Jump to content

BASSstarlet

Members
 • Δημοσιεύσεις

  794
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by BASSstarlet

 1. Θέλω μια πιστωτική, ώστε να μπορώ να πληρώνω με δόσεις (π.χ PLAISΙO). Δεν θέλω ψιλά γράμματα που κρύβουν παγίδες, κρυφές χρεώσεις, συνδρομές κλπ. Υπάρχει κάτι τέτοιο εν τέλει; Έχω λογαριασμό στην Eurobank.
 2. Ρε παιδιά, το περιπολικό στέλνει τα στοιχεία στο κέντρο και σε δευτερόλεπτα έχουν την απάντηση για όλα.
 3. Το δίπλωμα δεν μου ήρθε ούτε εμένα. Φίλε μου, καταλαβαίνω την ειρωνία σου, αλλά ματαιοπονεί, όποιος θέλει ιδιωτικότητα πλέον.
 4. Τελικά οφειλόταν στο ότι κάποιες φορές πάταγα ταυτόχρονα Power και +Volume!
 5. Eυχαριστώ για την πρόταση, αλλά εν τω μεταξύ έκανα δουλειά με το Team Viewer.
 6. Για ποιό λόγο, σχεδόν πάντα, όταν με καλούν, ανακαλύπτω πως η ένταση του κουδουνιού είναι τέρμα χαμηλωμένη, και παίρνω χαμπάρι την κλήση από τη δόνηση; Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε κάποιο απλικέσιο;
 7. Μπορούτε (lol) να προτείνετε κάποια εφαρμογή για remote desktop έλεγχο του PC?
 8. Μα αυτή είναι η απορία μου. Δεν καταλαβαίνουν, πως έχουν μειωμένες εξαγωγές με αυτό τον τρόπο;
 9. Με τις αγορές από USA, υπάρχει κάποια λύση; (δεν πιστεύω, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, πάντως, είναι γιατί από αμερική τα μεταφορικά είναι τόσο υψηλά στις πλείστες των περιπτώσεων.
 10. Από τις εφαρμογές GPS που δοκιμάζω την τελευταία βδομάδα (καινούργιο κινητό γαρ) η μόνη που μου φαίνεται καλή (όχι τέρμα όμως!) είναι το OsmAnd. Και αυτή όμως, έχει το κακό συνήθειο να μην κρατάει σταθερό το βέλος πάνω στον χάρτη, και απλά να τον μετακινεί, αλλά το αντίθετο, κάτι που εμένα με ενοχλεί.
 11. Πως κάνω μια εφαρμογή να τρέχει πάντα; Έχω βάλει το Call Blocker, και ποτέ δεν δουλεύει, γιατί δεν φορτώνει με την εκκίνηση, αλλά ακόμα και αν το ανοίξω (και μου αλλάξει το λάδι στις διαφημίσεις) πάλι δεν το βλέπω στο σύστημα να τρέχει στο παρασκήνιο. Υπάρχει λύση εκτός από το delete?
 12. Έβαλα το Sygic σήμερα, στο RealMe c31, και είναι μια απογοήτευση. Με το ζόρι φαίνονται οι δρόμοι, ακόμα και σε full zoom :/
 13. Υπάρχει αναζήτηση σε ένα συγκεκριμένο νήμα;
 14. Απαντάω στον εαυτό μου: Δεν χρειάζεται HDMI, υπάρχουν μετατροπείς USB C -->> HDMI.
 15. E καλά, έχει σχέση, γιατί αυτός τον εισπράττει για να τον αποδώσει μετά!
 16. Εννοώ, αν του πω να ενσωματώσει το ΦΠΑ στην τιμή, υπάρχει περίπτωση να περάσει χωρίς έξοδα εκτελωνισμού; Μάλλον ματαιοπονώ ε;
 17. Σε ένα αντικείμενο αξίας 22.81€ στο ebay, δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (ρώτησα τον πωλητή). Τι επιλογές έχουμε σχετικά; (εκτός από το προφανές «ψάξε σε άλλον»).
 18. Στην πραγματικότητα, το θέλω ως video player που θα συνδεθεί σε φορητό monitor. 'Εχω δει και μετατροπείς USB σε HDMI, βέβαια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργούν.
 19. Γίνεται κανονικά μέσω ebanking. Στο τελευταίο βήμα της πληρωμής αφού έχεις βάλει τα στοιχεία θα σου βγάλει την επιλογή για δόσεις. Δεν μου έχει επιλογή για δόσεις. Κατευθείαν όλο το ποσό. Edit:Δυστυχώς δεν γίνεται χωρίς πιστωτική κάρτα, και 'γω δεν έχω (και ούτε θέλω να αποκτήσω!)
 20. Σε Eurobank γίνεται πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε δόσεις, χωρίς να επισκεφτούμε την τράπεζα;
 21. Kαι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Καλά πόσο ηλίθιοι είναι; (ρητορικό ερώτημα)
×
×
 • Create New...