Jump to content

petrosmou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petrosmou

  1. Πρεπει να αξίζει το κινητο!! θα το παρω μου φαινετε
  2. παιδια μπορει κανεις να μου απαντησει αν ξερει? ευχαριστω
  3. παιδια παρατηρησα οτι ακομη και με το app2sd+ που προσφέρουν αρκετες rom με partition swap 0 και set 512, παλι καταναλωνεται η εσωτερικη μνημη (πιο αργα βέβαια).Υπαρχει κάποια εξήγηση σε αυτο? ειδα αρκετοι να γράφουν "έχω 100-200 εφαρμογές" και έχω ακομα 100mb free.Εγω έχω βαλει καμια 30αρα και 3d games μεσα σε αυτα και έχω 30 free ακομα.Μηπως κάνω κατι λάθος?
  4. Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το διαμοιρασμο internet. Εχω βάλει το internet on the go στο laptop (μια και στην επαρχεία δεν έχουμε wifi) Πως μπορω να μοιράσω τη σύνδεση και στο κινητο?? Χρησιμοποιησα το connectify που ανέφερε κάποιος αλλά χωρίς αποτέλεσμα..μου εβγαζε προβλήματα
  5. ευχαριστώ david να σαι καλα φιλε!
  6. Παιδια αποφάσισα να κάνω root το desire μου.Έχω froyo 2.2 . Διαβασα διάφορους οδηγούς πρόσεξα όμως ότι πρέπει να κάνω downgrade το ΗBOOT απο 0.92 που έχω τώρα σε 0.80 .Ξέρει κάποιος τι επιπτώσεις έχει αυτή η υποβάθμιση?? Μηπως μπορώ να κάνω root με 0.92 ???
  7. Καλησπέρα στο αγαπητό forum! Λεω και εγώ να ροοτάρω τη συσκευη, μιας και με 25 εφαρμογές που έχω έχει σχεδόν φουλάρει.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάποια καλή rom να βάλω και αν υπάρχουν οδηγίες καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα το προσπαθήσω.Μια άλλη μου απορία είναι αν χρειάζεται να κάνεις ανα διαστήματα update την rom που έχεις εγκαταστήσει.Ευχαριστώ!
  8. Παιδια το μόνο προβλημα είναι το εξής: έχω κάνει το κολπάκι για να περναει τα προγράμματα κατευθείαν στην sd αλλά λύση δεν βλέπω.Εχω 50mb βάζω ένα πρόγραμμα πάει στα 47mb (αποθηκευμένο στην sd πάντα)...Διαγράφω το πρόγραμμα πάει στα 48mb.Τα 2mb πως τα έφαγε αφού το εσβησα...????? Μήπως χρειάζεται κανένα πρόγραμμα cleaner ? δεν μπορώ να βγάλω ακρη, θα τελειώσει όλη η εσωτερική μνήμη σε λίγο και δεν θα έχω βάλει και τις εφαρμογές που θέλω....
  9. Συμφωνώ αν και τα παιχνιδια αν δεν κάνω λαθος πρέπει να τα πετάς κατευθείαν στην sd. Τώρα ένα άλλο ανεξήγητο, εχω 22mb ελευθερα, φορτώνω το copilot , πεφτω στα 5 ελευθερα. Σβηνω το copilot με καταργηση και μου λεει 10 mb ελευθερα..... grrrrrrr:mad::mad::mad: τι εμεινε μέσα δεν μπορω να καταλάβω, εκανα και restart και παλι τπτ
  10. Παιδια εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το πρόβλημα με το γέμισμα της εσωτερικής μνήμης δεν λέει να διορθωθεί. Εβαλα το setInstallLocation στο οποίο μπορώ να μετακινήσω όλα τα προγράμματα στην sd. To θέμα είναι το εξής: οταν πχ. παω να μετακινήσω το google earth (22mb) στην sd , μετακινέιται κανονικά αλλά μου γράφει αντί 22Mb ---> 16Mb (δλδ τον χώρο που πιάνει στην εσωτερική μνήμη τηλεφώνου) . Και φυσικά δεν λέει να αδιάσει η εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Καταλήγω στο ότι δεν μετακινούνται full στην sd αλλά ένα μέρος των εφαρμογών. Γνωρίζει κάποιος επι του θέματος?? είναι κρίμα να έχουμε τέτοιο κινητό και μια 8gb μνημη και να μην μπορούμε να φορτώσουμε 20 εφαρμογές.
  11. Καλησπέρα και από εμένα παιδιά! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: εχω κατεβάσει και σετάρει κανονικά την καινούργια αναβάθμιση, αλλά όταν πάω να φορτώσω μια καινούργια εφαρμογή μου λέει ότι η μνήμη του τηλεφώνου είναι πλήρης (και όντως είναι αφού οτι εφαρμογές έχω είναι στην μνήμη του κινητού). Δεν μου την φορτώνει κατευθείαν στην sd και δεν ξέρω γιατί...Τα 3.5 απο τα 4 gb της sd είναι ελέυθερα. Χρειάζεται να κάνουμε κάτι στις ρυθμίσεις?? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...