Jump to content

mikekgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    290
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mikekgr

  1. Ας ελπίσουμε ότι σου είπανε βλακείες...! Αυτο μας έλειπε από αγορές που έχουμε κάνει, και εγώ περιμένω 4-5 πακέτα, με το δεδομένο ότι έχει λήξη η περίοδος dispute που φυσικά αφού τα είδα ΕΛΤΑ ΔΕΝ έκανα (τι μου φταίνε οι πωλητές?), να τα γυρίσουν πίσω και να χάσουμε και τα χρήματα που τα έχουμε πληρώσει... Αυτό !
  2. Καλημέρα σας και καλή σαρακοστή. Ξέρει κάποιος από εσάς αν έχει λήξη η απεργία των υπαλλήλων του ΕΛΤΑ. Περιμένω δυο μικρά δέματα που έχουν ξεκινήσει Τέλη Νοεβρίου από Κίνα, και από της 24/02 βλέπω αυτό στο tracking των ΕΛΤΑ: 24/2/2020, 06:10:27 Κ.Μ.Δ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Αν κάποιος ξέρει κάτι... Ευχαριστώ.
  3. μάλιστα... κατάλαβα, δεν είμαι μόνος μου ( δυστυχώς ).
  4. Καλημέρα σας. Τι έχουν πάθει τελευταίους μήνες τα ΕΛΤΑ ??? Μεταξύ πολλών άλλων δεμάτων από Κίνα που μου έχουν καθυστερήσει υπάρχει κι αυτό : 3/1/2020, 09:45:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ κολλημένο από τις 3/1 στό τελωνείο... Καταντάει σκάνδαλο πιά! Τα δικά σας δέματα έχουν τις ίδιες φοβερές καθυστερήσεις?
  5. Μάλιστα. Και μη χειρότερα! Κράτησέ μας ενήμερους. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα σας. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, δεματάκι μου από Κίνα, πολύ μικρής αξίας έχει "κολλήσει" εδώ 17/2/2019, 10:13:31 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Έχετε κι εσείς παρόμοιες περιπτώσεις? Ας πούμε εντάξει να κολλάει στον έλεγχο τελωνείου, αλλά να κολλάει στην Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ?????? Καλή σας συνέχεια.
  7. Αυτά είναι απόλυτα απαράδεκτα πράγματα. Το τελωνείο μας, ΜΑΣ δουλεύει...
  8. Καλό μεσημέρι. Το ξαναέγραψα αλλά ακόμα δεν μπορώ να το εξηγήσω... Γιατί κάτι που έρχεται από Κίνα ( tracking: RL769869651CN ) και έχει φτάσει 03/02/2018 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) / ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ??? 17 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ !!! Δυό μικρές πολύ φθηνές πλακετίτσες είναι... ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  9. Αγαπητοί φίλοι του forum καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η αποστολή μου αυτή RL769869651CN είναι σταματημένη από τις 03/02/2018 στο status ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ??? Είναι δύο φθηνές πλακέτες στυλ Arduino με συνολικό κόστος 12€... Ευχαριστώ.
  10. Και καλά κάνεις... Το λέει ξεκάθαρα ότι για το τελωνείο και όποια πληρωμή απαιτηθεί, υπεύθυνος να την κάνει είναι ο παραγγελιοδότης ...
  11. Δεν θα δεχόμουν τίποτα λιγότερο από το πλήρες ποσό που είχα πληρώσει... Το μόνο θέμα είναι πως αποδεικνύεις ότι το δέμα χάθηκε? Σε ρωτάω κι εγώ αυτό που σε ρώτησε και άλλος φίλος εδώ, το tracking τι λέει σχετικά? Αν μετά από 60`70 ημέρες από την αποστολή του δέματος σου δεν έχει έρθει, open case στο PayPal αφού πρώτα δώσεις μια τελευταία ευκαιρία στο κατάστημα... Καλά ξεμπερδέματα και κράτησέ μας ενήμερους για να ξέρουμε κι εμείς συμπεριφορές καταστημάτων κλπ.
  12. ακριβώς τα ίδια χρονολογικά, αλλά με 3 παραγγελίες που δεν μου έχουν έρθει...
  13. @ankostas Συμφωνώ στα σημεία που θίγεις. Βέβαια μπορεί να γίνει και ενεργοποίηση του Συνήγορου του καταναλωτή { http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html }. Η μαζικότητα βέβαια πάντα είναι το ζητούμενο...
  14. Αγαπητοί φίλοι στο forum αυτό, όλοι εσείς που ταλαιπωρείστε όσο εγώ ή και χειρότερα. Πρέπει να κάνουμε μια *δράση μαζική* με σκοπό την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος. Στο μυαλό μου είναι εντελώς απαράδεκτό αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω καμία αντίρρηση να πληρώνονται οι αναλογούντες φόροι και η όλη διαδικασία να γίνεται λογικά, νόμιμα και γρήγορα. Δεν είμαι ειδικός σε θέματα νομικά, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνουν μαζικές *καταγγελίες/μηνύσεις* κατά παντός υπευθύνου είτε ο υπεύθυνος είναι το κράτος, είτε ο υπεύθυνος είναι μια ( ή περισσότερες ) ιδιωτικές εταιρίες. Θα περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις / απαντήσεις σας. Τελευταίο σημείο που θα ήθελα να σας επισημάνω: Σε πάρα πολλά θέματα μεταξύ αυτών κι αυτό εδώ, θα πρέπει να μας κάνουν να σηκωθούμε λίγο από τον καναπέ του σπιτιού μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Μιχάλης Κρανίδης Υ.Γ. κάτι ανάλογο έχω κάνει στο facebook για τους κλέφτες με τα πενταψήφια νούμερα ( με μεγάλη επιτυχία )... Για όποιον ενδιαφέρεται ας έρθει εδώ: https://www.facebook.com/groups/243559902805929/
  15. Καλημέρα σας. Παρήγγειλα από banggood, με Shipping Method:Priority Air Mail με tracking RU12477....NL. Ξέρετε αν περνάει τελωνείο? Σας ευχαριστώ πολύ.
  16. Σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση. Τώρα δεν αγχώνομαι... !
  17. Αγαπητοί μου φίλοι εδω στο forum, πριν απο πολύ λίγο, έλαβα την ενημέρωση αποστολής του κινητού μου όπου στο: Shipping Method: EU Express Στη σελίδα μου της αγοράς του κινητού συνεχίζει να αναφέρει: Shipping method: DPDUK2 Τι λέτε οι επαΐοντες, είμαι καλά ή να κάνω οικονομίες για να πληρώσω τελωνείο??? Σας ευχαριστώ.
  18. Ελπίζω να μην είμαι στην κατηγορία των άτυχων... Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω το forum...
  19. Ναι το ξέρω. Σε ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση. Καλή συνέχεια.
  20. Για να δούμε τι θα γίνει στην περίπτωσή μου. Δεν μου την έχουν στείλει ακόμα. Πριν μια ώρα την έκανα...
×
×
  • Create New...