Jump to content

rantanplan83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rantanplan83

  1. θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Έχω βάλει το handcent sms. Πως θα μπορούσα να μην μου εμφανίζεται διπλή ειδοποίηση οταν έχω μήνυμα? και κάτι άλλο που ξέρω οτι έχει απαντηθεί πολλές φορές μες στο φορουμ, εκτός απο το gmail μου, έχω ένα εταιρικό mail (ΡΟΡ3) και θα ήθελα μια εφαρμογή για να το ελέγχο απο το desire μου. Για να μην ψάχνω πίσω στο φόρουμ αν ξέρει κάποιος και μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα!
  2. Το έχω κάνει αυτό απο την πρώτη στιγμή αλλά ήθελα να επιβεβαιωθώ γιατί ένιωθα αμφιβολίες. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
  3. καλημέρα σε όλους! Απο προχτές είμαι και εγώ κάτοχος ενός Disere! Πραγματικά ως τώρα μου έχει αφήσεο τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Είχα διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες του φόρουμ πριν το αγοράσω και όταν το πήρα τελικά στα χέρια μου ένιωθα οτι το δουλεύω πολύ καιρό. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! Τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι . Επειδή μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα δεν θα έχω πακέτο δεδομένων στο πρόγραμμα της κινητής μου θα ήθελα να μου πείτε αν είμαι καλυμμένος με την απενεργοποίηση του 3G ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο ώστε να μην πληρώσω τα κέρατα μου?
  4. Καλησπέρα σε όλους! πήγα να κάνω μια εξυπηρέτηση σε έναν φίλο και έμπλεξα! δεν έχω android οπότε ότι ξέρω το ξέρω επειδή το έχω διαβάσει έδω... Του έφτιαξα λογαριασμό στο gmail και θέλω να του κατεβάσω το skype. Από εδώ και πέρα το χάνω λίγο το θέμα... τι κάνω παρακάτω??? υπάρχει εφαρμογή Skype??? σε ποία σελίδα να μπώ??? Σας ευχαριστώ όλους!!!! ΥΓ: μετα την μικρή ενασχόληση μου με τα adroid, πλέον το σκέφτομαι και εγώ να γίνω μέλος της παρέας σας!!!
×
×
  • Create New...