Jump to content

thanos_1988

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanos_1988

  1. χεχε....Σ' αυτο εχεις δικιο. Και μια ερωτηση. Διαβασα για χαμηλη ενταση του ακουστικου στο Χ10. Ειναι οντως τοσο εμφανης??? Και ειναι σε σημειο που να ενοχλει ή οχι???
  2. Εισαι δηλαδη απολυτα ευχαριστημενος απο το Χ10 φιλε???
  3. Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειναι να παρω κινητο και ψαχνομαι τις τελευταιες ημερες. Εχω καταληξει σε 2 κινητα και ειμαι μεταξυ του Vivaz και του Xperia X10. Οποιος ξερει μπορει να μου πει ποιο ειναι προτιμοτερο?? Σιγουρα αυτη η απαντηση ειναι δυσκολη και ισως να μην μπορει να απαντηθει απολυτα, γιατι και τα 2 εχουν αλλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. Ποια ειναι αυτα λιγο-πολυ??? Δεν θελω καμια αναλυση. Μια απλη αποψη, γιατι εσεις ειστε πολυ πιο ψαγμενοι και ενημερωμενοι απο εμενα. Ευχαριστω πολυ!!!
  4. Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας επειγοντως. Ειναι να παρω κινητο και ψαχνομαι τις τελευταιες ημερες. Εχω καταληξει σε 2 κινητα και ειμαι μεταξυ του Vivaz και του Xperia X10. Οποιος ξερει μπορει να μου πει ποιο ειναι προτιμοτερο?? Σιγουρα αυτη η απαντηση ειναι δυσκολη και ισως να μην μπορει να απαντηθει απολυτα, γιατι και τα 2 εχουν αλλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. Ποια ειναι αυτα λιγο-πολυ??? Δεν θελω καμια αναλυση. Μια απλη αποψη, γιατι εσεις ειστε πολυ πιο ψαγμενοι και ενημερωμενοι απο εμενα.
  5. Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ειναι να παρω κινητο και ψαχνομαι τις τελευταιες ημερες. Εχω καταληξει σε 2 κινητα και ειμαι μεταξυ του Vivaz και του Xperia X10. Οποιος ξερει μπορει να μου πει ποιο ειναι προτιμοτερο?? Σιγουρα αυτη η απαντηση ειναι δυσκολη και ισως να μην μπορει να απαντηθει απολυτα, γιατι και τα 2 εχουν αλλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. Ποια ειναι αυτα λιγο-πολυ??? Δεν θελω καμια αναλυση. Μια απλη αποψη, γιατι εσεις ειστε πολυ πιο ψαγμενοι και ενημερωμενοι απο εμενα. Και μια ακομα ερωτηση. Σημερα πηγα και τα ειδα σε ενα καταστημα. Ηξερα οτι το Vivaz εχει GPS, αλλα ο πωλητης μου ειπε οτι το Vivaz δεν εχει GPS, ενω το Xperia εχει. Γυρισα σπιτι και διαβαζω ξανα οτι εχει και το Vivaz. Τι να πιστεψω τελικα??? Διαφωτιστε με εσεις που το εχετε ηδη το κινητο. Τι παιζει??? Ευχαριστω πολυ!!
×
×
  • Create New...