Jump to content

hastanito

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hastanito

  • Ημ. Γέννησης 11/05/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hastanito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. συμφωνω αφου εξαλλου εχω 3gs αλλα προσοχη ουτε καν την sim δεν εχω μεσα...το χρησιμοποιω για να με διευκολυνει προς στο νετ και σε διαφορα θεματα ,για την βιντεοκληση που θελω εχω το sony ericsson w995 και οποτε προχωραω αμεριμνα...χεχε
  2. σπεραν παιδια ειδα και αποειδα για το ποιος χρησιμοποιει το 3g με βιντεοκλησεις,στην Ελλαδα δεν εχει τοση ζητηση,απλως στην αρχη ενθουσιαζονται μετα το βαζουν για παντα στο χρονοντουλαπο......και οπως λετε και στα προηγουμενα σχολια και με την δημοσκοπηση ναι μεν δεν την χρειαζομαστε την 3g βιντεοκλησης.Μα ομως εγω προσωπικα το χρειαζομαι μα θα πειτε δεν ειναι καν αναγκη,και ομως επειδη ειμαι κωφος και ειναι ενα χρησιμο εργαλειο η 3g βιντεοκληση,εγω δεν ακουω ουτε χικ,η βιντεοκληση εχει σωσει εμενα και αλλους πολλους κωφους και βαρηκοους.Σε αυτην την περιπτωση δυστυχως ψαχνομαστε για ποια εταιρια παρεχει τις πιο φτηνες βιντεοκλησεις κ.τ.λ. Αναγκαζομαστε να δινουμε ενα καρο λεφτα για τις βιντεοκλησεις αλλα ειναι το μελλον μας για να επικοινωνουμε ολοι μαζι.....καποια στιγμη σε 500 χρονια μπορει να μην χρειαστει καν!!
  3. Καλή σας μέρα παίδες είμαι και εγώ ένας που κατέχω το iPhone 3gs!ευτυχώς η δυστυχώς το ενεργοποιησα όπως με είπανε στο germano μέσω iTunes; Και όλα πήγαν κατευχην και έχω την έκδοση του 3.0.1 κάπως έτσι αλλά δεν είχα προετοιμαστεί μάλλον κατάλληλα όπως π.χ στ μυνηματα δεν υπάρχουν αναφορές μυνηματων... θα με πείτε πως δεν χρειάζεται; Και όμως επειδή είμαι κωφος μονάχα έτσι καταλαβαίνω άνετα αν το πήρε κάποιος-α το μυνημα μου; Και για κακή μου τύχη μαθαίνω ότι από το myphone ότι πρπ να κάνω jailbreak and unlocked? για να έχω την πολυπόθητη αναφορά των μυνηματων,το κακό είναι ότι παντελώς άσχετος όσο και να διαβάζω τις οδηγίες που έχετε και στο forum πάντα κάποιο λάθος θα κάνω; Και η εξής ερώτηση που θέτω πρπ να κάνω jailbreak το iPhone? άλλοι μου λένε περίμενε και το 4os θα κάνει την δουλειά του!! Η να πάω σε ένα εξοικιομενο κατάστημα για να μου κάνουν jailbreak; Και αν ξέρετε τέτοια καταστήματα που μπορούν να κάνουν jailbreak στο iPhone μου στην Θες/νικη; Υ.γ είμαι καινούργιος σε αυτά τα θέματα και ελπίζω να μην σας κουρασα; Σας ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...