Jump to content

kabas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kabas

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kabas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. υπάρχει ρομ note 5 s6 που να παίρνει ελληνικά η όχι ακόμα ? :)
  2. Πόση ώρα κάνει για να φορτίσει ασύρματα από 5% μέχρι 100% στο περίπου;
  3. Καλησπέρα σε όλους μόλις σήμερα αγόρασα το νοτε 3 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πόσες ώρες χρειάζεται η πρώτη φόρτιση και κάτι ακόμα που παρατήρησα με το πενάκι δεν το βλέπω να ρολάρει πολύ εύκολα θέλει παραπάνω πίεση από το κανονικό πιστεύω για να δουλέψει και κάπου κάπου δεν πιάνει και επειδή είναι καινούριο το κινητό τι πρέπει να κάνω?
  4. Καλημέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας σήμερα αγόρασα το note 3 και θα ήθελα να αγοράσω καλής ποιότητας Screen Protector και 2 θήκες μια η οποία να προστατεύει από τις πτώσεις και μια που είναι σαν πορτοφόλι επειδή δεν ξέρω τι παίζει θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι κάλο (κατά προτίμηση από ebay) ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  5. ρε τα εχω δοκιμασει ολα τπτ μαλλον θα κανω hard reset...
  6. δεν μου ειχε βαλι τπτ και τωρα βαζω ολους τους πιθανους κοδικους αλλα κανενας δεν ειναι αν ξερετε τι να κανω ας μιλιση καπιος...
  7. ηταν τα πρωτα που δοκιμασα αυτα τα 2 το 12345 και το 0000 αλλα τπτ ,,,,
  8. καλησπερα μαγκες μια βοηθεια θα ηθελα θελω να κλειδωσω το κινιτο δλδ να του βαλω κοδικο και μολις παω να τον βαλω μου λεει κοδικος τηλεφονου μηπως ξερει καπιος πιος ειναι αυτος ο κωδικος ???
  9. καλησπερα μαγκες μια ερωτησει θα ηθελα να κανω βρηκα καπιες αγγελιες με καπια χ10 τα οπια ειναι σε αρκετα καλεσ τιμες και θα ηθελα να ρωτησω τι θα πρεπει να προσεξω ωστε να μην με κοροΪδεψουν και πανε τσαμπα τα λεφτα μου αν μπορεσεις καπιοσ ας απαντησει καλες γιορτες σε ολους!!! :lol::lol::lol:
  10. ναι αλλα αυτο που το βρισκω το ιχειο που να ψαξω για να βρω???
  11. μαγκες καλησπερα ειχα ξαναγραξει εχω ενα νοκια ν82 που μου εχει καει το ιχειο το πηγα στη νοκια care στη περιοχη μου αλλα μου ειπαν και καλα οτι εχει παρει υγρασια απο το χερι μου και λεει μολις δουν κατι τετιο αυτοι που τα επισκευαζουν δεν τα πειραζουν καν και τωρα δεν ξερω τι να κανω ιπαρχει καμια λυση γτ οταν χτιπαει δεν το ακουω... :cry::cry::cry:
  12. ειμαι ακομα εντος εγγυησης αλλα δεν ξερω αν θα μου το φτιαξουν και αμα ειναι πληρωσω ψαχνς καπιο μαγαζι ωστε να μου το φτιαξει με μικρο κοστος...
  13. γεια σας εχω ενα νοκια n82 και μου εχουν καει τα ιχεια του το πηγα στη νοκια αλλα δεν κανανε τπτ και το κινητο ιταν μεσα στην εγγυηση μηπως καπιος ξερει καπιο μαγαζι στην αθηνα που να μπορει να μου το φτιαξει με χαμηλο κοστος η αν υπαρχει καπια αλλη λυση... ευχαριστω :D
×
×
  • Create New...