Jump to content

emily00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by emily00

  1. Σύμφωνα με πληροφοριες του καναλιου αναβληθηκαν τα γυρισματα του 50-50 ,πραγμα που σημαινει οτι δεν θα βγει ο 4ος κυκλος στην τρεχουσα τηλ.σεζον.Προς το παρον το καναλι ανακοινωσε στους συντελεστες οτι η σειρα παει για την σεζον 2012-2013 και ειναι αγνωστο αμα θα βγει στο 1ο ή στο 2ο μισό.

     

    Γιατί αναβλήθηκε? Λόγω οικονομικών δεν το πιστεύω, γιατί ήδη έχουν βγει 2 καινούριες σειρές στον αέρα και απ'ότι είδα πρόσφατα ετοιμάζουν και τρίτη..απαράδεκτο! Μπορεί ο 3ος κύκλος να μην ήταν τόσο καλός όσο οι άλλοι δύο αλλά δεν είναι λόγος αυτός για να την σταματήσουν,γιατί και πάλι έκανε νούμερα!

  2. Τα πρώτα της 5ης έχουν πολύ γέλιο, από το 6-7 και μετά γίνονται λίγο βαρετά, ελπίζω να μη χαλάσει η σειρά.. Επίσης, το "γέλιο" του Sheldon απλά τα σπάει!! :lol:
  3. Πέρασες κάποια εφαρμογή αυτήν την τελευταία εβδομάδα που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο? Μήπως κάποια άλλη τροποποίηση?

     

    Τέσπαν αν δείς οτι συνεχίζει, κάνε ένα καλό backup και κάνε επανεγκατάσταση του λογισμικού μέσω SEUS.

     

    Mπα όχι ούτε πέρασα καμία ούτε τίποτα.. Οκ θα κάνω ευχαριστώ για την απάντηση!!

  4. Γειαα! Διαβάζω αυτά που γράφετε αλλά δεν έχει τύχει να έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα..Μετά από κλήση συνήθως,πολλές φορές μου βγάζει μήνυμα 'το android δεν αποκρίνεται', μετά χάνεται το σήμα και με βάζει να πατήσω πάλι πιν για να ανοίξει. Ξέρει κανείς κάτι; :confused:
  5. κατεβασε απο το market το "Alarm Klock" (οπως το γραφω, με Κ). Θα σωθεις. Ειχα το ιδιο προβλημα. Αυτο ειναι ολα τα λευτα. Βαλε και ενα απαλο τραγουδακι να παιζει, την ενταση απο 0 εως 10% και εισαι αρχηγος (εγω εβαλα το Tammaly Maak του Αmr Diab)

     

    thanx στον χρηστη που μας το προτεινε πριν απο περιπου 2 σελιδες:D

     

    Ευχαριστώ πολύ problem solved :D

  6. Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με το ξυπνητήρι...Κάθε φορά που χτυπάει είναι στο full και πετάγομαι κυριολεκτικά από την τρομάρα..Έχω ρυθμίσει τα πάντα αλλά τίποτα..Έχω κατεβάσει 1-2 άλλα αλλά πάλι το ίδιο..Μήπως ξέρει κανείς κάτι;;
  7. πρεπει να ειναι η συσκευη rooted διαφορετικα δεν γινετε και εγω πηγα να κανω το κινητο μου root αλλα δεν μου ανοιγουν τα win to προγραμμα :(

     

    Ωχ,ναι; Μάλιστα.. thanks για την απάντηση :worry:

  8. jetVD apo to market

     

    Έχω μια απορία πάνω σε αυτό..Μπορεί να είναι χαζή αλλά σόρρυ :O Γράφω έναν τίτλο πχ και από κάτω μου βγάζει κάποιες επιλογές: 3GP Mild Quality,FLV Low (και Mild) Quality, και MP4 High Quality. Ποιο απ'όλα επιλέγω; 'Η είναι όλα τα ίδια;! Έχει σημασία; Ευχαριστώ!

  9. διπλα σε καθε αρχειο του αλλου κινητου υπαρχει ενα "τσεκ" επιλεξτε το και μετα πατωντας το πρωτο πληκτρο αριστερα σας εμφανιζει την επιλογη μεταφορτωση. πατηστε και μεταφερει χυμα στην καρτα μνημης τα αρχεια

     

    Ευχαριστώ πολύ! Εγώ έκανα κάτι παρόμοιο,πατούσα απευθείας πάνω στο αρχείο και έκανε μεταφόρτωση,αλλά απ'ότι φάνηκε λάθος το έκανα :p

     

    πές και σε εμάς τη λύση αν τη βρείς. αλλιώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το σεπτέμβρη.

     

    Την είπε ο azio λίγο πιο πάνω! Δοκίμασέ το και θα δεις ότι δουλεύει! ;)

  10. ρε παιδια μια βοηθεια με το bluetooth παιρνω κανονικα φωτο και βιντεο απο αλλα κινητα τα βλεπω εκεινη την ωρα αλλα μολις τα αποθηκευσω στις εικονες δεν μου τα παιζει βγαζει ενα εικονιδιο με σπασμενη φωτο ξερετε κατι???

     

    Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και δεν έχω βρει ακόμα τι φταίει..Αν το βρεις πες μου κι εμένα plz :cry::worry:

  11. Μήπως απλώς πάτησες πάνω στις εικόνες? Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τις "δεις" απλώς. Αν θέλεις να τις μεταφέρεις κανονικά στο x10 mini τότε πρέπει να τις τικάρεις, να πατήσεις το αριστερό πλήκτρο μενού και να επιλέξεις "Μεταφόρτωση αρχείων".

