Jump to content

k_gerax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by k_gerax

  1. k_gerax

    OnePlus 11

    Καλημερα. Αυτο που αναφερεις για το συγκεκριμενο προβλημα πρακτικα ταιριαζει με ολα οσα αναφερονται σε εκεινο το forum. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
  2. k_gerax

    OnePlus 11

    Οπως εγραψα και αρχικα, ειναι θεμα στο επισημο support forum της εταιρειας οποτε δε καταλαβαινω το υφος της απαντησης.. https://community.oneplus.com/thread/1285753652031520775 Διαβαζοντας λιγο πιο πισω σε αυτο το thread ειδα αναφορα απο χρηστη που ελεγε ακριβως το ιδιο πραγμα! Και επειδη το θεωρω αστειο κινητο των 900€ να σπαει απο μονο του ηθελα να μαθω εμπειριες πριν προχωρησω σε αγορα και το μετανιωνω αργοτερα..
  3. k_gerax

    OnePlus 11

    Καλημερα σε ολους. Σκεφτομαι να αγορασω το 11αρι αλλα διαβασα στο επισημο support forum για πολλες περιπτωσεις χρηστων στους οποιους το κινητο εμφανισε ρωγμες στο πισω γυαλι γυρω απο τις καμερες. Οι περισσοτεροι χρηστες ανεφεραν οτι το κινητο το ειχαν σε θηκη και δεν ειχε πεσει ποτε κατω!! Με βαση την εμπειρια σας υπαρχει οντως τετοιο προβλημα; Ευχαριστω!
  4. Καλη μας τυχη και Καλη Χρονια σε ολους!!
  5. Καλημερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα οποιος μπορει να βοηθησει. Πηρα προσφατα μεσω Vodafone το διαμαντι και διαπιστωσα οτι εχουν αλλαξει το TouchFlo απο αυτο που εχει απο default το τηλ. Επειδη θα ηθελα να επαναφερω το default ξερετε αν γινεται με καποιο τροπο; Το εψαξα στο θεμα αλλα δε βρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...