχία την άδεια στους Ιατρούς χωρίς αναγνώριση απο το Δοατάπ πως αυτοί θα πάρουν για να κάνουν ειδικότητα αργότερα στην Ελλάδα χωρίς ακαδημαϊκή αναγνώριση απο το Δοατάπ ?
  4. Καλημέρα σε όλους . Φίλε μου Νάσο , πρώτων καταλαβαίνω πολύ καλά ότι μιλάω σε αναγνωρισμένο ψυχολόγο διότι αξιώθικες όπως ο ίδιος είπες απο το Δοατάπ να πάρεις τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά σου δικαιώματα για αυτό και σε συγχαίρω.Η συζήτηση περί δικαιωμάτων δεν αφορούσε προσωπικά εσένα ουτέ και ο τόνος μου της συζήτησης μας σε εσένα . Μιλούσα γενικά και αόριστα για όλους ασχέτος αν μιλούσα σε πρώτο πρόσωπο με εσένα και αν χρησιμοποίησα π.χ το επάγγελμα του Ψυχολόγου.Οσόν αφορά το ότι οι ψυχολόγοι δεν ανοίκαν σε κάποιο σύλλογο πλέον είναι παρελθόν .Υπάρχει πλέον ο νέος Πανελλήνιος Ψυχολογικός Σύλλογος . ( http://www.psy.gr/ ) . Ιδρύθηκε διότι κανένα επάγγελμα δεν είναι ξέφραγκο αμπέλι και οτί όλοι υπαγόμαστε κάπου . Όσον αφορά τις άδειες απο την Νομαρχία έχω εξηγήση το τι ακριβώς ζητάνε και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι.Απο δω και πέρα εάν ο δικός σας σύλλογος δεν απαιτεί την αναγνώριση απο το Δοατάπ όχι απο εσένα που την έχεις αλλά απο τους υπολοίπους που δεν την έχουν πάρει ακόμα αλλά και κυρίως αυτών των κολλεγίων τότε αυτό θα επηρρεάσει έσας και θα γυρίσει μπούμερανγκ σε εσάς .Με αυτή του όμως την πράξει σου υπενθυμίζω οτί θα αντιβαίνει το Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους και θα στρέφεται εναντίον του Υπουργείου Παιδείας και συνολικά της Ελληνικής Κοινωνίας διότι θα είναι παράνομη. Σε παραπέμπω στην συγκεκριμένη σελίδα ( http://www.psy.gr/first.php?mid=11&subid=30&ssid=0 ) όπου τα πράγματα είναι απολύτος σαφή . Εαν η Νομαρχία παραχωρεί αυτοτελός της άδειες χωρίς να υπολογίσει τον σύλλογο σας πάλι συνεπάγεται σε παρανομία .Εκτός εάν υπάρχει κάποιος Νόμος που της δίνει αυτό το δικαίωμα παρακάμπτωντας τον σύλλογο σας πράγμα που εγώ δεν το γνωρίζω .Εαν κάνω κάποιο λάθος και εάν υπάρχει τέτοιος Νόμος τότε δέχομε τις όποιες επικρίσεις σας .Αν όντος πάλι υπάρχει τέτοιος νόμος τότε τα πράγματα στο επάγγελμα σας δείχνουν οτί είναι μπάχαλο και οτι δεν υπάρχει οργάνωση και στοιχειώδες έλεγχος .
