Jump to content

eV_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eV_

  1. παταω το link κ μου βγαζει λαθος γιατι??
  2. ναι μακαρι συντομα γιατι οπως και να χει το android δεν συγκρινεται
  3. περιπου.. τα μηνυματα οκ επιτελους τουλαχιστον .. δεν ειχε ουτως η αλλως ποτε του τρομερες δυνατοτιτες οποτε δεν περιμενω θαυματα.. δεν ειχα χρονο να το δουλεψω πολυ σημερα και δεν ειδα αν κολλανε ακομα οι εφαρμογες αλλα αφου μπορω και στελνω μηνυματα κανονικα ειμαι πολυ ευχαριστιμενη προς το παρον
  4. εφτιαξε !!!! ευχαριστω πολυ!!!! δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με βοηθησες
  5. Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω μόλις τελειώσει το back up ελπίζω να φτιάξει...
  6. το πηγα στη vodafone κ μου ειπαν πως δεν το καλυπτει η εγγυιση και τα οικονομικα μου ειναι ψυλοχαλια τελευταια.. και εγω καρτοκινητο εχω και εμενα τα ιδια.. μονο απο wifi μπαινω δεν προκιτε να ξαναπαρω κινητο vodafone τσαμπα τα λεφτα που εδωσα και σ'αυτο..τοσα και τοσα λεγανε οτι κανει και τελικα δεν κανει ουτε το 1/3 πφφ... βρηκα αυτο πριν λιγο: http://v.youku.com/v_show/id_XMTg3NTIxODA4.html ο μεταφραστης ομως μου βγαζει ασιναρτισιες και δεν καταλαβαινω..
  7. δεν πειραζει ευχαριστω παντως.. ΠΟΛΛΑ δεν λες τιποτα αυτη τι στιγμη το μονο που δουλευει ΣΧΕΔΟΝ καλα στο κινητο μου ειναι το να παρω τηλεφωνο και το wifi.. εκτως τους περιορισμους που εχει λογο της vodafone στους χαρτες στα applications κτλ.. με πεταει απ το ιντερνετ, εχει το προβληματακι[προβληματαρα για μενα] με τα μηνυματα, κολλαει η αφη του μεχρι και το φωτοκυταρο αμα δεν καλιπτετε εντελος απ το φως δεν πιανει κ συνεχεια παταου κουμπια ενω μιλαω -.- δεν εχω ομως λεφτα για αλλο κινητο κ αυτο μου ρχετε να το πεταξω στο τοιχο.. ειναι σκετη αποτυχια ψαχνω για να του κανω το λογισμικο του android μηπως στροσει αλλα προς το παρον δεν βρισκω τιποτα:mad:
  8. εε οχι δεν ειμαι τοσο ασχετη πια ... φυσικα και τα εχω.. κ μεχρι πριν την αναβαθμιση μου τα εδειχνε ολα κανονικα.. τσεκαρα τις επαφες μου (ουτως η αλλως ειχα κανει back up σε καθε περιπτωση τα παντα ) τις ειχα ολες.:/ δεν ξερω ρε συ τι φταιει παντως σιγουρα και ολες τις επαφες μου τις εχω και κανενα απ τα μηνυματα μου δεν εχει χαθει απλα θελει ολοκληρη διαδικασια να μπω να τα βρω να τα φορτωσει.............. δοκιμασα να τα σβησω κιολας μηπωσ ειχα υπερφορτωσει τη μνημη και εφταιγε αυτο αλλα τιποτα.. καμια ιδεα??
  9. Μεχρι να βγαλω μια ακρη με το android και να αλλαξω επιτελους λογισμικο μηπως και δω φως με το κινητο μπορει να με βοηθισει καποιος?? Μετα την τελευταια αναβαθμιση που του εκανα (με το pc studio) και ενω ολοκληροθηκε κανονικα κατι δεν παει καθολου καλα με τα μηνυματα μου δοκιμασα οτι μπορεσα να καταλαβω απ το forum αλλα ακομα τιποτα το κλεινω το ξανανοιγω του βγαζω την μπαταρια τιποτα... Μπαινω στα μηνυματα και μου διχνει σε ενα φακελο που λεει "αγνωστος αποστολεας" μονο εκεινα που μου στελνει η vodafone και τα αλλα πρεπει να μπω απο αλλου να τα βρω καθε φορα και με καθιστερει απιστευτα... αυτο ειναι το βασικοτερο μου προβλημα απ τα πολλα αυτη τη στιγμη .. αν ξερει καποιος παρακαλω ας με βοηθισει εψαξα σχεδον ολες τις σελιδες του topic αλλα ειμαι ψιλοασχετη με ορους και τετοια γι αυτο συγνωμη αν υπαρχει καπου .. Ευχαριστω εκ των προτερων :O
  10. ειδα σημερα το πρωι αυτο το video τυχαια γιατι εψαχνα να δω πως θα λυσω ενα απ τα πολλα προβληματα που εχει το κινητο μου [Η1] ο πατερας μου προσφατα πηρε ενα κινητο με λειτουργικο android [παλαιοτερη εκδοση βεβαια] και δουλευει επιστευτα ιδικα μπροστα στη πατατα το δικο μου.. ψαχνω ολη μερα μηπως βρω να το κατεβασω απο πουθενα αλλα τιποτα.. θα σκασω δεν το αντεχω αλλο αυτο.. ιδικα μετα την τελευταια αναβαθμιση εχει περισσοτερα προβληματα απο ποτε... αν βρει καποιος κατι παραπανω plz ας μου πει..
×
×
  • Create New...