Jump to content

piras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by piras

  1. Δοκίμασε να περάσεις official με miflash μονο έτσι θα είσαι σίγουρος οτι είναι θέμα hardware.

     

    Εσύ Σαββα το εχες αυτό το πρόβλημα?

  2. Καλησπέρα παιδιά οποίος μπορεί ας με βοηθήσει σε δύο προβλήματα που δεν μπορώ να λύσω έχω παρατηρήσει ότι η κάμερα του κινητού μου έχει πρόβλημα όταν πάω να εστιασω κοντά πχ όταν πάω να βγάλω μία κόλα α4 φωτογραφία τα γράμματα τα δείχνει παρα πολύ θολά έχω δοκιμάσει 3 ρομ το ίδιο πρόβλημα σέ όλες και το άλλο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω με τπτ να δουλέψει το voice typing απο το google πληκτρολόγιο τώρα έχω περάσει την xtrv beta1 6.12.22 πάλι και σε αυτήν τα ίδια προβλήματα οποίος μπορεί ας με βοηθήσει και αν μπορείτε στείλετε αν έχετε το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα ευχαριστώ!
  3. Παιδιά καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει πως να περάσω στο πληκτρολόγιο google το μικρόφωνο αυτό που μιλάς και γράφει ευχαριστώ
  4. Νομίζω ότι κάτι μου είπες για off topic. Αν το on topic είναι αυτό καλύτερα off topic ή και off γενικώς.

    Σε κάθε περίπτωση και για να ηρεμήσουν τα πράγματα δες από την αρχή του νήματος ότι ο billator έχει δουλέψει στο κινητό και μας έχει βοηθήσει ενώ για το teardown, διάβασε σελίδες πίσω, μας βοήθησε ο piras που το τόλμησε πρώτος και το έκανα και εγώ τις πρώτες μέρες που το πήρα.

    Με αυτά θέλω να πω ότι ο κάθένας μας ας κάνει κάτι να βοηθήσει και τους υπόλοιπους για να γίνει καλύτερη η συσκευή, από το να αναλωνώμαστε σε δευτερεύοντα ζητήματα προσβάλοντας ο ένας τον άλλο.

    Το dispute και τα διάφορα claims στο κάτω κάτω είναι δικαίωμα του καθενός όπως και τα λεφτά που έδωσε ο καθένας μπορεί να έχουν άλλη αξία συσχετιζόμενα με το εισόδημα.

    Και όχι φίλε μου εγώ δεν το έκανα και εξήγησα γιατί πιο πισω, αλλά όχι ότι αν το ήθελα θα φοβόμουν και το ban από τους Κινέζους. Αυτό μας έλειπε.

    Έτσι είναι και εγώ που πείρα τέσσερα κινητά δεν έκανα dispute γιατί με τα λευτα που το αγορασα ακόμα και με τα χουσουρακια του είμαι ευχαριστημένος τώρα αν το πάρεις και δεν βάλεις λίγο το χερακισου στο κινητό προσωπικά δεν με κάθεται καλά πάντα ότι παίρνω έχω την μανία να το κάνω βίδες και να βάζω την πινελιαμου αλλιώς δεν το χαίρομαι και δεν το εκτιμώ ;)

  5. δεν βαζεις κανα apk να μας πει τελικα τι sensors εχει ξαδελφε? μην δωσω 170$ τσαμπα στο gearbest.

     

    Τόση ώρα τ λέω το accelerometer δουλεύει (auto rotation and gaming)αλλά δεν δουλεύει το orientation δλδ το compass μέσο sensor box for android τα βλέπω τ άλλο να βάλω???