  5. Καλημέρα σε όλους . Φίλε μου Νάσο δεν γνωρίζω σε εσάς τι ακριβώς γίνετε αλλά πιστεύω οτί κάνεις λάθος . Αυτό που ξέρω και απο την αίτηση για χωρίγηση άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος ακόμα και για σχολές ψυχολόγων απο τα ΚΕΠ διαπιστώνω και πάλι οτί ζητάνε ως δεύτερο ντοκουμέντο στην αίτηση την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος απο το κράτος οπού σπούδασες .Αυτό συνεπάγετε και πάλι στο ότι ο ενδιαφερόμενος πρέπει να προσκομίση χαρτί στο ότι είναι εγγεγραμένο μέλος στον αντίστοιχο σύλλογο του εξωτερικού .Χαρτία απο το αντίστοιχο Ναρικ του κάθε κράτους μέλος της Ε.Ε δεν μετράνε εφόσον δεν έχουν πιστοποιηθεί και εγκριθεί απο το αντίστοιχο Δοατάπ της Ελλάδος .Επιπλέον η οδηγία της Ε.Ε δίνει περιθώρια στο Ελληνικό κράτος να ελέγχοι τα πτυχία μας και να αποφασίζει στο εάν πληρούν της προϋποθέσεις για της άδειες.Το ΚΕΠ και κανένα ΚΕΠ δεν μπορεί να σου δώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα έαν δεν δει οτί είσαι εγγεγραμένο μέλος του αντίστοιχου ελληνικού συλλόγου . Διαφορετικά είναι παράνομη η όποια πράξη του ΚΕΠ λόγω του ότι για οποιοδήποτε κλάδο σχολή επάγγελμα στην χώρα μας και με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα κανένας δεν μπορεί να δουλέψει στην χώρα μας εάν πρώτα δεν του χωριγηθούν τα δικαιώματα αυτά απο τον αντίστοιχο σύλλογο της Ελλάδος .Με λίγα λόγια εάν δεν είσαι μέλος του αντίστοιχου ελληνικού συλλόγου δεν μπορείς να ασκήσης κανένα δικαίωμα της σχολής σου διότι θα είσαι παράνομος με βάση το Ελληνικό δίκαιο και το Ελληνικό Σύνταγμα .Παράδειγμα στην περίπτωση όπως μου λές θα είχαν αναγνωριστεί όλα τα κολλέγια παραρτήματα της Ελλάδος που συνεργάζονται με τα πανεπιστήμια του εξωτερικού με αυτό το τρόπο πράγμα που δεν ισχύει . Κανένας δεν μπορεί να εργαστεί στην Ελλάδα χώρις την έγκριση του Ελληνικού Συλλόγου του .
  6. Καλημέρα σε όλους . Φίλε μου Νάσο οι οδηγίες της Ε.Ε μπορεί να είναι σαφής ομώς δεν νομίζω οτι εφαρμόζονται στην Ελλάδα .Η εξήγηση έχει ως εξής : Σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε οπώς και στη χώρα μέλος της Ε.Ε όπου σπούδασα και εγώ για να μεταφέρεις τα επαγγελματικά δικαιώματα απο το ένα κράτος μέλος στο άλλο πρέπει να γραφτείς π.χ για τους μηχανικούς στο ΤΕΕ της αντίστοιχης χώρας σπουδών σου .Για να γραφτείς στον αντίστοιχο σύλλογο και σε οποιοδήποτε σύλλογο της Ε.Ε βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ταυτότητα που σου χορηγεί η ίδια η χώρα προέλευσης του τίτλου σου .Πρέπει να είσαι υπήκοος της χώρας τους . Αυτό μου είπαν και εμένα απο την πλευρά της χώρας που σπούδασα που είναι είδη απο καιρό μέλος της Ε.