Jump to content

gsir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.214
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by gsir

  1. 11 ώρες πριν, hasiotis_john said:

    Έβαλα σήμερα την θήκη Spigen liquid Air και είναι καταπληκτική παιδιά, πανάλαφρη, αγκαλιάζει τέλεια το κινητό χωρίς να το μεγαλώνει καθόλου, έχει περιμετρικά την γνωστή διακριτική προστασία της Spigen και είναι τέλεια στο κράτημα. Είναι απόλαυση να κρατάς το κινητό με αυτήν, γιατί σκέτο το κινητό γλιστράει σαν χέλι 😛. Σας την προτείνω ...
    Καλώς ήρθες στην παρέα FoT1s

    πολυ ωραια θηκη. να φανταστω εχεις το μαυρο τηλεφωνο;

  2. 1 ώρα πριν, Mikepan_1 said:

    Ευχαριστω για την προταση. Για την ωρα σου γραφω απο το Huawei του 2019 που ειναι smoother απο το Oneplus του 2024! Οταν φτιαξει με update (το ελπιζω) θα κανω switch. Για την ωρα μια χαρα κανει τη δουλεια της ως δευτερη συσκευη. 

    καλα αυτο που λες φιλε μου ειναι τελειως ανουσιο και πραγματικα πεταξες τα λεφτα σου αν το κανεις. και το 5t που εχω στο συρταρι εχει πιο γρηγορες μεταβασεις απο το 12 αλλα πιο γρηγορο δεν ειναι. παρολα αυτα παραμενει στο συρταρι. περαν αυτου αν δινεις βαση τοσο στο user experience και θεωρεις πιο σωστο ενα κινητο 5 ετιας(με χειροτερη καμερα, οθονη, ηχεια, αποθηκευτικο χωρο, modem, wifi, κεραια) τοτε μαλλον πρεπει να κοιταξεις προς pixel αν ντε και καλα θελεις καινουριο τηλεφωνο

  3. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πως θα λυθούν τα θέματα του user experience καθώς γίνονται αισθητά από εμάς τους λίγους.

    Δεν με ενοχλούν αλλά δε χαίρομαι και που υπάρχουν.

    Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως θέμα με το κινητό. Αν είχε και μηδενική υστέρηση στο scroll υποθέτω πως θα ήταν ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει. Σε αναμονή ενημερώσεων 

    • Like 1
  4. Φίλοι μου δε χρειάζεται ψυχοθεραπεία. Οι αγγελίες υπάρχουν κι εδώ και σ αλλά φορουμ και με μικρή χασούρα τέλος οι ψυχοθεραπείες 

  5. 26 minutes ago, marlboro man said:

    δεν εχει λογικη να βλεπεις τηλ 5ετιας να τρεχουν αερα και αυτο εδω να λαγκαρει.

    Δεν είναι λαγκ αυτό, το τηλέφωνο δε λαγκαρει πουθενά. Μου θυμίζει μεταβάσεις ios σε παλιότερες εκδόσεις 

  6. 1 hour ago, Mikepan_1 said:

    Αν χρειαζεται το performance mode για να κανεις browsing της προκοπης....

    Προφανώς σκόπιμη είναι αυτή η υστέρηση και εν γνώση τους. Τώρα που σκοπεύει δε ξέρω.

  7. Σε realme gt master edition το θέμα πάντως δείχνει εντονότερο ίσως και λόγο παλιότερης συσκευής. Κρίμα που έμπλεξαν έτσι το oxygen. Ήταν τρομερή υλοποίηση, μη πω ότι ήταν smoother και από nexus-pixel. Ένας oneplus 5t που έχω κρατημένο για ενθύμιο, σκοτώνει στη κυριολεξία μετά από τόσα χρόνια.

    • Like 2
  8. για το προαναφερθεν 'θέμα' με το scroll ξεκάθαρο θέμα sw σε όλες τις συσκευές που το χρησιμοποιούν και με android 13, βλέπε realme, oppo κλπ

  9. @Mikepan_1Χρησιμοποιείς πολύ λάθος λέξεις. Τι θα πει αστεία επιχειρήματα και που αναφέρθηκαν αυτά;

    Λύση δεν έχω γιατί δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Ούτε με το viber ούτε με την οθόνη.

    Προφανώς και η αντίληψη του καθενός είναι διαφορετική και πάντα στα τηλέφωνα θυσίαζα πχ κάμερα για performance.

    Το μόνο θέμα που συμφωνώ είναι η καθυστέρηση που αναφέρθηκε. Κι αυτό αφού αναφέρθηκε έγινε αντιληπτό. Για το τηλέφωνο δε πρέπει να υπάρχει αλλά είναι θέμα του ui που υπάρχει και σε realme. Το 99.9% των χρηστών δε θα το δει.

