Jump to content

ace86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ace86

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ace86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι με qwerty γραφω.. ειχα κοιταξει και το αλλο το κλασσικο πληκτρολογιο το 12345 ενα φεγγαρι.. ναι, εκεινο ειχε Τ9 αλλα δεν βολευε τοσο πολυ.. γραψε ενα μηνυμα με i-phone αν πεσει στα χερια σου κανενα και θα καταλαβεις ποσο ευκολο ειναι να γραφεις σε qwerty με Τ9.. και μετα ποσο χαζο ειναι να μην εχει το vivaz Τ9 στο qwerty πληκτρολογιο..
  2. ευχαριστω για την απαντηση.. Εχω κανει αναβαθμιση προσφατα.. παρατηρισα οτι γινεται η φαση με το ρολοι οταν ανοιγοκλεινω το κινητο συχνα.. εκει αρχιζει και "μασαει" τα λεπτα και χανει λιγο. Να μην υπαρχει Τ9 μου κανει τρελη εντυπωση.. γραφω με το δακτυλο και οχι με την γραφιδα οποτε φανταζομαι οτι το προγραμματακι που λες δεν θα μου κανει δουλεια.. θα το κοιταξω ομως..
  3. Προσφατα δουλεψα το i-phone ενος φιλου και επαθα πλακα με το λεξικο του.. ακομα και αν παταγα κατα λαθος διπλανο γραμμα απο αυτο που ηθελα μου εβγαζε το σωστο. Οταν του ειπα οτι εγω δεν εχω τετοιο (ή δεν το εχω ανακαλυψει ακομα) στο βιβαζ, εμεινε να με κοιταζει σαν εξωγηινο.. Υπαρχει τελικα κατι αντιστοιχο για το βιβαζ? Κατι που να μου κανει πιο ευκολη την ζωη οταν γραφω μηνυμα? Ακομα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να μην μου χαλαει το ρολοι του κινητου.. εχει καταντησει ενοχλητικο... καθε τρεις και λιγο πρεπει να το ρυθμιζω γιατι χανει την ωρα και μενει πισω..
×
×
  • Create New...