Jump to content

MyMais

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MyMais

  1. Χαίρετε! Γράφει τα εξής: PDA: I9000XWJPH, PHONE: I9000XXJPP, CSC: I9000OXXJP9, Build Info: 2010.12. Ελπίζω εσύ να καταλαβαίνεις κάτι από όλα αυτά, εγώ μόνο το build info "πιάνω" ;) Mα γιατί κάνατε όλοι έτσι για την οθόνη, αφού έχει περάσει η DOA; Κάποτε στο χρόνο επάνω κάηκαν με τη μια 3 πιξελ σε sharp GX25 και μου είχαν πει δεν τα καλύπτει η εγγύηση, γιατι δεν κατέστη ανέφικτη η δεν εμποδίζεται σημαντικά η χρήση του αντικειμένου:wacko: Και διάφοροι γνωστοί μου τα ίδια μου έχουν πει. Στο σαρπ έκαναν και μπαμ, ενω εδώ έπρεπε να κάνω κάτι που να παίζει έντονα χρώματα στην οθόνη, και να έχω ψηλά τη φωτινότητα για να τα διακρίνω με το ζόρι και πάλι στην αρχή τα περνούσα για σκουπιδάκια. Μετα κατάλαβα ότι κάθε φορά είναι στο ίδιο σημείο :O Κι έπειτα... εδώ δε δουλεύει το ξυπνητήρι όταν κλείνεις τη συσκευή, κατα τον suspect21!!!:shock: Για 2 πιξελάκια θα τρέχω! Ευχαριστώ για τις άπαντήσεις σας παιδιά! :happy::happy:
  2. Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα το Galaxy μετά από αρκετή σκέψη, γιατί με άλλα 100 πήγαινα στο optimus 2x, αλλα ξέφευγε πολύ στην τιμή και προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος. Εχει 2 καμένα pixel στο επάνω μέρος της οθόνης αλλα δε βαριέσαι :p Άργησα να τα καταλάβω και πέρασε η εβδομάδα DOA. Είναι η πρώτη μου επαφή με android, έχει επάνω το 2.2, γρήγορα πάει, και έχω ξεκινήσει μανιωδώς να διαβάζω τις αναρίθμητες σελίδες του φόρουμ. Προς το παρόν όμως έχω 3 ερωτησούλες. 1)Το ξυπνητήρι δουλεύει; 2)Διάβασα στον οδηγό για νέους χρήστες ότι δε μπορούμε να δούμε όλο το android market εκτός αν "πειράξουμε" τη συσκευή. Χάνουμε πολλά πράγματα; Ακόμα θέλω αρκετό διάβασμα για να ξεκινήσω τα πειράγματα, αν τα ξεκινήσω (rοot κλπ), απλά ρωτάω. Πάντως έχει παααρα πολλές εφαρμογες και δωρεάν και επί πληρωμη. 3) Έχω τη φωτεινότητα στο πολύ χαμηλό. Κάθε φορά που ανοίγω ιντερνετ, ανεβαίνει όμως πολύ. Την κατεβάζω χρησιμοποιώντας την μπάρα στο επάνω μέρος της οθόνης, αλλα μόλις φορτώσει νέα σελίδα, ανεβαίνει πάλι. Πως σταματάει; Και τις ρυθμίσεις του browser πείραξα, αλλα πάλι την ανεβάζει. Ελπίζω να μην τα έχετε χιλιοαπαντήσει, ακόμα διαβάζω τα παλιά ποστς! :)
  3. Καλημέρα. Μήπως ξέρει κανείς που έχει service στη Θεσσαλονίκη προς κέντρο κυρίως γιατι δεν υπάρχει αμάξι; Έσπασα το πίσω καπάκι :O και ψάχνω ανταλλακτικό. Ήξερα ένα αλλά έκλεισε και σε μια αναζήτηση που έκανα στο forum τα παιδιά λένε για το ίδιο, Παπαναστασίου και Εγνατία. Και ήταν καμιά 50ριά μέτρα από δω :mad::mad: Θα μπορούσα να πάω και σε κανα Γερμανό αλλά λογικά θα το πληρώσω διπλάσιο :)
  4. 1)Αυτό με τις φωτογραφίες στο άλμπουμ δε βρήκα τρόπο να πειράξω. Έχει να κάνει με το προς τα που γέρνει, πρέπει να το κρατάω πολύ ίσιο! 2)Για το ίντερνετ υπάρχει ρύθμιση σε κάθε τι, σχετικά με το πως θα συνδέεται. Και στα widgets, και στα παιχνίδια, και μέσα στον browser το έχω ρυθμίσει (ξεχωριστά για το καθένα!!!!!) να συνδέεται μέσω του wifi του σπιτιού μου. Ξεχάστηκα στις διακοπές και προσπαθούσα πόση ώρα να ανοίξω τη δωρεάν πρώτη σελίδα του facebook. Τελικά πήγα στον browser, έβαλα το προφίλ ίντερνετ στο wind internet και τότε μου το άνοιξε! 3)Για την κάμερα υπάρχει κοτζάμ κουμπί στη δεξιά πλευρά:wacko: Δοκίμασες να το πατήσεις μέχρι μέσα; :) 4)Για την αναφορά παράδοσης υπάρχει ρύθμιση στα μηνύματα
  5. Από τις ρυθμίσεις για το προφίλ, πατώντας αρχικά τα βελάκια δίπλα στο όνομα του προφίλ και μετά απο τη droplist επάνω δεξιά "Νέα μηνύματα" :)
  6. Κι εγω που είχα ρωτήσει στη vodafone πριν κανα μήνα, μου είχαν πεί ότι σταμάτησε η διάθεσή εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω τερματισμού παραγωγής! Δεν είναι μόνο η wind :lol:
  7. Χαίρετε. Αφού μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω σχεδόν όλα τα ποστς :D αποφάσισα να το πάρω και γω το κινητάκι. Κινητάρα βασικά :p Η αλήθεια είναι ότι με ανυσηχεί ελαφρώς το γεγονός ότι στο Πλαίσιο το βρήκα 200 € θφηνότερα απο Γερμανό, Πάμπλικ και Κωτσόβολο. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει πάντως την άρπαξα την ευκαιρία παρόλο που δεν ήξεραν τίποτα για το χρώμα που είδα στο διαδίκτυο και μου άρεσε: τελείως μαύρο και το κάλυμα της μπαταρίας κοκκινωπό. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν και πως μπορεί κάποιος να αλλάξει τον τρόπο ξεκλειδώματος απο παρατεταμένη πίεση σε ένα σημείο(που φαντάζομαι θα ανοίγει εύκολα σε μια τσέπη) με κάτι άλλο. Έχει ρύθμιση για σχεδιασμό χαρακτήρα αλλά αν ενεργοποιηθεί, παρουσιάζεται ως τρόπος εναλλακτικός με τον άλλο, κι όχι αποκλειστικός. Ελπίζω να μη μου ξέφυγε κάποια ρύθμιση :rolleyes: ή να έχει τυχόν απαντηθεί ήδη, δεν κατάφερα να διαβάσω όλο το χάος πιο πριν(αν και πολύτιμο):lol:
×
×
  • Create New...