Jump to content

Nenu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nenu

  1. Καλησπέρα guys, ψάχνω ένα rnb κομμάτι που παίζει τώρα τελευταία στα clubs και λέει συνέχεια στο refrain "You're stay clear / Yuri stay clear" κάτι τέτοιο νομίζω. Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα guys, ψάχνω ένα rnb κομμάτι που παίζει τώρα τελευταία στα clubs και λέει συνέχεια στο refrain "You're stay clear / Yuri stay clear" κάτι τέτοιο νομίζω. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη προσοχή σας ;)
  3. furious το πιστευεις οτι μολις ετοιμαζομουν να σου στειλω ΠΜ να σε ρωτήσω? Δε ξερω πως και γιατί αλλά μουχε καρφωθεί οτι θα τοξερες (εβλεπα αλλα σου ποστς). Εισαι θεος ειλικρινα... το ακουσα στο island με remix το you've got the love .ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 1000 ευχαριστώ so... καινούρια αναζήτηση :P Αν τυχόν βρεθεί remix του you've got the love από Candy Staton με Jaydee - Plastic Dreams. Παιζει full στο Ιsland :)
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το τργούδι που παίζει στο παρακάτω βίντεο. Ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στο μπαρ από 6:30 έως 7:55 λεπτά. Εδώ είναι και το λινκ με το βίντεο Ευχαριστώ.
  5. Παιδία καλησπέρα είμαι καινούριοσ στο forum και είναι το πρώτο μου post. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το τργούδι που παίζει στη σειρά Κωνταντίνου και Ελένης στο επισόδειο 6 "Δε πληρώνω". Ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στο μπαρ από 6:30 έως 7:30 λεπτά. Εδώ είναι και το λινκ με το βίντεο Ευχαριστώ προκαταβολικά Βρέθηκε Jaydee- plastic Dreams
×
×
  • Create New...