Jump to content

EliteDragoN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EliteDragoN

  1. Kαλησπερα σας,πηγα τη συσκευη στην Omnitech Τριτη μεσημερι,παρελαβα Πεμπτη μεσημερι.Μου εστειλαν μνμ στο κινητο.Αψογη εξυπηρετηση.Αλλαξαν οθονη και εκαναν αναβαθμιση απ οτι μου ειπε η υπαλληλος.Εγω απ οτι βλεπω εχουν βαλει καινουριο housing γυρω γυρω.Καινουρια μπαταρια (με επιφυλαξη γιατι ηταν στο 1% οταν το παρελαβα).Καθως επισης εβαλαν και ζελατινες μπροστα και πισω.Για τον φιλο πανω εννοουσα τον εαυτο μου,πως δεν εχω τη δυνατοτητα να παρω αλλο κινητο,συγγνωμη αν εγινε παρεξηγηση.
  2. Νμζ κατι καταχωρησε ο υπαλληλος οταν μιλησα με τη σονυ...αλλα για κιτρινιλες στην οθονη...μου ειπε τα κλασικα...βγαλε τη μεμβρανη και κανε αναβαθμιση..τα οποια εκανα και τπτ...δε νμζ παντως να καταχωρησε κατι για υγρασια..
  3. Σας ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας.Οποτε ισχυει κανονικα για 2 χρονια η εγγυηση οπως μου ειπαν και επισης θα με εξυπηρετησουν διχως καποιο κοστος εντος εγγυησης?Συγγνωμη που ξανα ρωταω αλλα αυτους τους καιρους δεν ειμαστε για αγορα αλλου κινητου :D Ευχαριστω!
  4. Καλησπερα σας,εχω ενα Xperia Z2 και εδω και 4-5 μηνες μου εβγαλε μια κιτρινιλα πανω αριστερα στην οθονη και προς τα κατω...Μιλησα με τη σονυ και μου ειπαν πως μαλλον εχει μπει υγρασια και πως δεν το καλυπτει η εγγυηση..Μου προτειναν να μιλησω με την Οmnitech καθως βρισκεται πιο κοντα στην τοποθεσια διαμονης μου (Nεα Μακρη) για να δω τι μπορω να κανω και ετσι το αμελησα (Λογω μη καλυψης απο εγγυηση)...Το κινητο ειναι αγορασμενο Μαιο του 14 και ειναι οπως μου ειπαν ακομα σε εγγυηση.Χθες διαπιστωσα πως εβγαλε ακομα μια κιτρινιλα δεξια στην οθονη μικροτερη σε μεγεθος στο υψος του power button και αποφασισα να ξανα γκουγκλαρω το προβλημα..Απο οτι διαβασα εδω,ειναι καπιο θεμα της οθονης.Μπορει καποιος να με βοηθησει πανω σε αυτο το θεμα?Ισχυει πως το καλυπτει η εγγυηση και αν ναι στην Omnitech θα μπορεσουν να με εξυπηρετησουν δειχνοντας απλα την αποδειξη αγορας?Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το κατεβατο!
  5. Καλησπερα,γινετε να μου αναφερει καποιος τις ρυθμισεις για Vodafone mobile internet αναλυτικα εχω το sony ericsson w995.Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...