  6. σωστοτατος.......ειδικα σε κινητα οπως αυτο, που εχω δει οτι ο αποθηκευτικος του χωρος δεν ειναι ενοποιημενος, σιγουρα θα εχει θεμα καποιος αν εχει πειραχτει το scatter file. Θα πρεπει να γνωριζουμε επισης οτι μπορουμε να πειραξουμε τον αποθηκευτικο χωρο δηλαδη να τον αυξομειωσουμε οσο επιθυμουμε χρησιμοποιοντας το απλο calc των windows απλα βαζοντας το σε programmer mode και hex calc, πρεπει δηλαδη να υπολογισουμε εκ νεου την αρχη και το τελος (addressing) απο τα διαμερισματα που θα εχει ο νεος χωρος αποθηκευσης που εμεις θα θεσουμε. Αν μια rom που κατεβαζουμε εχει πειραχτει τοτε φυσικα διαφωνει και το pmt οποτε σφαλμα απο το flash tools και αναγκη για format και αντιο nvram. Tα λεω καλα? :confused:

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    orientation sensor δεν δουλευει? αρα αντιο παιχνιδια???!!!! τωρα για τον magnetic δεν νοιαζομαι κ πολυ, εξαλλου και πιο ακριβα κινητα δεν εχουν η και ανα εχουν δεν υπαρχει το λογισμικο να τον τρεξει.

     

    στα παιχνιδια που περασα δουλευουν κανονικα μαλλον περνουν εντολη απο το accelerometer sensor τι να πω!:dizzy:

  7. Για 60 ευρο αξίζει που το πηραμε οι ποιο πολλοί τώρα για παραπάνω πιστεύω παιρνεις και καλύτερο έχει τα θεματακιατου!!! Π.χ light sensor δουλεύει αλλά θέλει πειραγμα η συσκευη magnetic και orientation sensor ξεχνατους δεν δουλεύουν όταν κάνεις restart σου χάνει την αυτόματη περιστροφή μπαταρία 1800mah (βγάζει μέρα ανετοτατα) κάμερα 5+2 αλλά μου μοιάζει σαν 5+1 μέρα βγάζει καλές φωτογραφίες βράδυ άστα φλας καλουτσικο καμία σχέση όμως με το δυπλο φλας που έχει το a806 lenovo (RESPECT!!!) Σε γενικές γραμμές για έναν μέσω χρήστη είναι πολλή καλό κινητό μέχρι 90 θα το ξαναπερνα το κινητακη από κολληματα μέχρι στιγμής κανένα!!!
  8. Φιλε αν μπορεις δωσε μια βοηθεια γιατι εμενα ειναι πλεον καλο μονο για παιχνιδομηχανη:lol:

    Το κουφο ειναι οτι σε firmware upgrade μου βγαζει τα μυνηματα που λεει ο loli παραπανω οταν παω να του περασω την δικη του ρομ

    Αλλα σε download only παιρνει κανονικα την ρομ του NQ2 ΚΑΙ ΤΟΥ WICO κανονικα και μπουταρει οκ αλλα τα ιμει εχουν χαθει

    Με την δικια του σε download only την περναει αλλα πεφτει σε bootloop καθως βγαινει το λογοτυπο

     

    τα imei τα περνας με MtkDroidTools v2.5.3

    για το bootloop πατα on kai volume - και πηγενε στο recovery κανε wipe data factory reset και wipe partition

  9. Pmt σημαίνει partition management table, και η νεα romπου πας να βαλεις εχει διαφορετικο pmt και δεν κάθεται στο παλιό, οποτε πρεπει πριν το download να κανεις full format, τοτε η νεα rom θα φτιαξει το δικο της pmt, προσεχε ομως γτ στο full format θα χασεις την nvram και τα imei, αν δεν ξερεις πως να τα ξαναγραψεις πες μου να σε βοηθησω. Παντως απορω με καποιους, σας λεει οτι το κινητο του το βλεπει ο η/υ του και σεις επιμενετε για οδηγους και πρασινα αλογα. Αν δεν είχε σωστους οδηγους δεν θα του εβγαζε αυτα τα μηνύματα λαθους.

     

    με download all το εκανα με format δεν γινεται και βγαζει το σφαλμα πμτ που λες

    μετα κανω μεσα απο το recovery wipe data factory reset wipe cache partition και δουλευει κανονικοτατα

    οποτε τα πρασινα αλογα πηγανε περιπατο ;)

  10. Το ίδιο επαθα και εγώ η λύση είναι μια windows 32bit τα 64bit έχουν θέμα και δεν δουλεύει (ευχαριστώ των Nickpap1 για την λύση )Αναφέρομαι στον θέμα με την ρομ που τουβλιασε με το φλαστουλ που λέει ο αποπανω lolis123

    ; )

  11. Έβαλα δεύτερη sim για δεδομένα στη θέση 2 και η μία sim λειτουργεί με 3G ενώ η άλλη όχι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ρύθμιση να έχουν και οι δύο κάρτες 3G ή το τηλέφωνο δεν το υποστηρίζει. Και οι δύο κάρτες είναι COSMOTE.

