Jump to content

manolis29

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manolis29

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

manolis29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα, αγορασα και εγω αυτο το ραδιο fm transmitter αλλα μετα σκεφτηκα το ποσο βλαβερη να ειναι η ακτηνοβολια που εκπεμπει μιας και ειναι σε τοσο μικρο χωρο, και το δευτερο ειναι οτι το ραδιο μου δεν δουλευει manual και σταματαει οπου πιασει σταθμο. εχει κανεις υποψη του ποσο βλαβερο μπορει να ειναι?
  2. καλημερα παιδια! θα ηθελα πρωτον να ρωτησω τα οφελη απο ενα χακαρησμενο τηλ και τον τροπο που μπορει να γινει και δευτερον προσπαθω εδω και καιρο να κατεβασω το nfs shift αλλα δεν τα καταφερνω με τιποτα το εχει κατεβασει κανεις? ευχαρηστω
  3. Καλησπερα σας! θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κατεβασω και να δω ταινια στο satio? ευχαρηστω!!!
  4. διαβασα αρκετα ποστ και τωρα και παλιοτερα και οπως σου ειπα εκανα πολες δοκιμες μεσω αυτων των ποστ, ψαχνωντας για garmin. ndrive και sygic εκανα ποσες εγκαταστασεις και τιποτα οπως και να εχει παντως ευχαρηστω για την αμεση απαντηση, να εισαι καλα!
  5. εδω και μισο χρονο προσπαθω να κατεβασω εναν χαρτη για τo satio και ολα τα site που μπαινω ειναι φολες, τελευταια φορα κατεβασα το garmin μετα απο 50 διαφορετικους χαρτες δεν μου επερνε την επιλογη select στην γλωσσα. υπαρχει καποια συγκεκριμενη εκδοση που θα την βρω χωρις να με πεδεψει?
  6. καλημερα, ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω!!! εδω και μια εβδομαδα τουλαχιστον, εγω χρησιμοποιω το sporty pal, εχθες εκανα update και σημερα μου βγαζει οτι το gps ειναι κλειδωμενο. αν μπορει κανεις να βοηθησει.....
  7. κατεβασα το nba 2010 απο το play now τις se και ειναι μουφα καταρχην παιζει μονο οριζοντια τσαμπα τα 3.5 ευρω, ενω το εχουν για το satio οταν τα κατεβασα μου εγραψε οτι δεν ειναι για την συσκευη.
  8. Καλημερα εχω και εγω εδω και ενα μηνα στα χερια μου ενα satio. Eχω ενα προβλημα, δεν μπορω να ανεβασω βιντεακια στο you tube οταν φτανει στο 100% μου γραφει προβλημα αποστολης αποθηκευση λεπτομερειες αποστολης γνωριζει κανεις γιατι το κανει αυτο?
×
×
  • Create New...