Jump to content

skullman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by skullman

  1. Γίνεται να μην βάλω ψύκτρα; Πάντως με ένα search στο e-shop μόνο για Socket AM3 μόνο αυτήν έβγαλε, και επειδή δεν θέλω να διακινδυνέψω τίποτα... Όσο για το λογισμικό θα αρχίσω με τα Home Premium αλλά... στην πορεία μπορεί να μου καπνίσει να βάλω τα Ultimate. :D Υ.Γ. Το PC είναι για έναν φίλο μου που δεν ξέρει την τύφλα του από PC και εγώ απλά βοηθάω. Δεν θέλει κάτι πάνω από αυτήν την τιμή αλλά αν μπορείς να προτείνεις κάτι ανάλογο είμαι ok.
  2. Γεια σας και πάλι. Ακολούθησα τις συμβουλές σας και έκανα μία καινούρια σύνθεση στο e-shop με AMD και βελτίωσα κάτι άλλα πραγματάκια που θυμήθηκα. Παρακάτω έχω την σύνθεση, θέλω να μου πείτε τις γνώμες σας και γι' αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι για να το φθηνήνω λίγο. Ευχαριστώ πολύ! http://img130.imageshack.us/img130/2346/57013028.png
  3. Εννοείται πως θα περάσω τα Windows 7 Ultimate, αλλά μου πέφτουν βαριά στην τσέπη. Οπότε απλά θα τα "αγοράσω" από το Internet. :p Thanks, θα κοιτάξω αυτά που μου είπες.
  4. Θέλω e-shop για να μην μπλέκω με συναρμολογήματα. Θα το κάνουν εκείνοι. Αυτό που λες, αν δεν ξεπερνάει αυτά τα λεφτά, ευχαρίστως.
  5. Καθαρά gaming θα είναι η χρήση. Μέχρι εκεί διαθέτω στο ποσό, παραπάνω δύσκολα.
  6. Έκανα αυτό το PC, θέλω γνώμες. http://img718.imageshack.us/img718/4026/68501883.png
  7. Έχω ένα PC που αγόρασα από τα Multirama εδώ και 2 χρόνια. Τώρα τελευταία άρχισα να βαριέμαι το κουτί. Θέλω προτάσεις για καινούριο case, κάτι φθηνό αλλά καλό.
×
×
  • Create New...