Jump to content

harrysfil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About harrysfil

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

harrysfil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η απάντηση που έλαβα σήμερα για τα sms: -οι ενέργειες από την εταιρία μας συνεχίζονται κανονικά για την ενσωμάτωση και τον sms μεσώ του wifi calling. θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ακόμα για να ολοκληρώσουμε αυτές τις ενέργειες. θα χρειαστούμε λίγο ακόμα την υπομονή σας. -μερες βδομαδες μηνες? -δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση σχετικά, αλλά θα γίνει πολύ σύντομα.
  2. Το πρόβλημα με τα sms δεν είναι μόνο αυτό που όντως πρέπει να λύθηκε. Το πρόβλημα είναι ότι αν είσαι χωρίς καθόλου σήμα και είναι ενεργοποιημένο το wifi calling τότε δεν θα στείλει ούτε θα λάβει sms. Στη σελίδα της η vodafone γράφει "Η δυνατότητα αποστολής και λήψης SMS μέσω της υπηρεσίας Vodafone Giga WiFi Calling θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσω του Vodafone Giga WiFi Calling. Μέχρι τότε, μην ξεχνάς να ελέγχεις τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας του προγράμματός σου μέσω του My Vodafone app." Τώρα το σύντομα για τη vodafone είναι άλλο θέμα...
  3. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς ούτε να λάβεις sms. Το πρόβλημα με τα sms είναι σημαντικό και δυστυχώς η vodafone έχει ρυθμούς χελώνας.
  4. Μήπως γνωρίζει κανένας πότε θα λειτουργούν τα sms μέσω wifi calling;
  5. Πως προκύπτει αυτό;
  6. Σε iphone (και αλλού) το μόνο πρόβλημα που έχω δει είναι ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το wifi calling δεν μπορεις να στείλεις ή να λάβεις sms. Και άντε να στείλεις οκ αντέχεται αλλά το να μην μπορεις να λάβεις μήνυμα είναι σοβαρό.
  7. Ενώ μου εμφανίζει το VoLTE ενεργό δεν μπορώ να στείλω SMS με το WIFI calling. Άρα είναι ενεργή η ρύθμιση του κινητού και όχι διαθέσιμη η υπηρεσία ακόμα μάλλον.
  8. Πως μπορούμε να τσεκάρουμε αν έχει ενεργοποιηθει στο κινητο μας το VOLTE? iphone xs max
  9. Από που προκύπτει φίλε αυτό; Ρωτάω γιατί το περιμένω πως και πως αφού τώρα με ενεργοποιημένο το Wifi Calling δεν μπορώ ούτε να στείλω ούτε να λάβω SMS.
  10. Αυτό το είπαν και σε μένα αν ήθελα να αφήσω τα στοιχεία μου αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αν ενεργοποιηθεί δεν θα γίνει αυτόματα για όλους;
  11. Σήμερα μίλησα μαζί τους για ένα ακόμα νούμερο που ήθελα να ενεργοποιήσω και μου είπε ότι κάποιοι πρόλαβαν και τους έγινε ενεργοποίηση αλλά τώρα έχουν εντολή να μην προχωρήσουν σε νέες ενεργοποιήσεις wifi calling.
  12. https://www.vodafone.gr/wifi-calling/ έφυγαν τα κόκκινα γράμματα
  13. iphone 7 plus και iphone se μου τα ενεργοποίησαν με την πρώτη επικοινωνία με το live chat και δουλεύουν και τα δύο μια χαρά! Άντε να δούμε και τα SMS...
  14. Χαλασε το ειχα παθει και εγω με την ιδια συσκευη και μου εδωσαν αλλη πιο σταθερη που δουλευει ακομα χωρις προβληματα
  15. Συντομα;;; Ποτε δηλαδη; Καθως η Vodafone ολο πιο περα το παει.
×
×
  • Create New...