Ε. Αυτό το γνωρίζουν και με επιβεβαίωσαν πρόσφατα και απο το ΣΑΕΙΤΤΕ αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και το Υπουργείο Παιδείας. Για αυτό υπάρχει και ο δεύτερος δρόμος . Ακομά και απο το ΣΑΕΙΤΤΕ αν δεχτούνε την Ευρωπαϊκή οδηγία όπως μου προανάφερες το σίγουρο είναι οτί στο παιχνίδι μπαίνει σε εμάς π.χ και το ίδιο το ΤΕΕ και ο κάθε σύλλογος της κάθε σχολής , το οποίο ΤΕΕ αφού πρώτα διαπιστώσει οτί δεν έχεις πάρει π.χ τα ακαδημαϊκά δικαιώματα απο το Δοατάπ για να σου τα παραχωρήση τα επαγγελμάτικα θα σε υποβάλλει σε εξετάσεις μαθημάτων ασχέτος απο την οδηγία της Ε.Ε. Αν οπώς λές τα επαγγελματικά δικαιώματα με βάση την οδηγία της Ε.Ε τα παίρνεις αμέσως τότε ποιός είναι ο ρόλος του Δοαταπ ? Ο καθένας μας τότε θα έκανε ότι ήθελε χωρίς περιορισμούς και όλοι θα ανοίγαν τα δικά τους μαγαζιά και τα δικά τους γραφεία χωρίς κανένα έλεγχο .θα έδιναν επιπλέον δικαίωμα και στα κολλέγια κατί που δεν θέλουν .θα μου πείς Δοατάπ για ακαδημαϊκά και τα τοιαύτα . Όποιον και να ρωτήσης όλοι θα σου πούνε θέλουν να δουλέψουν να ανοίξουν τα γραφεία τους , οι δικηγόροι , οι ψυχολόγοι , οι οδοντίατροι και άλλοι και όχι να πάρουν τόσο τα ακαδημαϊκά για περαιτέρω σπουδές . Τα χρόνια παιρνούν δεν έχουμε καιρό για χάσιμο . Για να πάρει κάποιος την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος απο την νομαρχία και για να εφαρμόσει τα επαγγελματικά του δικαιώματα του πτυχίου του στην Ελλάδα η νομαρχία ζητάει το χαρτί απο σένα που αποδεικνύει οτί είσαι εγγεγραμένο μέλος στο σύλλογο της σχολής σου . Παράδειγμα : Η αδερφή μου τελείωσε Φυσικοθεραπεία σε κράτος μέλος της Ε.Ε.Για να πάρει την άδεια απο την οικία νομάρχια για να ανοίξει το Φυσικοθεραπευτήριο της , της ζήτησαν χαρτί που αποδεικνύει ότι είναι εγγεγραμμένο μέλος του συλλόγου Φυσικοθεραπευτών . Για να γραφτείς στο σύλλογο των Φυσικοθεραπευτών της ζήτησαν χαρτί αναγνώρισης απο το Δοατάπ . Αυτό ισχύει απο ότι ξέρω για όλους τους συλλόγους της χώρας μας .Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να τα ρωτήσει απο εξ΄αρχής αυτά για να δεί τι ισχύει μέχρι σήμερα αν κάτι άλλαξε και να μην χάνει το καιρό του με μεταπτυχιακά και διδακτορικά χωρίς λόγω σε περίπτωση που δεν ψάχνει εργασία στο δημόσιο .Αυτή την στιγμή δουλεύει εδώ και τρία χρόνια στο Φυσικοθεραπευτήριο της αφού πρωτίστως είχε εξεταστεί με επιτυχία σε 6 μαθήματα στο αντίστοιχο ΤΕΙ της Ελλάδος .
  7. ΣΙΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΑΕΠ . Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΕΙΤΕ.
