Jump to content

LeonD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About LeonD

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

LeonD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκπληκτικη δουλεια μπραβο σου !!! Αν μπορεις ανεβασε ολα τα απαραιτητα εργαλεια σε καποιο αλλο server γιατι το megaupload εκλεισε ! Επισης εγραψες πως μπορουμε να πειραξουμε την cpu frequency ,αυτο μπορει να γινει κ σε μια ρουταρισμενη froyo της wind ? Αν σου ειναι ευκολο δωσε αναλυτικοτερες οδηγιες πανω σε αυτο ! Επισης εχω να κανω μια προταση αν αυτο φαινεται ενδιαφερον να ποσταρουμε ολοι οσες επιτυχημενες τροποποιησεις καναμε στο Blade μας σε αυτο το πραγματικα εκπληκτικο νημα ! Ευχαριστω εκ των προ τερων !
  2. Μπορειτε να την κατεβασετε απο το λινκ : http://files.podtwo.com/roms/stock/zte/blade/WIND_P729BV1.0.0B05-NO_RECOVERY-update_signed.zip Το κατα ποσο official ειναι δεν το γνωριζω οποτε καποιος που ξερει ας ενημερωσει . Βλεποντας πως δεν υπαρχει αλλος τροπος αυτο θα κανω , θα περασω την επισημη αναβαθμιση της wind 2.2 μεσω windows . Σε ευχαριστω πολυ για ολα :-) !
  3. Φιλε kogos πριν λίγο δοκίμασα να εγκαταστήσω την ρομ που μου εδωσες έχοντας κάνειτο κινητό gen1 αλλα μου εγραψε το ακολουθω μηνυμα : Amend scripting does not supported ....... και κατι ακομα εγραφε κ στο τελος ελεγε instalation aborted. Ψαχνοντας βρηκα κ περασα μια ρομ της wind που βρηκα στο modaco αλλα η συγκεκριμενη δεν μου κλειδωσε την μνημη στα 256! Καμια ιδεα ? Ευχαριστω εκ των προτερων .
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου κ την πολύτιμη βοήθεια σου :-) !!!! Εντός των ημερών θα το στείλω για επισκευή αν κ μετά όσα εχω διαβάσει με κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικό! Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά κ να μην αντιμετωπίσω δυσκολίες, αλλά όπως κ να έχει εχω ήδη εξοπλιστεί με υπομονή κ επιμονή !
  5. Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση σου! Επε
  6. Χαιρετω το φορουμ ! Παιδια χρειαζετε να στειλω το blade για επισκευη γιατι με το παραμικρο μου κανει διαρκεις επαννεκινησεις ! Το εχω κανει 2.2 με TPT ! Μηπως γνωριζετε αν υπαρχει τροπος να φλασαρω την official rom της wind (με κλειδωμενη την μνημη στα 256mb) καθως κ το FTM χωρις να χρειαζετε να χρησιμοποιησω την μεθοδο απο τα windows , ετσι ωστε να το δεχτουν απο το service ! Ευχαριστω εκ των προτερων !
  7. Καλημερα κ συγχαρητηρια Kogos για την εκπληκτικη δουλεια που εχεις κανει !!! Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε να μπορει καποιος να επιτυχει ολη αυτη την διαδικασια μεσω λειτουργικου GNU/Linux Ubuntu. Ευχαριστω εκ των προτερων !
×
×
  • Create New...