Jump to content

serfotis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About serfotis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

serfotis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω πολυ φιλε μου :) σε ευχαριστω πολυ!! το εκανα ετσι οπως ειπες αλλα οταν παει να κανει την εγκατασταση μου γραφει σφαλμα ενημερωσης!!
  2. κατεβασα και τα 3 link βρηκα αρκετα πραγματα μεσα που δεν ειχα ..... αλλα εχω ακομα ενα προβλημα...απο τα 5 παιχνιδια που εχει μεσα εκανα εγκατασταση στα 3 και τρεχανε κανονικα. το rally master pro δεν το εκανε εγκατασταση :( (εγραφε σφαλμα εγκαταστασης) υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το βρω? οπου εχω ψαξει ειναι για σατιο!!! εκανα κατι λαθος? αν βρω καρτα μνημης απο αλλη συσκευη sony ericsson vivaz και το κανω απο εκει εγκατασταση θα πετυχει? εκανα αναβαθμιση και οταν ανοιξα το κινιτο ,μου εβγαλε στα γρηγορα μια ειδοποιηση οτι ( η φορτοση της καρτας μνημης δεν ηταν δυνατη) κατι τετοιο,δεν προλαβα να το διαβασω ολοκληρο ,δεν προλαβα! εχει παθει κανεις κατι παρομοιο? θα εχω καποιο προβλημα τωρα με την συσκευη?
  3. γεια σας ειμαι καινουργιος,εχω βρει αρκετα χρισιμα πραγματα απο τα σχολια σας! μου ανοιξαν τα ματια !! λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης.... που θα βρω το rally master pro για το vivaz!!! και οχι για το satio?? οταν πηρα το κινιτο ηταν ολα σβισμενα απο μεσα....εχω ψαξει αρκετα και δεν εχω βρει κατι αλλο εκτος απο τιν ακδοση του σατιο!! ελπιζω να βρω μια απαντηση.
×
×
  • Create New...