Jump to content

tasospap1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasospap1986

  1. Υποστηριζει Ομως dual sim η εφαρμογη αυτη?
  2. Καλησπέρα παιδια!Είμαι κατοχος του Α850+ εδω και κανα 2 μηνες.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το τηλεφωνο!Περα απο την ποιοτητα φωτογραφιας ειναι πολυ καλο!Απλα εχω καποιες ερωτησεις αν μπορειτε να βοηθησετε.Χωρις να το καταλαβω εσβησα το contact manager της συσκευης με αποτελεσμα να πρεπει να χρησιμοποιω το dw Επαφες και τηλεφωνο.Μπορω να βρω με καποιο τροπο ξανα το contact manager?Περα απο αυτο δεν μπορουσα να στειλω με την εργοστασιακη εφαρμογη μνμ με 160 χαρακτηρες.Ο μονος τροπος ηταν να χρησιμοποιω το handcent sms.Δεν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει?
  3. Μηπως υπαρχει καποιος καινουριος τροπος να εγκαταστησω το ndrive γιατι ουτε συμβατους με την NDrive_3.5.18 χάρτες μπορω να βω αλλα και ούτε ελληνικη πλοηγηση.ευχαριστω εκ των προτέρων.
  4. Έκανα ολα αυτα τα βήματα αλλα με το Ndrive9_3_18 και εκει που το τρέχω για πρώτη φορα μου ζηταει σύνδεση στο ιντερνετ.υπάρχει κάποιος τρόπος να το παρακάμψω ή πρέπει να βρω την συγκεκριμένη έκδοση που εχεις στις οδηγίες?
  5. Καλησπέρα.Είμαι καινούριος στο forum.Εχω 6 μήνες περιπου το 6220.Αυτο που θελω να ρωτήσω είναι αν υπασχει καποιος τροπος να ενεργοποιήσω δωρεαν πλοήγηση στο nokia maps,αν μπορω να βρω καπου σπασμενη αδεια για ενεργοποίηση της πλοήγησης και αν υπαρχει κάποιο "καλύτερο" πρόγραμμα πλοήγησης για την συσκευή αυτή.
×
×
  • Create New...