  8. Καλησπέρα σε όλους . Για να αποκτήσει καποιός τα επαγγελματικά δικαιώματα του πτυχιού του στην Ελλάδα αυτό που ξέρω είναι ότι πρώτων πρέπει να απευθυνθεί στο ΣΑΕΠ . Βάσει των κανόνων λοιπών του ΣΑΕΠ για να αποκτήσει κάποιος τα επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα πρέπει να τα κατωχιρώσει τα δικαιώματα αυτά στο κράτος σπουδών του . Για να γίνει αυτό υπάρχουν δύο δρόμοι . Ο πρώτος είναι ότι πρέπει να πάρεις υπηκοότητα του κράτους που σπούδασες . Δηλαδή να γίνεις υπήκοως τους για να έχεις τα πλήρη δικαιώματα του πτυχίου σου ως πολίτης της χώρας τους . Αυτό το πράγμα δεν το δεχεται φυσικά κανείς μας .Ο δεύτερος δρόμος είναι και ο εναλλακτικός με βάσει το ΣΑΕΠ . Αυτός είναι ο εξής :Πρέπει να έχεις εργαστεί τουλάχιστων δύο χρόνια στο κράτος όπου σπούδασες με την ειδικότητα του πτυχίου σου και μετά να μεταφέρεις την προϋπηρεσιά σου στην Ελλάδα . Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πάρεις τα δικαιώματα αυτά στην Ελλάδα . Προσοχή όμως :Οσον αφορά κυρίως τα κολλέγια σε περίπτωση που κατώχιρώσουν και αυτά με την σειρά τους τα ίδια δικαιώματα απο το ξένο κράτος τότε με βάση τα όσα είπε προσφάτος η ίδια η κυρία υπουργός θα υποβάλλονται σε εξετάσεις μαθημάτων που θα απαιτούν οι συλλόγοι του κάθε κλάδου .Οι σύλλογοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν σε εξετάσεις ακόμα και τα πανεπιστήμια του εξωτέρικου σε περιπτώσεις που δεν έχουν πάρει τα ακαδημαϊκά δικαιώματα απο το Δοατάπ . Ποτέ κανένα μεταπτυχιακό η διδακτορικό δεν σου εξασφαλίζει με ασφάλεια αυτά τα δικαιώματα εάν δεν έχεις προσκομίση βεβαίωση που αποδεικνύει οτι ταυτόχρονα εργαζόσουν στο κράτος σπουδών σου με την ειδικότητα σου και τους τίτλους σου . Οι κανόνες του ΣΑΕΠ είναι σαφής .
  9. Φίλε μου Νάσο .Γελιέσε αν νομίζεις οτί φοβάμαι . Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω φοβηθεί . Πάντοτε ερχόμουν σε αντιπαράθεση και έχω περάσει πολλές διαμάχες και συγκρούσεις στην ζωή μου .Ώσον αφορά στην περίπτωση του Δοατάπ κάνω υπομονή μέχρι τέλος αυτού του μήνα να δώ αν θα λάβω κάποια απόφαση .Μετά τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά για αυτούς .Ο χρόνος που τους δίνω βοηθάει και εμένα να ανακεφαλαιώσω με την δικηγόρο μου ολά τα στοιχεία που θα καταθέσω στα δικαστήρια . Να είσαι σίγουρος οτί θα μου πληρώσουν και την κάθε ώρα επιπλέον καθυστέρισης .Έχω στην κατοχή μου ως και βίντεο που με δικαιώνει . Η κυρία αυτή που απο νόμους δεν ξέρει και νόμους δεν γνωρίζει είδη έχει εκτεθεί ανεπανώρθωτα και θα αντιμετωπίση σε λίγω καιρό οχί εμένα αλλά των εισαγγελέα . Μίλησες για θρησκεία θα σου πω το εξής όπως λέει και ο θεός :Μακάριοι οι πινούντες και διψούντες για χάρην της δικαιωσίνης .Αλλά όπως λέει και ο λαός ο τελευταίος γελάει καλύτερα . Λίγη υπομονή κάνω ακόμα και πιστεύω πως αυτοί θα βγούνε χαμένοι . Να μην έχεις καμία αμφιβολία για αυτό .
