Jump to content

natmanou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by natmanou

  1. Να ρωτήσω κάτι ως προς το DOA? Είδα που λέτε για τα αδιάβροχα κινητά, όταν τα αγοράσουμε να τα βάλουμε λίγη ώρα σε νερό (γλυκό το ξέρω) και αν παρουσιάσει πρόβλημα να το πάμε πίσω. Αποκλείεται να μου πουν ότι π.χ. το έβαλα σε αλμυρό νερό και χάλασε ή ότι ξεπέρασε το 1,5 μέτρο π.χ. που ισχυρίζεται η εταιρεία ότι είναι αδιάβροχο;
  2. Η αληθεια ειναι οτι δεν εγκατεστησα καμμια εφαρμογη. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Το ειχα στη τσέπη μου και ισως να πατηθηκαν "κουμπια" και να εγινε τιποτα απο μονο του. Εκτος της καρτας Hard format πως κανεις? Υποθέτω επαναφορά των επαφων μεσω του Pc suite ε? και αλλη ερώτηση, το adobe reader που έχει και to quick office λεει οτι χρειαζονται να τα αγοράσεις. Υπαρχει τρόπος χωρίς πληρωμή?
  3. Καλη σας μέρα, ειμαι νέο μέλος και κατοχος του vivaz, οχι του pro. Ακομα το μαθαίνω, γιατί δεν έχω και πολύ διαθέσιμο χρόνο. Περί συμβιαν είμαι ασχετη, αλλα απο υπολογιστες κάτι ξέρω, οπότε θα το μάθω ειμαι σίγουρη. Ακούστε τι έπαθα χτες, μήπως και έχει συμβεί σε κάποιον. Ενώ το τηλέφωνο έδιχνε σήμα με πήρε φίλη στο σταθερό και μου είπε ότι δεν πιάνει το κινητό μου. Πάω να καλέσω και ενώ δείχνει κεραία καμπάνα (βονταφον όμως) μου επιτρέπει μόνο επίγουσες κλήσεις. Κλήσεις δέχομαι μηνύματα στέλνω και λαμβάνω, αλλα κλήσεις δεν μπορώ να κάνω. Το κλείνω το ανοίγω, το ξανακλείνω βγάζω βάζω τη σμ, κάνω καλού κακού απενεργοποίηση φραγής εξερχομένων, τίποτα. Παίρνω βονταφον και αφού μου λέει να κοιτάξω το ιντερνετ και να βγω απο αυτό (παρεπιμπτόντως δεν ειχα μπει ούτε έχω δώσει εντολή να μπαίνω βονταφον λαιβ), έκανα δηλαδή είσοδο και εέξοδο, πιάνει το κόλπο και μπορώ να κανω εξερχόμενες. Το κλείνω το ξαναανούγω τζίφος πάλι. Κάνω μια απο τα ίδια τίποτα. Επίσης εχω βάλει στις ρυθμίσεις όταν παει να μπει ιντερνετ λη βονταφον λαιβ να μπαινει απο prepay για να μπαίνει τελικά. Αφού τους ξαναπαίρνω και δεν μπορούν και αυτοί να βγαλουν άκρη, σκέφτομαι και παω μεσω wi-fi σύνδεση με adsl και ξεμπλοκάρει και μπορώ να κάνω κλήσεις. Κάθε φορά όμως που το κλείνω συμβαίνει παλι το ίδιο και επίσης μαπίνει και βονταφον λαιβ το βλέπω απο το αρχειο καταγραφης. Τελικά μου ειπαν να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δεν το έκανα ακόμα, γιατι βαριέμαι να ξαναπεράσω τα βίντεο και επαφές και σκέφτηκα μήπως εχει συμβεί σε κάποιον από εσάς ή καποιος να πει καμμια ιδέα.
×
×
  • Create New...