Jump to content

stourglaukas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stourglaukas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

stourglaukas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έκανα χθες dispute και του ειπα να μου επιστρέψει τα χρήμματα αλλά ακόμα τίποτα...
  2. να του ζητησω πρωτα τα χρηματα μου και μετα να πατησω dispute? η να περιμενω να μου απαντησει πρωτα?
  3. 5 Φεβρουαρίου το παρήγγειλα...εγώ τι να κάνω τώρα? μπορώ να πάρω πίσω το χρήματά μου? ή να του πω να μου στείλει το κινητό που μου πρότεινε?? είναι χειρότερο ή καλύτερο απο το zte??
  4. Γειά σας,εχω ενα θεμα,παρήγγειλα πριν κατι μέρες ενα zte v965 απο alliexpress και σήμερα μου έστειλε ο πωλητής αυτο το μηνυμα: Dear friend, Parcel is in the Chinese customs and still not released. It needs a long time. Would u like to change to other models? Pls check. We can take parcel back when customs released it and u can change to other models at first. Pls check the other models u need in our store. We recommend u THL T5 standard option(without extra accessories) http://www.aliexpress.com/store/product/THL-T5-android-phones-4-7-inch-MTK6572W-Dual-Core-1-2GHz-QHD-960x540-5-0MP/104710_1522662678.html If u agree, we can change for free,pls think and let us know your idea. Regards, Lisa_ETstar τι εννοεί??επειδή δεν το πολυκατάλαβα και κατα τη γνώμη σας τι πρέπει να κάνω??
  5. Γειά σας, θέλω να παραγγείλω άμεσα το συγκεκριμένο κινητό http://www.minideal.net/zte-v956-android-4-1-smartphone-mobile-4-5-screen-quad-core-dual-sim-5mp.html ειναι αξιόπιστο το κινητό?? αλλα και το κατάστημα?? η θα έχω ιστορίες :P επειδή δεν έχω ξαναπαραγγείλει απο εξωτερικό εκτος απο ebay χρειάζεται κάτι που πρέπει να αναφέρω ή να κανω?? μην εχω προβλήματα με τελωνεια και οτιδήποτε αλλο...Ευχαριστώ
  6. Γειά σας, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστα κινητά (με δυο καρτες σιμ) και τιμη να ειναι 50-60 ευρω ότι καλύτερο γίνετε σε αυτα τα χρήματα και απο κάποιο αξιόπιστο site...Ευχαριστώ..
  7. έβαλα 60mb internet στο lumia 710 και δεν μπορώ να μπω internet έχω ανοίξει και το 3g και εχω πατήσει και εκεί που λέει περιαγωγή δεδομένων αλλά δεν μπαίνει..καμιά ιδέα??
  8. γειά σας παιδιά,αγόρασα ένα lumia 710 και θα ήθελα να με βοηθήσετε για το πως μπορώ να το ξεκλειδώσω,πως να περάσω custom rom κλπ..υπάρχει κάποιος οδηγός??
  9. Γειά σας παιδιά,στο Nokia C6-00 γίνεται να του περάσουμε τα symbian 3?? ή κάποια άλλα καλύτερα symbian??
  10. Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας δεν ξέρω τι είχε παθει και το έφτιαξα με αυτό τον οδηγό:http://android.modaco.com/topic/339048-guide-how-to-flash-modified-firmware-to-a-stock-or-windows-upgraded-gen2-blade/
  11. Γεια σας,σημερα που μου ηρθε το blade με android 2.2 και ειναι gen2 του περασα το clovkworkmod και του φλασαρα την blue ginger και μολις ανοιξε το κινιτό δεν μ δούλευε και μ εβγαζε προβληματα και μολις αφαίρεσα το clockworkmod και γυρισα σε ftm πηγα κανονικά να του περάσω την 2.2 και αφου τελειωνε και πηγενε να ανοίξει το κινιτό μου μου κόλαγε στο android!σας παρακαλω μπορείται να μου πειτε τι επαθε το κινητό μου και τι πρέπει να κάνω???μηπως μπρικαρε αν ναι πως το φτιάχνω??
  12. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου (Mitsos_The_Great)
  13. Γειά σας,θέλω να σας ρωτήσω αν μπορείτε να μου δώσετε εναν οδηγό για το πως να απεγκαταστησω το clockworkmod γιατι δεν εχω κρατήσει backup και πρέπει να το στείλω στο service για κάποια προβλήματα που έχει και δεν θέλω να φανεί ότι είναι πειραγμένο!Σας παρακαλώ αν μπορειτε λίγο σύντομα γιατί βιάζομαι!Ευχαριστώ!
  14. Στο zte blade στο android market δεν έχει όλα τα παιχνίδια μερικά είναι κλειδομένα ώστε να μην μπορω να τα κατεβάσω γιατί στο youtube είδα πως είχαν περάσει στο zte blade πολλά παιχνίδια που δεν τα έχει ξεκλείδωτα για το zte blade το android store,πως το έκαναν αυτό???πως μπορώ να ξεκλειδώσω όλα τα apps του android market ώστε να μπορώ να του περάσω ότι θέλω???
×
×
  • Create New...