Jump to content

kaligoulas7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kaligoulas7

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kaligoulas7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κατεβασε το omnius και θα βρεθει λυση.βρες το σωστο firmware για το e10i ακολουθησε το προγραμα και θα βρεις την ακρη.το ιδιο επαθα και με το pro.
  2. Για χαρτες και γλωσσες NDRIVE http://megarapid.net/forums/t/374400.aspx
  3. για το πως θα βαλετε το NDRIVE αναλιτικα στο http://www.roufianos.com οχι.ειχε μενοθ vodafone και πανο στην αλαγη brickαρε.το brick το εχω απο το psp.δεν ανοιγε δεν εκανε τιποτα.μου εδωσε ενα προγραμα ο daRK_Dog και το εκανα να δοθλεψη.απο την χαρα μου πηρα 7 φιλουσ να παμε να κερασω.καλο βραδυ.
  4. παρτε και το key για το rar steve777
  5. ευχαριστω τον DaRk_dOg για το προγραμα.αγορασα acount απο Αγγλια και το επανεφερα.εχω για μια μερα πληρωμενο λογαριασμο για κινητα brick (οπος τα PSP). :lol: :rolleyes: ;) :D :lol: :lol: :lol:
  6. ανοιγω το seus διαλεγω τη συσκευη και οταν κανει τον ελενχο λεει οτι δεν υπαρχη αβναβαθμηση(κατι τετοιο) και κατο ειναι μονο το εξοδος.με τα αλλα δυο βγαζει και να κατεβαση το λειτουργικο για να κανει φορματ στο κινητο.
  7. με ποια διαδικασια;θα ημουν υποχρεος.
  8. καποιος που να ξερει γιατι το γαμ..νο κολησε μετα την διαδικασια του θεματος 2633 και δεν δουλεβουν τα πληκτρα της οθονης μαζι με το touch;εκανα παλι την διαδικασια και σε τριτο και ολα οκ.αυτο που κολησε ειχε βοδαφον(οχι vodafon) μενου.το δικο μου και το τριτο της παρεας αγοραστηκαν με κοσμοτε.θα κατσω μεχρι το πρωι και αν δεν το καταφερω να παει να γα...θη.μου χαλασε το Π-Σ(ευχομαι οχι και το Κ).
  9. χαρτης http://www.megaupload.com/?d=T8939CYX
  10. ευχαριστω αλλα τα εχω δοκιμαση απο το μεσημερη.δεν κανει επαναφορα με το seus.πρωτα ειχε 2 επιλογες (η δευτερη ηταν για γενικη εκαθαριση)τωρα μονο μια......ΕΞΟΔΟΣ.το δικο μου δουλεψε μια χαρα,της αδερφης μου παρουσιασε προβλημα.θα της δωσω το δικο μου και θα παω να παρω πισω το omnia hd που πουλησα.οκ.αυριο παλι τα τεστ.
  11. καλησπερα.εκανα την διαδικασια του θεματος 2633 της σελιδας 176.αποτελεσμα στο κινητο να μη δουλεβουν τα 3 πληκτρα κατο απο την οθονη και πατοντας στην οθονη δεν μετακινουντε τα εικονιδια.μονιμα κλειδομενο. Χ10 ΜΙΝΙ PRO απο vodafone. μετα απο αυτο τι;παω για update και τιποτα.
×
×
  • Create New...