Jump to content

alex912_estilo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alex912_estilo

  1. ευχαριστω και παλι θα σου στειλω ΡΜ οντως καλυτερα.καλη συνεχεια και σε σενα.παω και γω για δουλεια και τα ξαναλεμε:)
  2. καταρχην μενεις σ ενα υπεροχο μερος.και γω απο κει ειμαι αλλα εχω ερθει για λιγο θεσ/νικη.αν χρειαστει τελικα να αγορασω μητρικη θα με καθοδηγησετε ελπιζω ολοι εσεις.αρχικα θα το δειξω και αλλου.και αν ειναι καποιος απο σας απο θεσ/νικη ευχαριστως δεχομαι συστασεις για σερβις.
  3. αυτο θα κανω.θα παρω και μια δευτερη γνωμη αρχικα και μετα προχωραω αναλογως.η αληθεια ειναι οτι με καλυπτει εξαλλου δεν κανω και τιποτα ιδιαιτερο με το λαπτοπ.αν χρειαστει να αγορασω μητρικη απο εξω οπως λες ελπιζω και παλι στη βοηθεια σου.ειμαι εντελως ασχετη οπως θα εχεις καταλαβει.σ ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες με το προβλημα μου.
  4. δυστηχως εγω τελευταια καταλαβα ποσο απατη ειναι η εταιρια.ειχε προβλημα μια φιλη μου απο την πρωτη μερα που αγορασε το laptop και την τρεχανε 7 μηνες.οσο γι αυτο που μου γραφεις να πουλησω ανταλλακτικα αν καταληξω εκει θα χρειαστω τη βοηθεια σας και παλι για να το κανω.εσενα πως σου φαινεται να το δειξω κι αλλου?
  5. εστειλα να το παρουν απο την αντιπροσωπεια και θα δοκιμασω αυτο που εκανες κι εσυ.δηλαδη λετε δεν υπαρχει περιπτωση να μου χουν πει ψεμματα?σκεφτηκα να το παω και σε κανεναν τεχνικο της γειτονιας να δω τι πορισμα θα βγαλει.αν ειναι το ιδιο αστα να πανε.σημαινει οτι οσα λεφτα και να δωσεις οσο και καλη χρηση να κανεις ειναι με ημερομηνια ληξεως τα προιοντα τους και απλα εμεις τα κοροιδα τα αγοραζουμε.
  6. εχω αγορασει αυτο το laptop το μαρτιο του 2008.ολο αυτο τον καιρο δεν μου παρουσιαστηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα προβλημα.ουτε καν ενα κολλημα.δεν το χω χτυπησει δεν το χω ριξει ποτε και γενικα ειναι προσεγμενο.το αγορασα 1000ευρω.πριν 3 μερες ηταν ανοιχτο με τη μπαταρια λιγο πριν τελειωσει η μπαταρια συνδεσα το τροφοδοτικο ρευματος.σε μερικα δευτερολεπτα εσβησε και δεν ξανανοιγε .το πηγα στο σερβις της acer προχθες και σημερα μου ειπαν πως θελει μητρικη και 430 ευρω.εγω δεν εχω ιδεα.στην κυριολεξια ιδεα ομως.χρησιμοποιουσα το laptop για να μπαινω ιντερνετ που και που και για καμια πασιετζα τα γραφω αυτα για να καταλαβετε οτι δεν εκανα σχεδον τιποτα.αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ειναι δυνατον χωρις να εχω ουτε ενα δειγμα οτι κατι δεν παει καλα ξαφνικα να εχει βγαλει μια τοσο μεγαλη ζημια.παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας γενικα γιατι νομιζω οτι με κοροιδευουν.τι νομιζετε οτι εγινε και τι μπορω να κανω τωρα.ευχαριστω εκ των προτερων ολους.
×
×
  • Create New...