    Εγώ ούτε το κινητό ευλόγησαν ούτε θεωρώ ότι είναι Λαμποργκίνι. Ξέρω πολύ καλά τι είναι. Είναι ένα πολύ τίμιο τηλέφωνο. Ούτε λαμπροργκινι είναι ούτε και για σκουπιδι που το παρουσιάζουν καποιοι

    • Like 1
  10. εσυ απεθυνθηκες σε μενα σε πρωτο προσωπο αρχικα. εγω ενα γενικο σχολιο εκανα που δεν σε αφορουσε καν. το τι θα κανεις, αδιαφορο πληρως

  11. πουλησε το το και παρε 24ultra, προλαβαινεις.

    δεν εθελοτυφλει κανεις. ουτε βρισκω το λογο να μιλας για fanboys. στο χομπυ μας  το μονο ευκολο ειναι να σουταρεις μια συσκευη(και ειδικα τοσο φρεσκια) και να παρεις μια αλλη.

    εχει 2 σελιδες που διαβαζω να βγαζετε μια συσκευη αχρηστη, η οποια εχει 1 μηνα που κυκλοφορει με το ζορι και ολα μα ολα τα bugs που αναφερετε αφορουν το ui και ισως καποια απο αυτα να μη φταιει η oneplus αλλα η ιδια εκδοση του android και αλλα μπορει να φταιει η ιδια η εφαρμογη. 

    πριν βγαλετε ξεκαθαρο συμπερασμα παρολα αυτα η συσκευη ειναι μαπα.

    δεν βλεπω να αναφερει κανεις τη πολυ καλη οθονη χωρις προβληματα ανομοιομορφιας με καλη αποδοση χρωματων, τη πολυ καλη ποιοτητα κλησης και πολυ καλη μπαταρια, την ανελπιστα καλη καμερα και αλλα πολλα.

    οχι το viber ριχνει το ιντερνετ και φταιει το τηλεφωνο 😅

    ολα αυτα τα χρονια  λιγο πολυ ολες οι ναυαρχιδες ειχαν καποια sw θεματα, θες iphone και οτι αλλο θες.

    εγω ως τωρα το μονο που παρατηρω ειναι πως το oxygen δεν ειναι αυτο που ηταν πριν τη συμπραξη με realme και λοιπους. ειναι βαρυτερο και λογω του οτι εχει μπει σε πολλα κινητα εχει γινει δυσκίνητο στη διορθωση bug.

    δουλεψτε τη συσκευη καμια βδομαδα και μετα βγαλτε συμπερασματα.

    • Like 5
    • Haha 1
  12. το forum φυτοζωεί ρε παιδιά εδώ και καιρό και δεν φαίνεται να καίγεται κανείς να το τρέξει. κρίμα μόνο γιατί βλέπω πολλά παλιά μέλη που έχουμε πάνω από 15 χρόνια εδώ, να αγαπούν  το φόρουμ και να θέλουν να μείνουν ενεργοί. 

    • Like 4
  13. 1 ώρα πριν, Mikepan_1 said:

    Σημερα εχω πειραματιστει περισσοτερο με το θεμα του scrolling/ touch responsiveness και παρατηρω τα εξης:

    - Το βασικο θεμα υπαρχει στο homepage και πρεπει να ειναι καθαρα software issue σχετιζομενο με το launcher της Oneplus που ειναι τοσο αθλιο που μου θυμιζει Samsung εποχης 2015. Συγκεκριμενα παρατηρησα πως οταν σκρολλαρεις απο τη μια σελιδα στην επομενη και καπακι θελεις να δωσεις μια αλλη εντολη π.χ να ανοιξεις το drawer ή να κατεβασεις το notification panel πρεπει να περιμενεις 1-2 seconds αφοτου αλλαξει η σελιδα διαφορετικα αν το κανεις αμεσα η εντολη δεν πιανει και πρεπει να το κανεις 2ρη φορα! Επισης καποιες φορες αν δεν κανεις μακρυ σκρολαρισμα στην οθονη, παει να αλλαξει σελιδα αλλα δεν αλλαζει (επιστρεφει στην ιδια) και πρεπει να το επαναλαβεις. Ισως με ενα αλλο launcher να λυνεται το θεμα αλλα δεν το εχω δοκιμασει καθως αποφευγω να χρησιμοποιω 3rd party launchers. Αν εχει καποιος να προτεινει καποιο launcher που να ειναι αξιοπιστος, δωρεαν και να μην εχει διαφημισεις παρακαλω ας το κανει. 