     

    Μόνο η μια δουλεύει με δεδομένα 3g αν θες να δουλεύει στα δεδομενα με 3g βάλε την κάρτα στην πάνω μεριά

  12. Για την ώρα την κρατάει πλέον και χωρίς κάρτα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η αλλαγή launcher που του έκανα. Έχω πάνω Apex και Go προσπαθώντας να αποφασίσω. Την αυτόματη περιστροφή με τίποτα.

    Τη ROM την έστειλαν σε PM και ανέφερα πριν μέρες και το κινεζοlink αλλά δεν κάνει τίποτα + χαλάει και το εξαιρετικό Wifi.

    Όσο για τη γελοία απάντηση που μου έδωσαν και με παραπέμπουν στην μέθοδο του piras (που την έκανα και δούλεψε) την παρέθεσα χθες εδώ. Η απάντηση που τους έστειλα και δεν ξαναεπικοινώνησαν μέχρι τώρα είναι:

     

    Goodmorning

    I don't believe that you tell me to disassembly a brand new phone.

    I knew the hardware mod of piras cause I follow the specific thread.

    I did it and I saw real solution of the problem.

    First: Do I still have a valid warranty? because you enforced me to do it and I removed the warranty stick just to make it happen.

    Second: Will you send feeback to Mlais for such a rediculus problem that is too annoying and has a no cost solution?

     

    nickpap1 για δες αυτην την rom 297,7mb rom original mlais m9 http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-original-mlais-m9.97003/

    αν ειναι η ιδια με την δικη μας

  13. Ευχαριστώ πολύ billako για τις ρυθμίσεις του ήχου. Μήπως οι ρυθισεις για τα ακουστικά εφαρμόζονται στο Audio/Headset Mode/Media;

    Simoszol οι ρυθμίσεις αυτές πρέπει να αναφέρονται στον proximity sensor οπότε, επ' ευκαιρία, τον ρύθμισα σε τιμές 550 και 250 που μου φαίνεται ότι η απόσταση είναι καλύτερη για το άναψε σβήσε και το air gesture (που δεν το χρησιμοποιώ αλλά λέμε) αλλά δεν νομίζω ότι επηρρεάζουν και το light sensor. Οι τιμές του proximity ελέγχονται στο calibration και είναι το πεδίο PS που μεταβάλεται όσο πλησιάζουμε το δάχτυλο και ταιριάζουν ακριβώς με τις επιλογές τιμών high και min που ουσιαστικά είναι η δική μας επιλογή για το πότε ο proximity είναι on και πότε off. Άρα δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονμη ρύθμιση και του light που είναι τελείως διαφορετικός αισθητήρας και για τον οποίο δεν βρήκα πεδίο αλλαγής τιμών στο engineer mode. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν υπάρχει.

    Φίλε Piras θα προχωρήσω στην επιλογή σου που μου φαίνεται και η λογικότερη. Διάφορα τέτοια μικροχειρουργικά χρειάζονται σε κινέζικες κατασκευές π.χ. αισθητήρες infrared σε κινεζοtv box αποκωδικοποιητές με άθλια απόσταση και γωνία τηλεκοντρόλ που λύνεται με ξαβαψίματα, καθαρίσμα, ψιλομετατοπίσεις κλπ. Ένα μόνο. Είδες πράγματι διαφορά σε σχέση με τα άλλα που έχεις; Διαφορά τόση ώστε ναι είναι λειτουργικός πράγματι ο αυτόματος φωτισμός οθόνης;

    Όσο για το ... project του repartition που παλεύω μέχρι στιγμής το μόνο που κατάφερα μετά από 10 -15 δοκιμές διαφόρων mods που κυκλοφορούν είναι δύο φορές να δυσλειτουργεί σοβαρά, μία bootloop και δύο χοντρά τουβλαρίσματα από τα οποία επανήλθε μόνο και γιατί είχα backup της αρχικής rom με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Θα συνεχίσω κάποια από τις επόμενες ημέρες.

