Jump to content

Tarra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tarra

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Tarra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Starenios, geia! το Μοντέλο 2010 - SHARP AY-AP24KR που προτείνεις μοιάζει καλό. Έχει ιονιστή, όρια θερμοκρασίας λειτουργίας μάλλον καλά, είναι Β', κατανάλωση συμπαθητική. Απ'ότι είδα θεωρείς τη Sharp καλή εταιρεία. Το συγκεκριμένο μοντέλο το γνωρίζεις; είναι δοκιμασμένο; Με προβληματίζει ότι είναι αρκετά τα χρήματα. :oops: Θα μπορούσα ίσως να περιοριστώ σε 18άρι, αλλά λόγω των ιδιαιτεροτήτων του χώρου βλέπω και μεγαλύτερο, γιατί νομίζω ότι θα ζορίζεται λιγότερο (αν αυτό είναι σωστό σκεπτικό...). Ποιά είναι η γνώμη σου για τα Midea; Συγκεκριμένα τα παρακάτω μοντέλα: MIDEA FEDERAL MSR3-18HRN1 18000 BTU R410 & MIDEA MSM3-24HRN2 Coolstar 24000 BTU ΚΛΑΣΗ C (Κατανάλωση Ψύξη (w): 1890 Θέρμανση (w): 1900). Σε τιμή είναι πολύ πιο οικονομικά... 419 & 599 € αντίστοιχα. σε ευχαριστώ για την υπομονή σου..:)
  2. :heat:προσπαθώ να βγάλω άκρη και από τις τεχνικές λεπτομέρειες, που δεν είμαι σίγουρη ότι τις καταλαβαίνω σωστά. Ξεκίνησα τη συλλογή πληροφοριών και την ''...εκπαίδευσή μου'' :lol: από τoύτο εδώ το forum (ψάχνοντας), και πρέπει να πω ότι βρήκα πολλές πληροφορίες εδώ, καθώς και αρκετούς 'ασχετους' με το αντικείμενο σαν εμένα, με παρόμοιες απορίες. Στη συνέχεια έκανα βόλτα σε μαγαζιά στη γειτονιά μου και μετά μπήκα στο skroutz.gr για να ψάξω τιμές και μοντέλλα... έχω κάπως προχωρήσει από την τέλεια άγνοια σε ένα δρόμο, που όσο πιό πολύ ψάχνω, τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι, γιατί αυτό και όχι το άλλο ::dizzy::, δεδομένου ότι προσπαθώ να παραμείνω σε ένα λογικό κόστος, και να έχω ένα προϊόν που θα αποδόσει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. καταλαβαίνω ότι έχεις μεγάλη γνώση για το θέμα :clap: και σε ευχαριστώ που κάνεις τον κόπο.... :thanks:
  3. Ψάχνω κλιματιστικό στα 18-24000 btu και βρήκα ένα Fujitsu τοίχου με συμπιεστή σταθερής ταχύτητας συμβατικό σε καλή τιμή (595) το ASY/ AOU 24UB. Ξέρει κανεις αυτό το μοντέλο?? Μεταξύ αυτού και του Panasonic CS24DKE (24000 btu) τι θα ήταν καλύτερο? ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...