  10. Φίλε μου Νάσο . Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά . Σε ενημερώνω οτί δεν είναι εύκολο λόγω του ότι παρακάτω αυτοί οι κύριοι στο Δοατάπ θα βρούνε άλλα να σου βρούνε. Εχώ στείλει αναλυτικά την επεξήγηση του κάθε μαθήματος και επιπλέον μια μελέτη σύγκρισης μάθημα προς μάθημα . Παρόλο που αυτοί με υποχρέωσαν να το κάνω . Με λίγα λόγια την δουλειά για την οποία είναι αυτοί υποχρεωμένοι να την κάνουν μου την ανέθεσαν σε εμένα λεγοντάς μου πως αν δεν μας βοηθήσεις εσύ τότε η απόφαση θα σου βγεί μετά απο 3 χρόνια . Ως και φωτογραφίες των καθηγητών μου με τα τηλεφωνά τους και τις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις τους έστειλα πρός εξυπηρέτηση . Όσο αφορά για την εισηγήτρια σε ενημερώνω οτί είναι νεαρά σε ηλικία που σημαίνει οτί κάποιος άλλος την έβαλε. Δεν μπορείς να δίνεις διπλωματική το 2005 και το 2008 να αναλαμβάνεις καθήκοντα εισηγητή του κλάδου των μηχανικών . Τέλος σε ενημερώνω οτί για να περάσει απο το ακαδημαϊκό συμβούλιο στο επόμενο στάδιο χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη τριών ακαδημαϊκών συμβούλων μαζί με την δική της σύμφωνη γνώμη .Καταλαβαίνεις την επιρροή που έχει .Η σχολή μου είναι απο κράτος μέλος της Ευρώπης .Ο ρατσισμός προέρχεται από την ίδια λόγω του ότι και η ίδια τελείωσε την ίδια σχολή στο ΕΜΠ και δεν μπορεί να το δεχτή εύκολα και εκτός απο αυτό μπορεί και να πήρε τέτοια εντολή από αλλούς δεν γνωρίζω ποιούς και πιθανών απο αυτούς που την τοποθέτησαν ως εισηγήτρια στο να μην στέλνει παιδιά απο τα βαλκάνια στο ΕΜΠ .Τέλος το πρόβλημα είναι δικό τους και πιστεύω πως με της κινήσεις μου αυτό το μήνα να έχει κλείσει το θέμα .Αυτά που μου είπες τα είχα σκεφτεί και εγώ για να τα κάνω και θέλω να σε ευχαριστήσω για την γνώμη σου . Είναι πολύ σημαντική για μένα .Ευχαριστώ .
  11. Καλησπέρα σε όλους .Είμαι ο Νίκος.Θέλω την γνώμη σας πάνω στην δική μου περίπτωση . Ταλαιπωρούμε εδώ και 1.5 χρόνο απο το Δοαταπ για λόγους καθαρά ανεφθηνότητας και ρατσισμού απο την ίδια την εισηγήτρια του κλάδου των μηχανικών . Τελείωσα σε μητρικό πολυτεχνείο του εξωτερικού μηχανικώς με σύνολο 6.5 χρόνια σπουδές .Αναλυτικά να σας αναφέρω 1 χρόνο γλώσσα 4 χρόνια βασικό πτυχίο και 1.5 χρόνο μεταπτυχιακό . Καθαρές σπουδές εκτός του χρόνου της γλώσσας 5.5 χρόνια . Ζήτησα όπως ήταν φυσικό την αναγνώριση μου με την αντίστοιχη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανικών του ΕΜΠ. Δηλαδή συνεκτίμηση των δύο μου πτυχίων με την ισοτιμία βασικού πτυχίου ΕΜΠ .Το πολυτεχνείο μου για να γίνω ποιο σαφής υπερέχει του ΕΜΠ . Ενδεικτικά σας αναφέρω μερικά στοιχεία προς σύγκριση . Το ΕΜΠ για την συγκεκριμένη σχολή έχει συνολικά 3050 ώρες διδασκαλίας των 10 εξαμήνων , 59 μαθήματα και μία διπλωματική . Το δικό μου πολυτεχνείο έχει συνολικά 3450 ώρες διδασκαλίας των 11 εξαμήνων , 68 μαθήματα και δύο διπλωματικές λόγω των δύο μου πτυχίων.