Jump to content

topokat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About topokat

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

topokat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω Bobmarin για την απαντηση. Βρηκα τα περισσοτερα, ολα καλα για να μην χρεωνομαι τζαμπα. Εχω πολυ διαβασμα ακομα!
  2. Καλημερα σε ολους!! Πηρα στα χερια μου επιτελους το πρωτο μου smartphone και μου φαινεται απιστευτο με τις μπακατελες που ειχα εδω και χρονια. Πολυ ωραιο εμφανισιακα το wildfire, πιο ωραιο απο τις φωτο! Θελω βοηθεια γιατι θα κανω καμια πατατα και δεν υπαρχουν και λεφτα για πεταμα. Εχω ενα απλο προγραμμα με 2-3 ωρες ομιλιας χωρις ιντερνετ. Στο προηγουμενο κινητο μου (χωρις wifi εννοειται) για να μην χρεωνομαι με κουμπια που πατουσα κατα λαθος (:)) ειχα παει στο καταστημα και μου απενεργοποιησε το ιντερνετ ο φιλτατος εκει και ησυχασα δια παντος. Με το νεο κινητο ομως ψιλοχαθηκα, καταλαβα οτι χρεωνομαι ηδη για την αυτοματη ενημερωση του καιρου και την καταργησα. Επισης καταργησα και κατι αυτοματες ενημερωσεις τις κεντρικης σελιδας που ειχα, εψαξα απο εδω, εψαξα απο εκει, το παλεψα..:) Λοιπον:1)Μπορω απο καποια ρυθμιση να απενεργοποιησω ΟΡΙΣΤΙΚΑ την δυνατοτητα ληψης δεδομενων απο το δικτυο της vodafone? 2)Γινεται να ενημερωνεται ο καιρος μεσω wifi μονο, οταν ειμαι φυσικα σε δικτυο? 3)Υπαρχει καποιο αλλο "κολπο" που πρεπει να ξερω με τα ασυρματα δικτυα για να μην εχω αναγουλες?;) Η ενδειξη "Η" που ειναι διπλα στο σημα , ειναι ουσιαστικα η ενδειξη ληψης δεδομενων απο το δικτυο? 4)Πειτε καμια καλη θηκη να παρω και γενικα τι χρειαζεται για την προστασια κινητου-οθονης.. Ευχαριστω πολυ!!
  3. Φιλε Βασιλη καταλαβαινω αυτο που λες. Το θεμα ειναι οτι απο τα 6-7 χρονια που εχω το ιδιο νουμερο στην ιδια εταιρια, ουσιαστικα 1 με 1μιση χρονο επωφεληθηκα απο μια υπηρεσια τους, δηλαδη μιλαμε για 60 με 90€. Το οτι δεν αλλαζα φορητοτητες και δεν επαιρνα επιδοτησεις φαινεται στο αρχειο τους.. Οταν λενε οτι εναν νεο πελατη του δινουν 150€ χωρις να τους εχει δωσει μεχρι στιγμης δεκαρα τσακιστη και εμενα που δεν εχω ουτε εκπτωση παγιου εδω και μηνες και δινω 600€ το χρονο για 7 χρονια μου δινουν 90€, αυτο και μονο του ειναι παραλογο, ετσι δεν ειναι? Καταλαβαινω την πολιτικη προσελκυσης απεναντι στον νεο πελατη.Οκ και θεμιτο. Την πολιτικη επαινου-ικανοποιησης του πιστου πελατη δε βλεπω. Αυτο λεω.
  4. Kαλησπερα, γραφω για 1η φορα στο φορουμ καθως το βρηκα εξαιρετικα ενδιαφερον και με βοηθησε στην επιλογη συσκευης. Μετα απο 6-7 χρονια συμβολαιου στη vodafone με παγια απο 45 εως 65€ και χωρις να εχω παρει ποτε επιδοτηση απογοητευτηκα απο τη συμπεριφορα τους (που πρεπει να οφειλεται στην αλλαγη πολιτικης που διαβαζω).. Μου ρθε φετος να πεταξω μια παμπαλαια-χαλια συσκευη sharp που ειχα χρονια. Αποφασισα να παρω το htc wildfire (μου αρεσε και το lg mini πριν διαλεξω)... Παιρνω τηλ στη vodafone να ρωτησω αν εχω επιδοτηση γιατι περισυ ειχα εκτωση παγιου (λιγο μετα που βγηκε νομιζω την ενεργοποιησα).. Μου απαντανε οτι εχω 92€. Σαν μη σχετικος με οτι οτι αφορα την κινητη τηλεφωνια ρωταω αν τα 92€ ειναι επιπλεον των 140-150€ που κανουν σε καθε νεο πελατη , οπως διαβαζα στο vodafone.gr. Η απαντηση ηταν αυτονοητη , οχι φυσικα... Δηλαδη σε ενα νεο πελατη δινεις 150€ εκτπωση και σε μενα που εχω 6-7 χρονια συμβολαιο και θελω να ανανεωσω (η και να ανεβω λιγακι) δινεις 90... Τα οποια 90 ουσιαστικα αν ειχα εκπτωση παγιου θα μπορουσα να τα μαζεψω σε ενα κουμπαρα, δηλαδη δεν ειναι δωρο, ειναι λεφτα κρατημενα.... Εν τω μεταξυ στο αλλο μου τηλ το εταιρικο και πριν γινει ολη η ιστορια αυτη, με ειχε παρει η cosmote κατα τυχη και με τα πολλα μου ειπε οτι σου δινουμε 150€ για να ερθεις σε εμας. Το αναφερω το γεγονος αυτο σε νεο τηλεφωνημα στη vodafone και με τον τροπο τους με στελνουν διπλα!! Μου λενε οτι "αλλαξαν τα πραγματα , μιληστε με την cosmote, εχει καιρο που σας πηρανε" κτλ.. Σε τελευταιο τηλ που εκανα , το μονο που μπορουσαν να κανουν ηταν να δωσουν 105 αντι για 92€.... Απο οτι καταλαβαινω πανε οι χρυσες εποχες που περιγραφετε, τωρα χερι στην τσεπη αναγκαστικα. Αν υπαρχει καμια αλλη προταση-ιδεα να διαπραγματευτω δεκτη, τωρα μαθαινω τα χουγια των εταιριων... Εγω μεχρι τωρα πιστευα οτι οι επιδοτησεις αυξανονται συνεχως ,πχ στους 6 μηνες 50€, στους 18 150€ κ.ο.κ. Οτι υπαρχει μια λογικη. Οχι αυτο που συμβαινει , οτι αν την παρεις την επιδοτηση μεσα σε ενα χρονο καλως , αλλιως παπαλα.... Ασχετος δηλαδη....
×
×
  • Create New...