     

    δοκιμασετο και πες μου εγω ειδα τρελη διαφορα παντως

  14. http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/13/IMG_20150313_172742.jpg

    /www.imageupload.co.uk/images/2015/03/13/IMG_20150313_171827b388b.jpg

    http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/13/IMG_20150313_172040.jpg

    http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/13/Screenshot_2014-04-01-03-37-16.png

    http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/13/Screenshot_2014-04-01-03-37-35.png

  15. βρηκα λυση για το light sensor :D:D:D με καλά και κακά νέα καλα γιατι βρεθηκε λυση κακα γιατι πρεπει να λυθει το κινητο και να καθαριστει απο το τζαμι το μαυρο μελανι που περασαν δεν το συστήνω σε κανεναν ασχετο και δεν φερω καμια ευθυνη!!!!

    τημες κατο απο λαμπα γυρο στο 1,50μ 6 το ενα 267 το αλλο δουλευει και το proximity και ασ το καθαρισα και ολο το μαυρο και απο τα δυο ματια

     

    θελω να ανεβασω φωτο πως λυνεται αλλα δεν ξερω τν τροπο

  16. βρηκα λυση για το light sensor :D:D:D με καλά και κακά νέα καλα γιατι βρεθηκε λυση κακα γιατι πρεπει να λυθει το κινητο και να καθαριστει απο το τζαμι το μαυρο μελανι που περασαν δεν το συστήνω σε κανεναν ασχετο και δεν φερω καμια ευθυνη!!!!

    τημες κατο απο λαμπα γυρο στο 1,50μ 6 το ενα 267 το αλλο δουλευει και το proximity και ασ το καθαρισα και ολο το μαυρο και απο τα δυο ματια

  17. Καλησπέρα σε όλους.

    Έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό: Ανοίγω τη σύνδεση δεδομένων αλλά στο internet δε μπαίνει. Σήμερα του έβαλα τη sim από ένα άλλο κινητό - εκεί δούλευαν τα data κανονικά. Μπορεί να φταίει το ότι έκοψα με ψαλίδι τη sim για να την κάνω micro sim; Είναι κάποια ρύθμιση που αγνοώ; Ή παίζει να είναι hardware fault?

    Επίσης ενώ είναι ενεργοποιημένη η χρήση ώρας που παρέχεται από το διαδίκτυο, μου βγάζει 1/4/2015 και 03:41 πμ (αυτή τη στιγμή είναι 14:45).

    Όποια βοήθεια είναι υπερπολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

     

    Για τα δεδομένα θα πας ρυθμίσεις περισσότερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας όνομά σημείου πρόσβασης και αν είναι vodafone που συνήθως αυτή έχει πρόβλημα θα επιλεξεις vf internet το δευτερο πρέπει να είναι παίζει να σου φτιάξει και η ώρα με αυτό (και εγώ την καρτα μόνος μου την έκοψα δεν έχει από αυτό πρόβλημα εφόσον σου πιάνει σήμα κανονικά )

  18. Τελικά στην μανατη rom το light sensor μου δουλεύει απλά αργει λίγο να ανταποκριθεί κ μου δουλεύει σε όλα τα κινητά δοκιμασται να του βάλετε φως από δυνατό φακό θα δείτε ότι δουλεύει κανονικα!!!φτανει από 0 έως 1000 luxes
  19. Οποιος θελει να εχει την σωστή ωρα στο κινητο πρεπει να εχει καρτα σιμ μεσα όπως και δηποτε εχω 4 mlais m9 και η ωρα δουλεύει μόνο σε αυτο που εχω την σιμ μέσα με της ρυθμίσεις στην ημερομηνια και ωρα έτσι. οπως σας γραφω: αυτοματη ημερομηνία και ωρα χρήση ωρας που παρεχεται απο το δικτυο και τσεκαρισμενο το αυτοματη ζωνη ωρας που παρεχεται απο το δικτυο

    Δυστυχως δουλευει μόνο με καρτα σιμ

    Πιστεύω να σας βοηθησα ! ;)

×
×
  • Create New...