Jump to content

Eleannagr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Eleannagr

  1. Σε αυτή τη μητρική http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A780GM-LE/128M τι προτείνετε να βάλω για κάρτα γραφικών ώστε να παίζει λίγο καλύτερα το Fifa 2012 και το FM 2012; Αυτή τη στιγμη έχω 2GB RAM (2χ1) στα 667 MHZ αλλά λέω να του βάλω και κάτι παραπάνω, 4GB ας πούμε.
  2. Θα ηθελα να φτιαξω μια συνθεση αλλα δεν ξερω τιποτα. Αν καποιος/α εχει χρονο ας μου προτεινει κατι...η συνδεση θα γινει απο γνωστο μου και προοριζεται για surfing και λιγο gaming!! Οθονη υπαρχει καθως και πληκτρολογιο ποντικι ΥΓ: Αν γινεται θα ηθελα απο μαγαζι της Αττικης τα προιοντα ευχαριστω
  3. Εχω το xperia x10 mini pro Απο προχθες δεν δεχομαι μηνυματα, ουτε μπορω να στειλω(δεν ειναι απο φραγη μηνυματων, εκανα την εντολη που μου ειπαν) Με συμβουλευσαν να παω σε καταστημα γνωστης αλυσιδας και να μου το φτιαξουν εκει. Θελει λεει αναβαθμιση, 40 ευρω καπελο ομως. Μπορω με καποιον τροπο να την κανω εγω ? Το PC Companion λεει οτι ενημερωθηκε σημερα.
  4. Γνωριζει κανεις?
  5. Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι στο ebay Συγκεκριμενα ψαχνω τα 2 πλαινα κουμπια που ειναι για την ενταση Επαναφερω το θεμα λογω του οτι ελειπα με προβλημα υγειας και σημερα επεσε κατω, ραγισε και το πισω καλυμμα. Aυτο μπορει να βρεθει?
  6. Ειμαι κατοχος ενος iphone 3g. Μου εφυγε το κουμπι που ειναι για την ενταση τις προαλλες(που το βαζει αθορυβο) και το εχασα. Πριν απο λιγο διαπιστωσα οτι λειπει και αυτο που ειναι για την ενταση του ακουστικου...Υπαρχει περιπτωση να βαλω αλλα?
  7. Μόνο με καλώδιο ε; Όχι μέσω bluetooth π.χ; /Eleanna
  8. Εν τέλει, τον προμηθεύτηκα από ebay. Άργησε λίγο αλλά οκ, όλα μέλι-γάλα. /Eleanna
  9. Είναι από Γερμανία, μου το έδωσε ένας φίλος που δεν το ήθελε. Βρήκα φορτιστή λόγω του χρήστη rokko, τον οποίο ευχαριστώ πολύ. Το menu έχει πολλές γλώσσες, Γαλλικά, Αραβικά, Αγγλικά, Γερμανικά κλπ. Υπάρχει περίπτωση να περάσω με κάποιον τρόπο τα Ελληνικά; Γιατί θα δωθεί δώρο και εκεί που θα καταλήξει, δεν υπάρχουν στοιχειώδεις γνώσεις αγγλικών.
  10. Δεν ταιριάζει στην υποδοχή. Δεν είναι καιρό αφόρτιστο όχι, έχει λίγο μπαταρία ακόμα.
  11. Δεν κάνει το καλώδιο του motorola. Υπαρχει motorola στο σπίτι αλλά τζίφος. Αγόρασα mini usb αλλά και αυτό δεν κάνει. Το κινητό είναι από Γερμανία, λέει T-Mobile κάτω από το μικρόφωνο.
  12. Πως μπορώ να φορτίσω το blackberry 8800; Δεν εχω φορτιστή, με του motorola δεν γίνεται. Αγόρασα και ένα καλώδιο mini usb και πάλι τίποτα. Υπάρχει κάτι οικονομικό;
×
×
  • Create New...