    - Θεμα υπαρχει επισης σε ολους τους internet browsers εκτος απο τον stock browser της oneplus. Οταν εισαι σε αλλο app και πας να ανοιξεις το browser τοτε πρεπει να περιμενεις 1-2 sec για να σκρολαρεις.

    Σε ολες τις αλλες εφαρμογες δεν παρατηρησα προβλημα στο σκρολαρισμα/touch επομενως ειναι καθαρα software θεμα. Αν ηταν hardware θα εμφανιζε προβληματα σε ολες τις εφαρμογες.

    Γενικα ειναι κριμα τετοια κινηταρα να περιοριζεται απο ενα τοσο κακο software και το χειροτερο ειναι πως βλεπω παρομοια θεματα να γινονται reported στην oneplus εδω και χρονια αλλα παραδοξως δεν αντιμετωπιζονται! Οποτε δεν ειμαι καθολου βεβαιος πως θα βρεθει λυση. 

    Τωρα καποιος πιθανον να πει οτι ΟΚ δεν χαλασε κ ο κοσμος να υπαρχει ενα delay στο σκρολαρισμα 1-2 sec και οκ θα συμφωνουσα αν ζουσαμε στο 2014 και ειχα αγορασει το κινητο 200 ευρω. Εν ετη 2024 και με αξια κινητου στα 1000 ευρω ειναι απλα απαραδεκτο.

    Έχεις δοκιμάσει να παίξεις Μ αυτή την επιλογή;

    Screenshot_2024-02-18-18-53-53-53_b783bf344239542886fee7b48fa4b892.thumb.jpg.336429934936cbc19aecf9e81291e9b0.jpg

    Φαντάζομαι ότι γίνεται για να λύσουν πιθανά stuttering του os

    • Thanks 1
  14. 9 ώρες πριν, marlboro man said:

    Πολυ λιγα αρχικα σχολια.

    Η αυτοματη φωτεινοτητα δεν δουλευει οπως πρεπει. Εισαι σε δωματιο με λιγο φωτισμο, εχεις βαλει την φωτεινοτητα εκει που θες, κλειδωνεις το τηλ, και οταν το ανοιξεις παλι, εχει κατεβασει τη φωτεινοτητα μονο του παρα πολυ. Το κανει σχεδον παντα και ειναι εκνευριστικο.

    Δεν μπορεις να φτιαξεις την ημερομηνια με τον τροπο που θες, ακομη και αν βαλεις region την Ελλαδα.

    Η συσκευη ειναι πολυ γρηγορη αλλα περιστασιακα βλεπεις κατι χαμενα καρε, ειδικα στο scroll του weather, λες και ειναι στα 60hz (δεν ειναι).

    Το AOD δουλευει μονο για 1-2 λεπτα και κλεινει. Τι AOD ειναι τοτε;

    Τα ακουστικα που ειναι δωρο ειναι εξαιρετικα!

    Με την αυτόματη φωτεινότητα εγώ δεν έχω παράπονο. Δεν με ενόχλησε κάπου όπως και να χει. Στην εφαρμογή του weather σε τι συνθήκες είδες stuttering; Εγώ πολεμάω και δε βλέπω. Aod εντάξει άχρηστη. Μόνο aod notify και πάλι σα το παραδοσιακό led δεν έχει 

  15. 51 minutes ago, STATYSS said:

    Γλυσταρει πολυ.. μακρυα

    Τηλ Επικοινωνια τωρα με Κοτσωβολο.

    Δεν εχουν παραλαβει κανενα κομματι.

    Δεν ξερουν καν ποτε θα παραλαβουν οι αχρηστοι.

    Δεν εχουν τετοια ενημερωση λεει απο τον προηθευτη κτλ...κτλ....

    Κατα το κοινως λεγομενο τον Ηπιαμε.. οπως ειπε και η κυρια Βουλευτης..

     

    παρελαβες αδερφε?

    Εσυ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΑΔΕΡΦΕ..?? Τι εγινε ?

    Την έχεις πάρει; Δε θα λεγα ότι γλιστράει 

  16. https://a.aliexpress.com/_EwFXQwV

    Εξαιρετική θηκουλα για τα λεφτα της. Είναι η ορίτζιναλ της oneplus που δίνουν μαζί με τα τηλέφωνα στη κίνα. Slim fit προστάτευει τα απαραίτητα και ειδικά η πράσινη που πήρα είναι σχεδόν ίδιο χρώμα με το τηλέφωνο παρόλο που φαίνεται αλλιώς στο λινκ

×
×
  • Create New...