Jump to content

punto1410

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About punto1410

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

punto1410's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Νέος κάτοχος G2. Φοράει 4.4.2 Βγάζει 29000 antutu. Τρομερές φωτογραφίες/βίντεο την ημέρα. Άθλιες φωτογραφίες/βίντεο το βράδυ. Μπορώ να αλλάξω κάτι? Ευχαριστώ.
  2. Παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως θα μπω στο internet χωρίς wifi? Δεν έχω 3G κάρτα.
  3. Παιδιά το ndrive από το app store είναι με πληρωμή (πλέον). Υπάρχει κάποιο link να το κατεβάσω?
  4. Προτείνω όποιος δεν έχει πρόβλημα με έλλειψη ελληνικών (φυσικά και πληκτρολόγιο) και είναι ανυπόμονος, ας βάλει την 1.2 (μέσω multiloader). Πιο σταθερή, πιο γρήγορο browser, swype (φυσικά όχι ελληνικά, αλλά έχει χαβαλέ). Κανένα πρόβλημα με το Kies, update softwares κλπ (αρκεί να γίνουν σωστά τα βήματα, φυσικά και πρόβλημα να υπάρξει, όλα διορθώνονται). Επίσης το κινητό είναι λειτουργικό, όταν συνδέεται μέσω kies και γενικά με το pc.
  5. Η 1.2 τουλάχτιστον ανεπίσημα είναι η JID και η JJ9 (ακόμα πιο ανανεωμένη). Εγώ τώρα έχω την JJ9 (ανεπίσημα πάντα)
  6. Εγώ το πιστεύω, απλά η "greek" version θα βγει με το bada 2.0 :p ...κλασσικά. Τελικά παίζει msn messenger με κάποιο τρόπο στο wave? Απο parlingo κάνω sign in, αλλά δε βλέπω επαφές κλπ...;)
  7. To μόνο πρόβλημά μου είναι πως δε με εντοπίζει το kies.... κατα τ' άλλα το κινητό έχει βελτιωθεί. Το swype είναι πρακτικό (αν και μόνο αγγλικό μέχρι στιγμής) και ο browser είναι πιο γρήγορος. Επίσης, το wifi μου ενώ δεν έπιανε καλά (δε ξέρω, μπορεί να έφταιγε το rooter), τώρα πιάνει λαμπάδα.. Παλεύω με το kies... fixed!:cool:
  8. Οχι επίσημα.. multiloader... για χαβαλέ την έβαλα (ανυπόμονος μια ζωή). φυσικά και δεν υπάρχουν τα ελληνικά... ψαχνω.....
  9. Μόλις έβαλα την 1.2.....για να δούμε....
  10. Υπάρχει κανα νέο για το bada 1.2? Ασχετο, απ' οτι διάβαζα msn μπαίνουμε απ' το parlingo....χμμμ εγώ μέχρι στιγμής δεν κατάφερα να κάνω sign in...υπάρχει άλλο πρόγραμμα?
  11. Ναι, το πρόσεξα και στο βίντεο. Πολύ ενδιαφέρον..:cool: Κάπου διάβασα πως βγάλαν και πρόγραμμα gps (αλλο ελληνικό), οπότε τα "ελαττώματα" του bada και πιο συγκεκριμένα του wave ολοένα και λιγοστεύουν... :)
  12. Παιδιά γτ δεν κατάλαβα καλά, το βίντεο αυτό εννοεί πως βγήκε update software?:confused:
  13. Παιδιά επειδή είμαι και άσχετος. Ενα application, πχ (που με ενδιαφερει) gps performance ή race chrono, δε θα μπορώ να το βάλω στη συσκευή ούτε με πατέντα? Που νταξει, δεν είναι το κριτήριό μου για να το πάρω, απλά αν μπορώ να το κάνω, θα με καλύπτει σαν συσκευή 10/10 αντί για 9,7/10. Πολύ θετικό που μπορείς να φτιάξεις δικά σου apps..... Με βλέπω να το ανατινάζω το samsungaki!
  14. Αν επιτρέπεται από που το πήρες? (και πόσο, πάλι αν επιτρέπεται :p). Καλορίζικο φίλε και όπως είπε και ο φίλος από πάνω, να παίρνουμε κι εμείς σειρά. Αν σου τύχει κάτι (κάποιο κόλλημα κλπ), μην απογοητεύεσαι, είναι λογικό, μιας και είναι ολοκαίνουργια συσκευή με ολοκαίνουργιο λογισμικό. Ολα θα διορθωθούν, είμαι σίγουρος...
  15. Κατά 99% θα το πάρω. Περιμένω λίγο να έρθει στα καταστήματα (όχι σε ένα 2, να υπάρχει και κανας ανταγωνισμός) και φυσικά να ακούσω σχόλια από κανέναν που το έχει πάρει....
×
×
  • Create New...