     

    Αν δεν έχεις ορίσεις φάκελο προοριμού από τις ρυθμίσεις, ο default φάκελος είναι χύμα στην κάρτα /sdcard.

     

    Όχι δεν πάτησα πάνω τους απλώς,τις επέλεξα και έγινε κανονικά η μεταφόρτωση..Έχω ορίσει και φάκελο,πήγαν εκεί κανονικά..Απλά δεν μου τις εμφανίζει..:mad: Τεσπα θα το βρω που θα μου πάει..Ευχαριστώ που απάντησες πάντως!

     

    Το ξαναδοκίμασα και δεν παίζουν ούτε οι ήχοι ούτε τα βίντεο...Γρρρρρρ :@ :(

  12. Εγώ τώρα έχω άλλο πρόβλημα..Είδα τι είχατε γράψει για το bluetooth transfer,ακολούθησα τις οδηγίες, 'μπήκα' στην άλλη συσκευή και πήρα 2 εικόνες..Όταν επέλεγα μία πχ μου την έδειχνε κανονικά..Και μετά,όταν απενεργοποίησα το bluetooth δεν μπορούσα να δω τις εικόνες,δεν τις εμφανίζει..Ξέρει κανείς γιατί;!
  13. Sorry που αλλάζω θέμα! Λοιπόν,δεν ξέρω γιατί αλλά όταν πάω να αλλάξω ήχο για το ξυπνητήρι δεν μπορώ να τους ακούσω..Ο ήχος κτλ είναι μια χαρά..Και επίσης,όταν χτυπάει είναι απίστευτα δυνατά,ενώ τον ήχο τον έχω ρυθμίσει εκεί που θέλω εγώ..Μπορεί κάποιος να πει τί μπορεί να συμβαίνει; :(
  14. η επιλογη δεν ειναι και τοσο δυσκολη.x8,τι να το κανεις το mini με τοσο μικρη οθονη.με μεγενθυτικο φακο ισως???:p

    επειτα η οθονη του στο θεα χρωματων δεν την θεωρω αξιολογη,φαντασου ενα w995 απεικονιζει πολυ πιο ωραια τα χρωματα.

    η καμερα ισως να απασχολει πολλους,εμενα οχι,ξερω τι ζηταω απο ενα κινητο και τι απο μια ψηφιακη μηχανη.

    η επιλογη μου θα ηταν το x8.φαινεται πολυ καλο αλλα απο θεμα τιμης δε νομιζω να κανει 260.παραπανω...

     

    Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου αλλά το είχα ποστάρει από τις αρχές Ιουλίου και δεν απάντησε κανείς! :mad: Αλλά εντάξει έτσι κι αλλιώς 'έκλεινα' προς το μίνι,και έτσι και το πήρα!! Και μπορώ να πω ότι είναι στα μέτρα μου :happy: Δεν έχω κανένα παράπονο προς το παρόν.. Thanks και πάλι :!:

    • Like 1
  15. Α παιδιά να ρωτήσω κάτι; Μιας και λέγατε πριν για το smart keyboard και το slide it..Tα έχω κατεβάσει και τα δύο απλά μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται περιστροφή; Για να γράφω οριζόντια δηλαδή,να το γυρνάω..:p Έχω προσπαθήσει αλλά δεν μπορώ! Όποιος ξέρει help plz!
  16. Καλή σας μέρα και καλώς σας βρήκα

     

    Μια ερώτηση: αυτή η εκνευριστική δόνηση που υπάρχει κάθε φορά που χρησιμοποιούμε τα ‘πλήκτρα’ για να γράψουμε κάτι ξέρετε με ποιο τρόπο την αφαιρούμε;

    Έχω κοιτάξει στα menu αλλά δεν έχω βρει κάποια επιλογή.

     

    Ευχαριστώ

    :)

     

    Λοιπόν,πας ρυθμίσεις > τοπικές ρυθμίσεις&κείμ > προεπιλεγμένη μέθοδος εισόδου και ξεμαρκάρεις το "δόνηση με πάτημα πλήκτρων" :happy:

  17. Δοκιμασα να παρω τον αριθμο μου αλλα δειχνει απενεργοποιημενο. Ομως το λαμπακι αναβοσβηνει και επισης ακουγεται ο ηχος απο τα κουμπια αυξομειωσης της εντασης..αρα ειναι ανοιχτο! Δεν ξερω τι στο διαολο συμβαινει αλλα στεναχωριεμαι γιατι εγω το ειχα συμπαθησει το κινητακι και δεν με πειραζε τοσο η μπαταρια...:(

     

    Πήγαινε το πίσω να σου δώσουν άλλο..Και θα το ξανααγαπήσεις το μικρό σου..:happy:

  18. παιδια αυτη ειναι η μπαταρια του!! δεν αλλαζει οσο ασχοληστε τοσο θα σας την σπαει!! καθε βραδυ με τον υπνο στο φορτιστη και ολα καλα.

     

    Σαν αντιβίωση ένα πράγμα,κάθε βράδυ..:lol:

  19. Αυτό ακριβώς είναι που δεν καταλαβαίνω κι εγώ. Μάλιστα δεν το έκανε από την αρχή, σήμερα παρατήρησα να μειώνεται η ενέργεια της μπαταρίας δραματικά ενώ είναι σε αδράνεια....

     

    Και σε εμένα,στην αρχή ήταν μια χαρά..Απο την 3η μέρα άρχισε να μειώνεται πάρα πολύ και τώρα το φορτίζω πια κάθε μέρα..Μακάρι να δούμε καμιά βελτίωση με την αναβάθμιση του λογισμικού..:worry:

×
×
  • Create New...