Επιδεί προέρχεται απο χώρα της πρώην σοβιετικής ένωσης αντιμετωπίζω μία παράλογη, ανέφθηνη συμπερίφορα απο την πλευρά της ειδικής εισηγήτριας . Να σας αναφέρω ότι έχω στείλει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα οτί η σχολή μου και με το παραπάνω είναι ισότιμη με του ΕΜΠ και βρίσκεται απο χρόνια στην λίστα του Δοαταπ των αναγνωρισμένων σχολών του εξωτερικού αλλά και με τους δικούς τους κανόνες και άρθρα του Δοατάπ να με δικαιώνουν. Η συμπεριφορά της εισηγήτριας είναι καθαρά ρατσιστική λόγω του ότι έδω και 1.5 χρόνο αυθαίρετα υποβιβάζει την σχολή μου και μου προτείνει άλλα πολυτεχνεία της χώρας μας όπου η σχολή μου δεν συμπείπτει . Αυτό προφανώς γίνετε για δύο λόγους. Πρώτων διότι δεν δέχονται εύκολα την ισοτιμία πτυχίου απο χώρα των βαλκανίων ώς ισότιμη με του ΕΜΠ και δεύτερων διότι δεν βρίσκουν εύκολα μαθήματα για να μου βγάλουν να δώσω ή ο αριθμός είναι πολύ μικρός . Ακριβώς την ίδια ώρα δέχονται αναγνώριση απο κολέγια μηχανικών απο αγγλία που δεν πληρούν τις ροές του ΕΜΠ και αυτό αποδεικνύεται απο την επίσιμη μελέτη του ΤΕΕ . Αυτό εγώ το λέω καθαρά ρατσισμός και άνιση αντίμετωπιση πτυχίων μεταξύ των χωρών ανατολής και δύσης που είναι ήδη μέλοι της Ε.Ε . Τα συμπεράσματα είναι δικά σας . Τέλος να σας αναφέρω ότι έαν προχωρίσω στο τέλος δικαστικά την δίκη 100 της 100 την έχω κερδίσει με τα στοιχεία που έχω .Μου το έχω πεί όλοι .Ευχαριστώ πολύ .
  12. Καλησπέρα σε όλους .Είμαι ο Νίκος .Απευθύνομαι στον κύριο Νάσο και θέλω να τον ρωτήσω αν μπορεί να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες για την δικηγόρο απο την γλυφάδα στο email μου .Αντιμετωπίζω και εγώ παρόμοια περίπτωση με την δική σου Νάσο μονο που στην δική μου περίπτωση τα πράγματα είναι ποιο σκούρα . Αφορά κλάδο μηχανικών . Η περίπτωση μου πρόκειται για συνεκτίμηση βασικού πτυχίου με μεταπτυχιακό . Συγκεκριμένα 4 χρόνια βασικό πτυχίο χωρίς το έτος της γλώσσας και 1.5 χρόνο μεταπτυχειακό . Συνολικά πρόκειται για καθαρά 5.5 χρόνια σπουδών και με την γλώσσα 6.5 χρόνια . Η υπόθεση αντιμετωπίζεται καθαρά ανέφθηνα και ρατσιστικά απο την εισηγήτρια του κλάδου των μηχανικών .Ταλαιπωρούμε είδη 1.5 χρόνο .Σε ενημερώνω οτί το πολυτεχνείο μου υπερέχει σε σύγκριση με του ΕΜΠ . Σου παραθέτω μερικά στοιχεία προς συγκριση . το ΕΜΠ έχει για την αντίστοιχη σχολή 3050 ωρές διδασκαλίας . το πολυτεχνείο μου έχει 3450 ώρες . Το ΕΜΠ 10 εξάμηνα 59 μαθήματα και μία διπλωματική .το πολυτεχνείο μου έχει 11 εξάμηνα 68 μαθήματα και δύο διπλωματικές λογώ τις συνεκτίμησης με το master προς ισοτιμία με του ΕΜΠ για τον βασικό του τίτλο . Επειδή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν γνωρίζω την κατάληξη για αυτό το λόγο δεν αναφέρω το όνομα της σχολής μου και την χώρα προέλευσης .Ζητάω επιπλέων την γνώμη σου γνωστοποιόντας σου οτί όλα τα χρόνια έγιναν εξωλοκλήρου στο εξωτερικό σε μιτρηκό πολυτεχνείο και ένα απο τα μεγαλήτερα των βαλκανίων .Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...